Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όχι στα κοράκια της άθλιας υποδούλωσης της Ελλάδας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Ο Έλληνας πρωθυπουργός κ Τσίπρας έκανε το αυτονόητο στην κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Προσέφυγε στον ελληνικό λαό σαν κυρίαρχος να αποφασίσει αν θα θέλει να αυτοκτονήσει κάτω από ένα τοκογλυφικό απάνθρωπο ζυγό, ή να είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον της παρτίδας μας και των παιδιών μας.

Αυτό το αυτονόητο όμως ενόχλησε τα εγχώρια κοράκια, τους δοσίλογους και τους προδότες που οδήγησαν την χώρα στο μεγαλύτερο σύγχρονο μαρτύριο της ιστορίας της. Ενόχλησε τα δοσιλογικά ΜΜΕ που επί χρόνια λυμαίνονται την χώρα, έπαιρναν δάνεια αγύριστα την ίδια ώρα που η αγορά είχε στερέψει από ρευστό, λειτουργούσαν χωρίς καμία νομιμότητα και καταπίεζαν με κάθε μέσο τον ελληνικό λαό σερβίροντας του την δική τους πληροφόρηση για να πνιγεί κάθε φωνή αντίστασης στην υποδούλωση της χώρας.

Είχαμε πολλά χρόνια να ακούσουμε την φωνή της πατρίδας από Έλληνα πρωθυπουργό. Οι μέχρι σήμερα ελληνόφωνοι πρωθυπουργοί, το μόνο που έκαναν είναι να εκτελούν τις εντολές μιας ανθελληνικής τοκογλυφικής Ευρώπης.
Είχαμε καιρό να δούμε Έλληνα πρωθυπουργό να ζητά από τον ελληνικό λαό να αποφασίσει δημοκρατικά για το ίδιο του το μέλλον. Είχαμε να δούμε δημοψήφισμα από το 1974, παρά του ότι όλα αυτά τα χρόνια τεράστια ζητήματα εθνικού χαρακτήρα περνούσαν χωρίς να «ιδρώσει» κανενός το αυτί.

Αν και διαφωνούμε με τον κ Τσίπρα σε πολλά, εδώ του βγάζουμε το καπέλο! Ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός που μίλησε με εθνική φωνή εδώ και δεκαετίες και του αξίζουν συγχαρητήρια!

Όχι σε αυτή την «μαύρη» Ευρώπη μιας τοκογλυφικής κλίκας που θέλει την εξόντωση της πατρίδας μας! Όχι στους εντόπιους δοσίλογους, στα εντόπια κοράκια που μέχρι σήμερα ζούσαν παρασιτικά σε βάρος του ελληνικού λαού. Όχι στις προδοτικές σειρήνες της καταστροφής που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να… μην καταστραφούν οι ίδιοι. Καιρός να απαλλαγούμε από τα ελληνόφωνα παράσιτα που λεηλάτησαν όλα αυτά τα χρόνια την χώρα.

Η Ελλάδα έγραψε ιστορία με ΟΧΙ, ενώ στιγματίστηκε με τους εφιάλτες της.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Χαίρομαι!Μια ελληνική απάντηση που τιμάει αυτόν το λαό και την ιστορία του.Ο ελληνικός λαός θα απαντήσει όπως απαντούσε σε κάθε κρίσιμη περίοδο της ιστορίας του.Όπως οι Σπαρτιάτες,όπως οι Αθηναίοι,όπως ο Αλέξανδρος έκοψε το γόρδιο δεσμό,όπως ο Κωνσταντίνος ο Δραγάσης στο Μωάμεθ,όπως ο Κολοκοτρώνης στον Ιμπραήμ,όπως το ΟΧΙ του Μεταξά εκ μέρους του ελληνικού λαού το 1940,όπως ο Καραμανλής ο νεώτερος στο Βουκουρέστι,έτσι και ο Τσίπρας τούτη τη ώρα.Θα τον πολεμήσουν άγρια,ελπίζω να σταθεί αγέρωχος,να μην υποκύψει όπως ο Παπανδρέου στις Κάννες η απόφασή του να είναι τελεσίδικη όπως και η φωνή των ελλήνων θα είναι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω το λένε καθαρά οι εταίροι μας. Βάζοντας τρελές απαιτήσεις και όρους σε μία συμφωνία. Δεν ταιριαζετε σε αυτήν την ένωση κρατών, έχουμε συστήματα διακυβέρνησης τελείως διαφορετικά. Εσείς θέλετε να κρατήσετε το πελατειακό συστημα, τον κρατισμό. Εμείς έχουμε δημοκρατία και σύνταγμα εν ισχύ. Πέντε χρόνια προσπαθεί η τρόικα να φέρει μεταρρυθμίσεις, σε ένα σύστημα ακραία φασιστικό,με τον υπερμεγέθη στρατό κατοχής, αλλά δεν έχει καταφέρει τίποτα. Τουλάχιστον να βγάζουμε τα προς το ζην. Έχουν εδραιωθεί οι δυνάμεις του ολέθρου της πνευματικής αναπηρίας, του ερυθρού φασισμού. Παρά την φτωχή προπαγάνδα. Στο δημοψήφισμα το έξω από την ΕΕ ειναι φέρετε σίγουρο.Αλλά σίγουρη είναι η ακραία πείνα. Πείνα και φασισμός πού ο Τσαουσέσκου θα μοιάζει απλές οδοντόκρεμες. Και πάλι τις πολιτικές συμμορίες δεν θα τούς αγγίξει. Η παιδαριώδη προπαγάνδα, οι φιλελεύθεροι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι, θέλουν να μάς πιούν το αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]