Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλέξη, ως εδώ και μη παρέκει!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Τα παραμύθια τέλειωσαν, οι μάσκες έπεσαν, η αλήθεια σε όλη της την μαύρη μεγαλοπρέπεια πρόβαλλε ξεκάθαρα και όσοι ακόμα τρέφουν ψευδαισθήσεις καλά θα κάνουν να προσγειωθούν στην πραγματικότητα γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι, δεν πάει άλλο.

Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια μαύρη κλίκα τοκογλυφικών τραπεζιτικών κυκλωμάτων, που δεν της καίγεται καρφί για τους λαούς, για την δημοκρατία και πολύ περισσότερο για οικονομική ανάπτυξη και άλλα κουραφέξαλα.

Όλο αυτό το πεντάμηνο του θρίλερ των διαπραγματεύσεων φανερώθηκε η πραγματική ταυτότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε διάθεση για ένωση των λαών, ούτε αίσθηση δικαιοσύνης, ούτε κάποια πρόθεση να βοηθήσει με το πνεύμα της αλληλεγγύης μια χωρά που αυτή η ιδία την έχει ρίξει στο μεγαλύτερο βάραθρο της σύγχρονης ιστορίας της, φυσικά και με την βοήθεια των εντόπιων δοσίλογων.

Πιστέψαμε ότι η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα θα έφερνε ένα συνειδησιακό σοκ στην υπόλοιπη Ευρώπη και ότι θα γίνονταν η απαρχή καταλυτικών αλλαγών προς την καλυτέρευση της ζωής των ευρωπαϊκών λαών και προς αποκατάσταση της φρικτής αδικίας που έγινε στην χώρα μας με τα μνημονιακά εγκλήματα κατά της οικονομίας, της κοινωνίας και της εθνικής μας κυριαρχίας.

Αντ’ αυτού, παρακολουθήσαμε επί πέντε μήνες το κρεσέντο μιας απίθανης παρέας που αποτελείται από πρώην πράκτορες της Στάζυ, αλκοολικούς μεθύστακες, απόγονους διάσημων ναζί, ομοφυλόφιλους, χοιροβοσκούς που παριστάνουν τους οικονομολόγους και ανισόρροπους που εκπροσωπούν το ΔΝΤ, να θέλουν να επιβάλλουν σε ένα ολόκληρο λαό τα αδιέξοδα τους και τα εγκληματικά λάθη τους, αδιαφορώντας για το αν θα συσσωρεύσουν εκατόμβες νέων θυμάτων στην αδιάλλακτη εμμονή τους στην παραφροσύνη τους.

Ήρθε η ώρα της αλήθειας και όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσοι παριστάνουν τους πολιτικάντηδες και σκύβουν το κεφάλι σε αυτή την Ευρώπη, ευρωλιγούρηδες μέχρι εσχάτων, να πάνε να σμίξουν με αυτούς τους παράφρονες που επιδιώκουν να καταστρέψουν ότι απέμεινε από αυτή την χώρα, αλλά να σταματήσουν να θέλουν να μας πουλήσουν σχέδια «σωτηρίας»… τελικής εξόντωσης. Όσον αφορά τους προδότες, αυτοί θα πρέπει επιτέλους να πάρουν το μάθημα της προδοσίας τους.

Ωε άδω και μη παρέκει κ Τσίπρα! Ο λαός σε εξέλεξε για να σταματήσουν τα μνημόνια της καταστροφής του. Αν και εσύ συνεχίσεις στην ίδια μνημονιακή γραμμή, τότε δεν σου μένει ούτε μια μέρα στην εξουσία και θα έχεις κολλήσει και εσύ το στίγμα της μνημονιακής καταστροφής της Ελλάδας.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Γεια στο στόμα σου Χειλαδάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραίο άρθρο! συμφωνώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΑΕΡΓΟ αμόρφωτο ελληνοφωνο έφερε τάφοπετρες με την συμμορία του .
    300+1 Εθνοπροδοτες και σύντομα θα πέσουν και οι τελευταιες μάσκες ΟΛΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χειλαδακη ηξεις αφηξεις εισαι.τα παραμυθακια σου στα παιδακια.πεφτουν οι μασκες ολων οπως γραφει ο παραπανω κυριος.ποιος ειναι υπηρετης ποιου.εσυ αλλα φυσικα και εμεις ξερουμε πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΙ:
    1)Γιατί δεν θέλω να πεινάσουν τα παιδιά μου κ τα παιδιά της Ελλάδας κ να πούμε "το ψωμί-ψωμάκι".

    2)Γιατί δεν θέλω η μητέρα μου και όλοι οι ασθενείς να μην έχουν φάρμακα.

    3)Γιατί δεν θέλω να δω το απόλυτο χάος.

    4)Γιατί η Ελλάδα για τα ελάχιστα που παράγει χρειάζεται να εισάγει πρώτες ύλες απ΄το εξωτερικό (π.χ πατατόσπορος απ΄το εξωτερικό) άσε που δεν θα υπάρχουν καύσιμα να φέρνουν τα φορτηγά τρόφιμα στα Μάρκετ (ακόμα και αν θα έχει κάποιος να αγοράσει).

    5)Γιατί προτιμώ 500 ευρώ μισθό παρά το απόλυτο τίποτα!

    6)Γιατί τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν (ξεπέρασαν σε αλητεία απελθόντες κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ κ της Ν.Δ) και ήταν ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ να μας πάνε στην δραχμή............με το αζημίωτο βέβαια....................

    7)Γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα συνεχίζουμε να χρωστάμε τα δάνεια μας τόσο του κράτους όσο και τα προσωπικά μας και θα τα πληρώνουμε ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.

    8)Γιατί χωρίς την Ευρωπαϊκή ομπρέλα κ εξουθενωμένοι οικονομικά ,η Τουρκία θα εισβάλει στην Ελλάδα κάποια Παρασκευή βράδυ.



    9)Γιατί τα πάντα θα παγώσουν και φυσικά η Ελλάδα δεν θα μπορεί να κάνει εισαγωγές με την δραχμή.

    10)Γιατί οι ελεεινοί ζήτησαν τετράμηνη παράταση από τους σκληρούς δανειστές ,την εξάντλησαν ,στράγγιξαν τα αποθεματικά των Δήμων κ των Νομαρχιών κ των ταμείων για να φτάσουν την χώρα στο "μη παρέκει" κα να πουν ότι "ΤΑΧΑΤΕΣ" διαπραγματεύονται ενώ πήγαιναν σε παιδική χαρά.

    11)Γιατί η δραχμή που θα έλθει δεν θα είναι του 1999 αλλά του 1950......

    12)Γιατί οι Συνταγματολόγοι είπαν πως είναι ΑΝΤΙΣΥΓΜΑΤΙΚΟ να έχεις ΕΝΑ ψηφοδέλτιο για ναι/όχι και να μου βάζεις πρώτα το ΟΧΙ (σε όλα τα ερωτηματολόγια υπάρχει πάντα το ναι πρώτο) για να υφαρπάξεις ψήφους απ΄τα γερόντια που θα κάνουν λάθος.



    13)Γιατί μας είπε ο Τσίπρας με σιγουριά προεκλογικά (ποιος ανόητος τους πίστεψε?) ότι θα σκίσει τα μνημόνια αυξήσει μισθούς και συντάξεις και βάπτισε το "κρέας,ψάρι δηλ. την Τρόϊκα,"θεσμούς".

    14)Γιατί δεν πάνε λίγες μέρες που η Νεκροκεφαλή-Μπαρουφάκης μας είπε ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν θα σταματήσει να υπάρχει ρευστότητα στις τράπεζες.



    15)Γιατί πια δεν υπάρχει δικαιολογία πως "δεν ήξερα",γιατί πρέπει να φύγουν "νύχτα",γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]