Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε θέλουν σωσμένο γιατί απλά δε σε θέλουν ελεύθερο

Αυτή τη βδομάδα γράφεται ιστορία. Το συγγραφικό έργο ανατέθηκε εργολαβικά σε καλοπληρωμένα σούργελα της πολιτικής και τη δημοσιογραφίας, που προσκύνησαν ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα τη συμμορία των εκβιαστών…

Στη χορογραφία σύσσωμο το κυβερνητικό επιτελείο με προεξάρχοντα τον εμποράκο της ελπίδας που έδωσε το σύνθημα: «Κλείστε όλα τα ανοικτά μέτωπα και φέρτε μου χαρτί να υπογράψω».

Δεν ξέρω αν ο μαλάκας της παρέας εκλαμβάνεται ως πρωταγωνιστής, αλλά αν όντως εκλαμβάνεται, τότε ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής σε αυτές τις σελίδες ντροπής, είναι και πάλι ο «κυρίαρχος» ψηφοφόρος.
  • Σε ντοπάρουν με τρόμο και ανασφάλεια, για να σε κάνουν ν αγαπήσεις τη «σωτηρία» σου. Αυτό που σου κρύβουν, είναι πως το τίμημα μιας σωτηρίας που δε θα έρθει ποτέ, θα είναι πανάκριβο και θα το πληρώσεις εσύ, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου, η πατρίδα σου και η αξιοπρέπειά σου.
  • Σε ντοπάρουν με τρόμο και ανασφάλεια, για να αντιταχθείς στη πιθανότητα χρεοκοπίας. Λησμόνησες «κυρίαρχε» ότι οι χρεοκοπημένοι δε χρεοκοπούν, και αναρωτιέσαι γιατί σε φορτώνουν με τρόμο, δείχνοντας σου τη μούρη σου στον καθρέφτη, η απάντηση είναι απλή.
Την «σωτηρία» σου θα την πληρώσεις εσύ, ακόμη και με τη ζωή σου. Σωτηρία θα θες… και σωτηρία δε θα έρχεται.

Την «χρεοκοπία» σου όμως, θα την πληρώσουν εκείνοι. Και όσο βαρύτερο θα είναι το τίμημα γι αυτούς, τόσο ισχυρότερη θα γίνεται η βάση πάνω στην οποία θα πατήσει η λευτεριά σου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε θέλουν σωσμένο;
Κατάλαβες τώρα γιατί σε τρομάζουν δείχνοντας σου το δικό σου το είδωλο στον καθρέφτη;

Κυριάκος Κυριακόπουλος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]