Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Reuters: Καμία απόφαση ΕΚΤ για «κούρεμα» στα ενέχυρα των τραπεζών

«Yπάρχουν συζητήσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μετατρέπονται σε αποφάσεις»...

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν έχει λάβει απόφαση να αυξήσει το κούρεμα (haircut) που εφαρμόζεται στα εχέγγυα που δίνουν οι ελληνικές τράπεζες για να εξασφαλίσουν ρευστότητα.

Σύμφωνα με πηγή του Reuters, υπάρχουν συζητήσεις κατά καιρούς για διάφορα πιθανά σενάρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μετατρέπονται σε αποφάσεις της ΕΚΤ. «Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από την ΕΚΤ», ανέφερε η πηγή για το κούρεμα των ενεχύρων των ελληνικών τραπεζών.

Ερωτηθείς την προηγούμενη εβδομάδα για το θέμα ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, δήλωσε ότι τα «κουρέματα αναφέρθηκαν αλλά δεν συζητήθηκαν».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]