Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ιθαγένεια και οι κόκκινες γραμμές Καμμένου και Ζουράρι

Του Γιώργου Καραμπελιά
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν ν’ αγιάσεις! Την ίδια ώρα που προσπαθούμε με καλή πίστη να βρούμε κάποιον τρόπο για να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα στα οποία μας έχουν οδηγήσει οι μαθητευόμενοι μάγοι της συμφοράς, που έχουν στρογγυλοκαθίσει στον σβέρκο μας εδώ και πέντε χρόνια και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν έναν λαό αλαλιασμένο από τον κυριολεκτικό πόλεμο που αντιμετωπίζει, την ίδια αυτή ώρα οι κυβερνητικοί βρίσκουν την ευκαιρία να περάσουν, μέσα στη σύγχυση, τον νόμο για την ιθαγένεια.
Ο Χριστόπουλος και η παρέα του(!), η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Ρούντι Ρινάλντι, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και πριν απ’ όλους, ο Αλέξης Τσίπρας, ετοιμάζονται να φέρουν στη Βουλή και να ψηφίσουν τον νόμο για την ιθαγένεια. Δεν αρκούνται στο ότι όλοι μαζί εξοντώνουν τον ελληνικό λαό με τις καθημερινές παλινωδίες τους και τα βαλσάκια με τη Μέρκελ, δεν αρκούνται στο ότι μας έχουν μεταβάλει σε μπαλάκι του πινγκ πονγκ και μας έχουν αφαιρέσει την τελευταία οικονομική ικμάδα που είχαν αφήσει οι προηγούμενοι. Παρότι κάθε μέρα μας βουλιάζουν όλο και περισσότερο κάνοντας περιστροφές γύρω από τον εαυτό τους, δεν παραμένουν καθόλου αργοί στις εθνομηδενιστικές εμμονές τους. Προωθούν ένα νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που μας ξαναγυρνάει στον αποτρόπαιο νόμο Ραγκούση-ΓΑΠ, που ακύρωσε το Συμβούλιο Επικρατείας.
Είχαν μάλιστα το θράσος να αναθέσουν τη σύνταξη του νομοσχεδίου στον Χριστόπουλο, τον άνθρωπο που υποστηρίζει πως η μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα είναι στο σύνολό της τουρκική, τον άνθρωπο που πρωτοστάτησε στο κόψιμο της Σαμπιχά από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το γεγονός και μόνο θα έπρεπε να είναι casus belli για όποιον άνθρωπο έχει πατριωτικές ευαισθησίες σε αυτό το κόμμα και σε αυτή την κυβέρνηση. Γιατί άραγε ο Πάνος Καμμένος δεν εγείρει ζήτημα συμμετοχής του στην κυβέρνηση ώστε να σταματήσει ο Τσίπρας και η παρέα του την προώθηση του νόμου Χριστόπουλου; Και να απαιτήσει τουλάχιστον την αναβολή της συζήτησής του τώρα, στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Και γιατί ο Κώστας Ζουράρις δεν εγείρει ζήτημα στήριξης της κυβέρνησης;
Γι’ αυτούς τους λόγους τους έστειλαν στη Βουλή οι δημοκράτες πατριώτες; Γι’ αυτούς τους λόγους τους υποστηρίξαμε ως αντίβαρο στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ; Νομίζουν ότι αρκεί να μην ψηφίσουν ο ίδιοι και οι ΑΝΕΛ και να το περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, και να μας κοροϊδέψουν έχοντας και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές τους; Έχουν την ίδια αξία με εκείνες του Τσίπρα στη διαπραγμάτευση; Και δεν αναφέρομαι καθόλου στους «πατριώτες» συριζαίους, βουλευτές, κομματικά στελέχη κ.λπ. Γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ και χρόνια πως αποτελούν την «πατριωτική ρόδα» ενός εθνομηδενιστικού οχήματος. Την κατεύθυνση την ορίζει αυτός που κρατάει το τιμόνι και οι ρόδες ακολουθούν. Ας αντιδράσουν, λοιπόν, για να μας αποδείξουν ότι έχουμε άδικο και πως βρίσκονται σε όχημα με ανεξάρτητη κίνηση και στους τέσσερις τροχούς!
Από τη Ρήξη που θα κυκλοφορήσει αύριο 13/5/2015 (τ. 115) 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Επειδή το έργο είναι γνωστό, πιστεύω ότι κάποια στιγμή -εύχομαι σύντομα- θα τελειώσει η υπομονή του κόσμου και θα ζητήσει λογιστικό έλεγχο του χρέους και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων που μας οδήγησαν στην καταστροφή (μνημόνια). Θέλουν να μας κάνουν Συρία, να είμαστε εσαεί υποδουλωμένοι και να συνεχίσουν να κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραδειγματικη τιμωρια δεν προκειται να υπαρξει!

      Αφου ξεφυγε ο υπαλληλισκος Παπακωνσταντινου, δεν προκειται να υπαρξουν ποινικες

      ευθυνες για τα αρχιλαμογια! Για τα ματια του κοσμου γινονται ολα αυτα!

      Μας εχουν ηδη κανει Συρια, βαζουν την τελευταια υπογραφη στον κωδικα ιθαγενειας, οποτε

      μπασταρδοποιουμαστε και χωρις επιμιξιες πλεον!

      Θα φθασουμε στο σημειο να βλεπουμε Εσκιμωο και θα σου λεει οτι ειναι Ελληνας!!

      ΓΜ

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]