Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέρκελ: Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να ξεμείνει από ρευστό

Ένα σημαντικό… νεύμα από την πλευρά της Άνγκελα Μέρκελ, για να αποφευχθεί η στάση πληρωμών στην Ελλάδα, είχαμε απόψε το βράδυ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Μεταναστευτικό στις Βρυξέλλες.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να ξεμείνει η Ελλάδα από ρευστό, μέχρι τις στιγμή που θα επέλθει η οριστική συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές.

Όταν ρωτήθηκε πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος να ξεμείνει η Ελλάδα από χρήματα πριν επιτευχθεί μια συμφωνία με την ευρωζώνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η καγκελάριος απάντησε: «Πρέπει να γίνουν τα πάντα για να αποφευχθεί αυτό».

Η ξεκάθαρη δέσμευση της Άνγκελα Μέρκελ ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα αφήσει την Ελλάδα να ξεμείνει από ρευστό, διαμορφώνει νέα δεδομένα ενόψει το αυριανού Eurogroup, ενώ προϊδεάζει και για “επιθετική” κίνηση από την πλευρά του Μάριο Ντράγκι και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στην κατεύθυνση της ουσιαστικής στήριξης της ελληνικής οικονομίας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Θα μας δωσει ρευστο η Μερκελ με ληστρικα επιτοκια για να ωφεληθουν τα μεγιστα παλι οι γερμανικες τραπεζες εις βαρος μας, αφου αλεξης και μπαρουφας αποδεικνυονται ανικανοι για σοβαρες οικονομικες διαπραγματευσεις και χωρις ουδεμια διαθεση για λυση των προβληματων του τοπου. Μηπως τελικα ολα ειναι προσχεδιασμενα προεκλογικα να παραμεινουμε στα νυχια των διεθνων τοκογλυφων και ο αλεξης ειναι το νεο πιονι τους στο συστηματικο παιχνιδι του εθνομηδενισμου μας;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]