Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Έλληνες απαιτούν την καταστροφή τους

Tου Paul Craig Roberts*

Πριν από μερικά χρόνια, ο Τόμας Φρανκ έγραψε ένα βιβλίο, «Ποιο είναι το θέμα με το Κάνσας». Το βιβλίο πραγματεύεται το πώς οι Αμερικανοί έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου, ώστε να καταψηφίζουν τα δικά τους οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Η απόλυτη βλακεία των λαών τους καθιστά αβοήθητους στα χέρια κάποιον άπληστων. Σήμερα, ο Τόμας Φρανκ θα μπορούσε να κάνει την ίδια ερώτηση σχετικά με την πλύση εγκεφάλου του ελληνικού πληθυσμού. Στις 22 Ιουνίου, το RT ανέφερε ένα τεράστιο συλλαλητήριο των Ελλήνων στην Αθήνα, κατά της εξόδου από την ευρωζώνη, οι οποίοι απαιτούσαν από την κυβέρνησή τους να τους ξεπουλήσει στην τρόικα.

Οι Έλληνες είναι τόσο αποφασισμένοι να συμμετέχουν στην "Ευρώπη" ώστε είναι πρόθυμοι να οδηγηθούν οικονομικά στον πάτο και να πάψει η χώρα τους να υπάρχει ως ανεξάρτητο κράτος, καθώς θεωρούν τιμή του να είναι στην ΕΕ. Οι ηλίθιοι που συμμετείχαν σε αυτό το «συλλαλητήριο για την Ευρώπη» έχουν κάνει δύσκολη, αν όχι αδύνατη, την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να χαλαρώσει τη λιτότητα που έχει επιβληθεί από το 1% του ελληνικού λαού.

Μεταξύ των Δυτικών λαών, οι Έλληνες έχουν βιώσει την αναλγησία και την απληστία του 1%, πιο σοβαρά από οποιαδήποτε άλλη δυτική κοινωνία. Ωστόσο, οι Έλληνες αποδέχονται την κακομεταχείριση τους, για να έχουν την τιμή να λέγονται Ευρωπαίοι.

Είναι απορίας άξιον ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ακόμα παραιτηθεί και να αφήσει τους ηλίθιους στην κόλαση.

* Ο Paul Craig Roberts είναι πρώην υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ επί προεδρίας R. Reagan

Πηγή Greek People Demand Their Own Destruction



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ!
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ,
    ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευρωπαϊκο κεκτημενο μεσω απωλειας εθνικης κυριαρχιας , και μεσω κλοπης,

      φτωχοποιησης και λεηλασιας του Ελληνικου λαου δεν υφισταται!

      Τοσο σας κοβει, τετοιες αρλουμπες γραφετε!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]