Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας για την Ελλάδα

«Αν πάτε στην Ελλάδα, να έχετε και μετρητά και κάρτες μαζί σας»

«Πιθανότητα» μεγάλου περιορισμού των τραπεζικών υπηρεσιών με «πολύ μικρή προειδοποίηση», στέλνει η κυβέρνηση της Αυστραλίας στους Αυστραλούς, που προτίθενται να επισκεφτούν την Ελλάδα, με ανανεωμένη ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Στην ταξιδιωτική οδηγία επισημαίνεται πως κατά την παραμονή τους στη χώρα μας οι Αυστραλοί πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον δυο μέσα πληρωμής, όπως μετρητά, χρεωστικές και πιστωτές κάρτες. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αρκετά χρήματα ώστε να καλύψουν τυχόν έκτακτες ανάγκες ή απροσδόκητες καθυστερήσεις.

Σε άλλα σημεία, το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει επίσης πως στις ελληνικές πόλεις υπάρχει ενδεχόμενο διαδηλώσεων ή πορειών «με μικρή προειδοποίηση», και τονίζει πως οι Αυστραλοί πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν κάθε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καθώς υπάρχει πιθανότητα βίας.

Ως σημεία πιθανών ταραχών αναφέρονται συγκεκριμένα οι περιοχές του Συντάγματος, του Μοναστηρακίου, της Ομόνοιας και των Εξαρχείων. Επιπλέον, στην οδηγία αναφέρεται πως απεργίες που επηρεάζουν τα μέσα μεταφοράς είναι «τακτικό» φαινόμενο στην Ελλάδα.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ποια Ελλαδα να επισκεφτούν ;
    Πάντα στις αποικίες υπάρχει κίνδυνος να περιφέρεται κάποιος αδέσποτα και να χαζεύει ....
    Πριν δυο χρονια ήθελα να πάω με τα παιδια μου να δούμε τα ιστορικά της Αθήνας και φοβήθηκα και ετσι υποσχέθηκα να πάμε μετα την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ .
    Πάντως , ντρέπομαι να καλέσω άνθρωπο απο το εξωτερικό να έλθει και να μείνει μερικές μερες διακοπές στο σπίτι μου έξω απο την Χαλκιδα γιατι ουτε στο Τσιμπουτι δεν εχουν τετοια βρώμα και εγκληματικότητα στους δρόμους και γενικα η όλη εικόνα ειναι ντροπιαστική της άλλωτε πανέμορφης και ασφαλούς Πατριδος .
    Καλη Λευτερια .

    ΥΓ ομορφότερη γη δεν υπάρχει στο πλανήτη μας και εσεις την κάνατε σκουπιδότοπο και το μονο που σας απασχολει , πλην ελαχίστων , ειναι πόση σύνταξη θα σας πετάξουν στα βρώμικα μούτρα σας κωλο ραγιάδες .
    Και μακάρι να μην πατήσει άνθρωπος στην Ελλαδα γιατι ερχόμενοι στις χώρες τους μονο αρνητικά εχουν να πουν ακομη και οι βάρβαροι ! Και εκει που κάποτε μας ΘΑΥΜΑΖΑΝ , τωρα μας σιχαίνονται .
    Και ετσι , θα διώξετε τους κ(Υ)νοβουλευτικους σας αντιπροσωπους και καθρέπτη σας μια ώρα γρηγορότερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]