Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία σύγχρονη Βαβέλ

Οι λαθροδημοκράτες αποφασίζουν και διατάσσουν
Εσύ Έλληνα μπορείς να διαμαρτυρηθείς, όταν θα σου το επιτρέψουν αυτοί που σε καταστρέφουν για πρώτη φορά από αριστερά

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαμάρκος

Πολλά έχουν γραφεί και ακόμη περισσότερα έχουμε λεχθεί σχετικά με την απόδοση υπηκοότητας ή ιθαγένειας (στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αυτοί οι σαφέστατα διαφοροποιημένοι όροι ενοποιήθηκαν –μέσα στα γνωστά παιχνίδια των λέξεων- που γίνονται από τους «μικρούς μάγους» του Μαξίμου) και για το αν και πως πρέπει να αποδίδονται στους ενδιαφερόμενους να την αποκτήσουν.
Φυσικά, από την πλευρά μας θεωρούμε σωστό να ξεκαθαρίσουμε πως η υπηκοότητα (δεν γεννάται λόγος για ιθαγένεια, αφού αυτή αποτελεί χαρακτηριστικό «αίματος») θα πρέπει να δίνεται κατόπιν πολλών και ιδιαίτερα αυστηρών προϋποθέσεων αλλά και ελέγχων (μόρφωση, ποινικό μητρώο, παραμονή στη χώρα 15 τουλάχιστον έτη χωρίς καμία ποινική "δραστηριότητα" κ.α.) του ό,ποιου ενδιαφερόμενου.
Για όσους δεν θυμούνται ή ξεχνάνε εύκολα, πρέπει να τονίσουμε πως η Ελλάδα στη νεότερη ιστορία της δεν υπήρξε αποικιοκρατική χώρα και δεν έχει «χρέη» απόδοσης υπηκοότητας σε κανέναν. Οπότε, οι σωρηδόν (και μάλιστα νομοθετικά) ελληνοποιήσεις μάλλον ικανοποιούν οφέλη τρίτων, που θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες «βαβέλ» στην Ελλάδα, παρά να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της χώρας.

Ας διαβάσουμε όμως και την τοποθέτηση της γραμματείας στρατηγικού σχεδιασμού των «Ελλήνων Πολιτεία» σχετικά με την απόδοση ιθαγένειας, που φαίνεται οι κυβερνώντες (έμπλεοι των ιδεοληψιών τους) έχουν την εντύπωση πως είναι σαν «κερασάκι γλυκό» που τρατάρουμε στους καλεσμένους…
Ο θυμόσοφος λαός μας, αναφέρει: “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”.
Η οικονομική κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των Μνημονίων, έχει δημιουργήσει στην πενταετή διάρκειά της εκατόμβες νεκρών συνελλήνων, οι οποίοι δεν άντεξαν τον εξευτελισμό της προσωπικότητάς τους και έθεσαν τέλος στη ζωή τους.
Έχει οδηγήσει χιλιάδες οικογένειες στην ανέχεια και τον αποκλεισμό τους από τη ζωή. Την ελληνική επιχειρηματικότητα στον πλήρη αφανισμό. Τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας, τους νέους ανθρώπους σε αναζήτηση ελπίδας στο εξωτερικό.
Ωστόσο, ετούτη την ίδια ώρα, κάποια σταλινικά κυβερνητικά απολιθώματα, υπηρέτες της ΝΤΠ βρήκαν την ευκαιρία να μεταλλάξουν το Έθνος των Ελλήνων.
Έτσι, έφεραν προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.
Και βεβαίως, δεν μας δημιουργεί εντύπωση το γεγονός της υπερψήφισης του νομοσχεδίου από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Ούτε πως το ΚΚΕ δήλωσε “παρών”. Ούτε πως επιφυλάχθηκαν για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια, η ΝΔ και το “Ποτάμι”. Μας δημιουργεί όμως, αλγεινή εντύπωση η στάση του κυβερνητικού εταίρου, του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”.
Τα ήξεις-αφήξεις δεν ταιριάζουν σε ένα πατριωτικό κόμμα όπως θέλουν να λέγονται οι ΑΝ.ΕΛ.
Πριν λοιπόν, από την οριστική μετάλλαξή τους σε ένα ακόμη δεκανίκι του Συστήματος, έχουν την υποχρέωση να καταψηφίσουν στο σύνολό τους στην Ολομέλεια, αυτό το Εθνοκτόνο νομοσχέδιο που αποτελεί τη νέα κερκόπορτα του Γένους μας, δείχνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο ψήγματα πατριωτικής συνείδησης.
Το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτεία” είναι αναφανδόν κατά της χορήγησης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς.
Γιατί, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η ιθαγένεια.
Η ιθαγένεια δεν παραχωρείται!!
Κλείνοντας, από την πλευρά μας, αναρωτιόμαστε: Γιατί, αυτοί που είναι τόσο πρόθυμοι να προχωρήσουν σε δημοψήφισμα ρωτώντας τον λαό για την απόφαση που πρέπει να ληφθεί σχετικά με το πρόβλημα της οικονομίας, δεν τολμούν να θέσουν σε δημοψήφισμα την απόδοση ιθαγένειας (ή και υπηκοότητας) στους αγνώστου αριθμού υπάρχοντες και συνεχώς εισερχόμενους λαθρομετανάστες (παράτυπους ή μη νόμιμους, όπως οι ίδιοι τους αποκαλούν);

ΥΓ1: Για να γίνει κατανοητό το πόσο επικίνδυνη είναι η ανομοιογένεια των χαρακτηριστικών ενός λαού θέτουμε το ερώτημα: Με ποια κοινά χαρακτηριστικά θα μπορέσουν οποιαδήποτε στιγμή να συνεννοηθούν για το κοινό καλό και το καλό της πατρίδας, άνθρωποι που έχουν διαφορετική κουλτούρα, ήθη και έθιμα, γλώσσα και γενικότερα νοοτροπία; Η κατάργηση των εθνών είναι το "κερασάκι στην τούρτα" του ελέγχου των λαών από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων για την εφαρμογή του μοντέλου της παγκοσμιοποίησης. Και δεν τολμούμε να θέσουμε καν το θέμα στο τι θα συμβεί εάν οι λαθρομετανάστες (λαθρέποικοι) γίνουν περισσότεροι στην χώρα από τους γηγενείς Έλληνες κατοίκους... Θα τολμήσουμε, όμως να θέσουμε ένα σαφέστατο ερώτημα προς όλους εκείνους τους πολιτικούς και ανθρωπιστές που επιθυμούν η Ελλάδα να μεταλλαχθεί με την είσοδο των λαθρομεταναστών: Εάν το κοινωνικό μοντέλο που προωθείτε αποδειχθεί καταστροφικό για την χώρα και τους πολίτες της, έχετε κάποιο σχέδιο άμεσης αντίδρασης και τι προτίθεστε να κάνετε επακριβώς ώστε να επαναφέρετε την χώρα στην πρότερη (χωρίς τους λαθρομετανάστες) κατάστασή της; Ή μήπως θα απολογηθείτε λέγοντας πως αποδέχεστε απλώς τα αποτελέσματα της λάθος πολιτικής σας με την τιμωρητική ψήφο των Ελλήνων; Και, τέλος, πόσο θα επηρρεάσει αυτή η απόδοση ιθαγένειας τα αποτελέσματα των εκλογών στη χώρα; Μήπως, συν τοις άλλοις, δημιουργείτε έναν στρατό ψηφοφόρων προς όφελός σας και κατά της δημοκρατίας;
ΥΓ2: Καλώς δίνεται η ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Όμως, τι σκοπεύετε να πράξετε, στην περίπτωση που οι γονείς τους εμπλακούν σε ποινικά κολάσιμες πράξεις; Θα διώξετε από τη χώρα τους γονείς και θα κρατήσετε τα παιδιά; Ή, ελέω της ιθαγένειας των παιδιών, θα υπάρχει άτυπη απόδοση ιθαγένειας και στους γονείς; Μήπως αυτά τα πολιτικά παιχνίδια του διεθνισμού έχουν θύματά σας ακριβώς τα παιδιά που υποτίθεται ότι θέλετε να υπερασπιστείτε;
ΥΓ3: Τέλος, ποιός πολιτικός μπορεί να ενημερώσει υπεύθυνα (ενυπόγραφα και με ποινική ρήτρα) για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα;




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το ΥΓ 2 δεν στεκει απο την αρχη!

    Νομιμοποιουμε την παρανομια, αν παιδια λαθρομεταναστων αποκτουν ελληνικη υπηκοοτητα, και οχι

    ιθαγενεια , οπως κακως γραφεται!

    Διοτι με αυτη τη λογικη δινεις την αφορμη σε καθε λαθρομεταναστη να κανει τα κουτσουβελα του

    μεσω των οποιων νομιμοποιειται και ο ιδιος,ασχετως αν δεν ειναι νομοταγης!

    Το πιο σημαντικο ομως ειναι αλλο!!

    ΠΟΣΟΥΣ αντεχει και χρειαζεται η Ελλαδα ωστε να υπαρχει η αναγκη να νομιμοποιηθουν τα παιδια

    τους;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητέ αρθρογράφε το ΥΓ2 πάσχει ολικά.
    1.-- ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ προέρχεται από το ιθύς+γένος (ιθύς=ευθύς, ο κατ' ευθείαν βαίνων + γένος -γενέσθαι / γίγνομαι) και αφορά το γένος και όχι την εντοπιότητα - τόπο γέννησης / διαβίωσης κάποιου.
    Ένα άτομο ΔΕΝ μπορεί να έχει δυο ιθαγένειες..

    Ένας αφροασιατης είναι ιθαγενής αφροασιάτης και ουδέποτς "ιθαγενής" Έλληνας..Όπως ένας Έλληνας δεν μπορεί να είναι "ιθαγενής" Κινέζος.

    2.-- Τα λαθρομεταναστόπουλα έχουν την Ιθαγένεα των γονιών τους και δεν είμαστε υποχρεωμένοι ούτε και μπορούμε να "αποδώσουμε ιθαγένεια" σε κάποιον αλλοδαπό.

    3.-- Η απόδοση ιθαγένειας δεν είναι ένα καρεκλάκι να το δώσουμε σε κάποιον να ....ξαποστάσει

    Είναι βέβαιο ότι σε συντομο χρονικό διάστημα οι ελληνόφωνοι πληθυσμοι, χαμενοι μεσα στα ψέμματα του ανθελληνικου "συνταγματικου τόξου" θα ξυπνήσουν πολυ βίαια..

    Τότε θα ψηφίσουν όλοι τον Λαικό Συνδεσμο Χρυση Αυγη, πλην όμς θα είναι πολυ αργά διότι θα δικαιουμαστε μονο 20 έδρες στο κυνοβουλιο τις άλλες 280 θα τις έχει ο Αχμεντ και ο Μαχμουντ...

    Με τις υγειες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]