Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλλαγή λαού ο τελικός τους στόχος

«Όταν οι ειδήσεις για αυτοκτονίες είναι συχνότερες από τις αναφορές για μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας, τότε μπορούν να ανησυχούν όλοι. [...] Τα νέα ζευγάρια, που βλέπουν τις προοπτικές και τις ελπίδες τους για αξιοπρεπή διαβίωση να συρρικνώνονται, αποφεύγουν να παντρευτούν, πολλώ δε μάλλον να τεκνοποιήσουν.

Στην απογραφή πληθυσμού φάνηκε ότι μέσα σε μια δεκαετία... χάθηκαν περισσότεροι από 1.000.000 Ελληνες, ενώ ο πληθυσμός των αλλοδαπών δείχνει να αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς!

Από τις πρώτες ημέρες είχαμε γράψει ότι υπάρχει σχέδιο εθνοκτονίας σε εξέλιξη και το πρόγραμμα "αλλαγής λαού" στη γη των Ελλήνων εκτελούνταν κανονικά από τον Γιώργο Παπανδρέου και τους συναυτουργούς του». 

Η «αλλαγή λαού» είναι μια πολεμική επιχείρηση που εκτελείται με θανατηφόρα ακρίβεια και θρησκευτικό ζήλο από τους «στρατιώτες» και τους «στρατηγούς» της Νέας Τάξης.

Οι νέοι, λόγω ανεργίας, αναγκάζονται να φύγουν από την πατρίδα, η οποία «αποψιλώνεται» από το ανθρώπινο δυναμικό της.

Οι μουσουλμάνοι πλημμυρίζουν κάθε γωνιά της επικράτειας. Ισχύς τους είναι ο αυξανόμενος πληθυσμός τους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία μαζί με τις ΗΠΑ αποσταθεροποίησαν τη βόρεια Αφρική και ανέθρεψαν το θηρίο του τζιχαντισμού, καμώνεται ότι «ανησυχεί». 

Η βούλησή τους, να σβήσει το έθνος μας από τον χάρτη, εκδηλώνεται με όλους τους δυνατούς τρόπους. Με τον εξευμενισμό της Τουρκίας, η οποία μας... διοχετεύει τους ισλαμικούς πληθυσμούς, διεκδικώντας ταυτόχρονα ελληνικά εδάφη, με την κατασυκοφάντηση του λαού μας ως «τεμπέλη», με τον οικονομικό στραγγαλισμό και τις αξιώσεις για νομοθετήματα που διαλύουν την κοινωνία. Ο πόλεμος είναι ακήρυχτος, αλλά υπαρκτός και κλιμακώνεται σε καθημερινή βάση. 

Ο μοναδικός τρόπος να αντιδράσει η Ελλάδα είναι, πρώτα απ' όλα, να συνειδητοποιήσει ότι οι επιθέσεις που δέχεται δεν είναι τυχαίες ούτε αποτελούν... συμπτώσεις.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αγαπητή "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
    Το άρθρο σου που διάβασα αναδημοσιευμένο εδώ με συγκίνησε βαθύτατα.
    Ορκίζομαι πως με την πρώτη ευκαρία θα ψηφίσω δαγκωτό Σαμαρά ή
    γενικά το κόμμα της ΝΔ !
    Μάλιστα, ως συγχώρηση για τα παλιά λάθη μου, θα ρίξω το φάκελλο
    με 5-6 ψηφοδέλτια ΝΔ για να ισοφαρίσω τις φορές που δεν ψήφισα "εθνικά"

    Αυτά..
    Άντε γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τα είχε εκμυστηρευθή ο συγχωρεμένος Οζάλ σε στενό δημοσιογραφικό κύκλο πριν 25 χρόνια...
    "Δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος με τους Έλληνες, θα τους στείλουμε, ανθρωπιστικά, μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους και το θέμα σε λίγες δεκαετίες λήγει με δημοκρατικές διαδικασίες".
    Ακολούθησαν τα ζειμπέκ και τα βαφτίσια... τόσο καλοί-κάλοι άνθρωποι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχέδιο kalergi εν δράση-και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε..

    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]