Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

BBC: Πώς οι τζιχαντιστές διεισδύουν στην Ευρώπη «μεταμφιεσμένοι» ως πρόσφυγες!

Με το «μανδύα» των προσφύγων διεισδύουν στην Ευρώπη οι τιζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με αξιωματούχο της κυβέρνησης της Λιβύης που παραχώρησε συνέντευξη στο BBC.

Ειδικότερα, οι τζιχαντιστές συνεργάζονται με τους διακινητές για να διεισδύσουν παράνομα στην περιοχή μαζί με τους εκατοντάδες πρόσφυγες που ψάχνουν μία καλύτερη ζωή.

Ο σύμβουλος της κυβέρνησης της Λιβύης Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν είπε στο BBC ότι οι πληροφορίες του προέρχονται από συζητήσεις που είχε με δουλεμπόρους της Βόρειας Αφρικής, οι οποίοι ελέγχονται από την τρομοκρατική οργάνωση.
Μάλιστα, ο Λίβυος αξιωματούχος αποκάλυψε ότι το Ισλαμικό Κράτος επιτρέπει τη δράση των διακινητών με αντάλλαγμα το 50% των κερδών τους.

Περίπου 60.000 άνθρωποι έχουν επιχειρήσει να περάσουν τη Μεσόγειο από την αρχή του χρόνου με 1.800 να έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής, αριθμός 20πλάσιος σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]