Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως πάμε για εκλογές;

Ρε Ζωή, για μένα θα πουλήσεις μούρη;

Τι χαριτωμένη κοπέλα αυτή η πρόεδρος της Βουλής μας! Τι τσαμπουκαλού και με τσαγανό! Πόσο… αντρίκια αντιμετώπισε αυτόν τον άθλιο μπατσούλη που τόλμησε να βάλει τις κλούβες και να αποκλείσουν σε ένα σημείο, χωρίς – άκουσον, άκουσον – να έχει πρώτα εξασφαλίσει την άδεια από τη Ζωή!

Θα παρακολουθήσουμε από κοντά την υπόθεση μέχρι τις επόμενες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Για να δούμε μη τυχόν και τη γλιτώσει αυτός ο θρασύς αστυνομικός και δεν τιμωρηθεί παραδειγματικά πηγαίνοντας στο σπίτι του για το ότι δεν κοκκίνισε λιγάκι, δεν τραύλισε λιγάκι, όταν τον κατσάδιαζε η Ζωή που μετέφερε την πληθωρική της παρουσία από το Κοινοβούλιο στον δρόμο.

Δυο ερωτήσεις ήθελα ωστόσο να θέσω στη Ζωή όλου του λαού. Η πρώτη είναι εάν εμένα που ήθελα να περάσω στο κέντρο της πόλης και ταλαιπωρήθηκα χάνοντας πολύτιμες εργατοώρες, σκοπεύει να μου δώσει σημασία. Κι εγώ εργαζόμενος είμαι κυρία μου και μάλιστα σκληρότατα, όπως πλέον η πλειοψηφία του κοσμάκη. Όπως εργαζόμενος είναι και ο αστυνομικός που προπηλάκισε με σκαιότητα δημοσίως, ενώ κατέγραφαν άπειρα κινητά και κάμερες…

Το δεύτερο ερώτημα είναι γιατί την ψώνισες με την εξουσία τόσο εύκολα; Αν ήμασταν σκιτσογράφοι θα σε είχαμε αποτυπώσει με την… ιπτάμενη σκούπα των μαγισσών των παραμυθιών να περιπολεί πάνω από Βουλή. Τι αρρώστια είναι αυτή με το γυαλί; Τι ύφος είναι αυτό; Ποιος σε αναγόρευσε κριτή των πάντων; Τι καινοφανές… πολιτικό bullying είναι αυτό;

Εγείρεται όμως κι ένα τρίτο ζήτημα που είναι αυτή η ολοκληρωτική νοοτροπία που βγάζει όλη αυτή η συμπεριφορά, η οποία θυμίζει άλλα καθεστώτα. Ίσως αυτό είναι και το σοβαρότερο. Το καλό είναι, ότι οι λίγοι μήνες που είναι ο Αλέξης στην εξουσία, είχαμε όλο, εκτός από τον ίδιο την ευκαιρία, να πάρουμε πρέφα πόσοι αξίζουν και πόσοι έχουν άχυρο στο κεφάλι τους.

Κάτι τέτοια μας κάνουν να πιστεύουμε ότι επίκεινται εξελίξεις με τη διεξαγωγή εκλογών πολύ σύντομα, καθώς τα βαρίδια που μαζεύτηκαν είναι πολλά και το Μέγαρο Μαξίμου δυσκολεύεται να αναπνεύσει πλέον. Ευτυχώς δηλαδή που τα διάφορα «πολιτικά κοκοράκια» είναι και αφελή.

Ακόμα κι αν βρουν την ψήφο τους στην κάλπη, ακόμα κι αν επανεκλεγούν, ακόμα κι αν δεν διασπάσουν κόμματα, τους θώκους που κατέλαβαν δεν πρόκειται να τους ξαναδούν. Εμείς το καταγράψαμε ότι μυρίζουν εκλογές. Να το θυμάστε.

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ω θεέ κάνε να γλυτώσουμε από αυτή την καταισχυνη τον παραλογισμό, την οξεία παράνοια, την τρέλα αυτών των ανθρώπων, πού ένα καπρίτσιο της φύσης, γέννησε αυτά τα εκτρωματα,πού μάς κυβερνούν. Είναι τόση η αντιθέσεις στο λειψό μυαλό τους, πού έτσι αρχίζουν ο φασισμός και οι άλλες παρανοιες. Από την μία υποστηρίζουν ακραία δημοκρατία, από την άλλη σε υποχρεώνουν να συντηρείς χιλιάδες υπαλλήλους της βουλής, με πολύ μεγάλους μισθούς, ενώ εκατομμυριο και, είναι άνεργοι, πεθαίνουν στην πείνα, έχουν χρόνια να δούνε κάποιο εισόδημα. Όλα τα ποιο πάνω τα αναφέρω σαν προσευχή, στην μεγαλοψυχία σου Θεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]