Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα κόκκινα φανάρια της διαπραγμάτευσης...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Ψψψτ! Κύριοι του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, και λοιποί:
Σας βαρεθήκαμε! Μας κουράσατε πώς το λένε;

Τί διαπραγματεύεστε και διαπραγματεύεστε τόσους μήνες;
Φτάνει! Στοπ! Τελειώσατε!
Δεν μπορεί να διαπραγματεύεστε τόσο καιρό και με τέτοιους  παλιάνθρωπους και να βγεί κάτι καλό για μάς!

Κι ύστερα, εμείς δεν σας δώσαμε καμία εντολή διαπραγμάτευσης!
Σας είπαμε να τ' αλλάξετε όλα: να τελειώνουμε μιά και καλή με οποιοδήποτε είδος ''μνημονίου'', να θέσουμε τους δικούς μας όρους ανάπτυξης και (μετά) αποπληρωμής (του ''σωστού'' χρέους), να βρείτε άλλες πηγές χρηματοδότησης του κράτους απ' τους φοροδιαφεύγοντες μεγαλοκαρχαρίες, απ' τα λιμνάζοντα πρόστιμα της εφορίας των μεγαλο-εταιρειών, την ανάλογη φορολόγηση της τεράστιας ακίνητης περιουσίας, και πάει λέγοντας.

Αυτά δώσαμε εντολή σε σάς για να κάνετε. Όχι άλλα!

Σταματήστε λοιπόν πιά να πέφτετε στην παγίδα των απατεώνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης τοκογλύφων, τρίφτε τους στην μούρη την πρόσφατη εντολή του λαού κι ελάτε πίσω να σχεδιάσουμε μαζί το πώς θα ανταπεξέλθουμε στην αναμενόμενη επίθεσή τους, επίθεση που κάθε ''καλό'' σαρκοβόρο κάνει όταν του παίρνουν την τροφή μέσα απ' τα νύχια!

Τώρα: Λαμβάνοντας υπ' όψη ότι κατά το πρώτο τρίμηνο της διακυβέρνησής σας, κι ενώ σας είχαν παγιδεύσει με ψεύτικες ντεμέκ διαπραγματεύσεις (επί της ουσίας εκβιασμούς), το ελληνικό κράτος πλήρωσε σε ΔΝΤ και έντοκα γραμμάτια (ακούρευτα και εις χείρας τοκογλύφων) το ποσό των 9 δις ευρώ και λαμβάνοντας υπ' όψη επίσης ότι από το ποσό που οι παλιάνθρωποι λένε πως μας δάνεισαν από το 2010 (110δις; 150δις; Παραπάνω δις; Δεν μας λέτε κιόλας την αλήθεια!), μόνον το 8% μπήκε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην ελληνική οικονομία, δηλαδή περίπου 16δις (αν υποθέσουμε ότι ''πήραμε'' 200δις) για 5 χρόνια κι αν συγχρόνως λάβουμε υπ' όψη ότι απ' τον περασμένο Αύγουστο δεν έχουμε πάρει δεκάρα τσακιστή... 

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ...

Σημαίνει πως με αυτά τα 9 δις που τους δώσαμε όσο διαρκούν οι ''διαπραγματεύσεις''-εκβιασμοί, μαζί με τα δικά μας μέσα, θα έφταναν και θα περίσσευαν να ζήσουμε άλλα τρία χρόνια,  χρόνια που θα μπορούσαμε να αναδιαρθρώσουμε πραγματικά την οικονομία μας, και να ζήσουμε στο εξής σαν άνθρωποι, στέλνοντας στον διάολο τις τοκογλυφικές και αποικιοκρατικές βλέψεις των διεθνών απατεώνων!

Αυτό κάνει μία αριστερή ή απλώς λαϊκή κυβέρνηση με πρόσφατη και ισχυρότατη λαϊκή εντολή και δεν εμπλέκεται σε ατέρμονες, στημένες, κακόπιστες, εκβιαστικές και παρελκυστικές ''διαπραγματεύσεις''.

Αυτό περιμέναμε να κάνετε κι εσείς.
Δεν το κάνατε. Δεν πειράζει. Ποτέ δεν είναι αργά.
Γυρίστε όμως ΤΩΡΑ πίσω!
Κλείστε ΤΩΡΑ τις διαπραγματεύσεις - κοροϊδία.

Με το Κτήνος δεν διαπραγματεύεσαι.
Ή το τρώς, ή σε τρώει!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Έξω από το ΝΑΤΟ έξω από την ΕΟΚ.Το παλιό προπαγανδιστικό σύνθημα του Ανδρέα. Έρχεται να αποκτήσει σάρκα και οστά. Και δεν πρέπει να χάσει η αριστερά αυτή την ευκαιρία. Ούτε και να χάσουν οι δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης την ευκαιρία να περιορίσουν επιτέλους τον φασιστοκομουνισμο της Ελλάδος σε κάποιας περιοχή, να εφαρμόσουν το επίγειο παράδεισο τους μέσα στην παράνοια τους. Βέβαια αυτό είναι μία ουτοπία, γιατί ο Σταλινισμός χωρίς δούλους δεν επιτυγχάνεται. Και ας έχει εξαφανιστεί εκτός ολίγα κράτη από προσώπου γης. Να γλυτώσει η Ελλάδα από την δημοκρατία και την ευημερία πού εξασφαλίζεται. Σχιζοειδης παράνοια και είναι ανιατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν πάτε να ζήσετε στη Β Κορέα.Και κομμουνισμό έχουνε,ζούνε δε, χωρίς ΔΝΤ και ΕΕ!

    Πάντως οι ιδέες σας,τα φούμαρα των Συρανέλ, έκαναν να σαρώσουν οι συντηρητικοί στην Αγγλία,στην Νορβηγία και οι Podemos να είναι πια τέταρτη δύναμη,στην Ισπανία.

    Η αριστερά που θα είχε ήθος και θα μας έφερνε αλλαγή προς το καλύτερο, δεν θα ήταν ΣΊΓΟΥΡΑ η αριστερά του σύριζα, δηλαδή αυτή :
    --που επανέφερε στην Ελλάδα τον αυριανισμό του Κουρή της δεκαετίας 1980,
    --που δημιούργησε εμφυλιοπολεμικό κλίμα σε ευρωπαϊκή χώρα στον 21ο αιώνα
    και
    --που, πολύ πριν γίνει αξιωματική αντιπολίτευση το 2012, είχε ήδη εισαγάγει τη βία και τον τραμπουκισμό ακόμα και μέσα στη Βουλή.

    Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας, ήδη απ΄το Μάη 2012, να λέμε (αυτό που έβγαζε μάτι!) ότι οι συριζαίοι είναι εκατομμύρια φορές χειρότεροι απ΄τον Σαμαροβενιζέλους, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς. Φαντάζεστε άραγε πόσο φριχτά νιώθουμε που ο λαός των ανώριμων λαμογιών έκανε κυβέρνηση τους συριζαίους και δικαιωθήκαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]