Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κρυφή συνταγή επιτυχίας

Ούτε δημοψήφισμα θα γίνει, ούτε Αμερικάνοι θα έρθουν να σώσουν την κατάσταση.

Ο Τσίπρας είπε πολλά παχιά λόγια πριν τις εκλογές και για να μας φέρει το επόμενο μνημόνιο πρέπει να δείξει ότι το πάλεψε το πράγμα, αλλά δεν τα κατάφερε (και ότι δεν είναι πουλημένος σαν τους προηγούμενους, αλλά υπερήφανος Ελληνας).

Ο Τσίπρας θα μας φέρει τελικά το αγριότερο μνημόνιο από την έναρξη της κρίσης, και μάλιστα σε μια εποχή που οι αντοχές μας είναι πολύ ασθενέστερες από πριν, και εμείς να πούμε "ουφ επιτέλους" και θα κάνουμε το σταυρό μας που "γλιτώσαμε τα χειρότερα"

Η συνταγή είναι παλιά και γνωστή: Φτάνεις το θύμα στο αμήν απειλώντας το με ολοκαύτωμα, και μετά επιβάλλεις τη θέληση σου την οποία το θύμα δέχεται ανακουφισμένο που γλίτωσε το ολοκαύτωμα.

Το όλο θεατράκι των τελευταίων μηνών, έχει ένα ασυνείδητο "ηθικό δίδαγμα" που θα πρέπει επιτέλους να χωνέψει ο "χοντροκέφαλος Ελληνικός λαός":

Ή ψηφίζετε τους γνωστούς καλούς υπάκουους υπαλλήλους και σας βάζουμε ότι μέτρα γουστάρουμε χωρίς πολλά - πολλά,

Ή δοκιμάζετε να ψηφίσετε άλλους - "αντι-μνημονιακούς" που "σκίζουν τα μνημόνια" και θα σας βγάζουμε τη γλώσσα έξω πριν σας δώσουμε λεφτά κάθε φορά που θα σας τελειώνουν και θα ξανά-ζητιανεύετε (πράγμα που μάλλον θα γίνεται αρκετά συχνά από εδώ και στο εξής).
Έτσι κι αλλιώς δούλοι είστε, το αποδείξατε στο σύνταγμα που διαδηλώσατε τη δουλεία σας, οπότε κάντε ότι λέμε χωρίς αντιρρήσεις.

Ή με πιο απλά λόγια, Η ελπίδα έφυγε, σκάσε και κολύμπα.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]