Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανούσης: "Στόχος η επανάληψη των «Δεκεμβριανών» του 2008"

Για σχέδιο κοινωνικής αποσταθεροποίησης από την πλευρά των κουκουλοφόρων μίλησε ουσιαστικά στην εφημερίδα RealNews, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, κάνοντας ευθέως λόγο για απόπειρα αναβίωσης του Δεκέμβρη του 2008 και για επίτευξη αυτού του στόχου, «οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό», αν και φροντίζει να ξεκαθαρίσει, ότι η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική.

Όπως αναφέρει η Ημερησία, ο υπουργός λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη, «τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη. Είναι πολιτικά. Και η Πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες», καλώντας ευθέως τον πρωθυπουργό να έρθει σε ρήξη με την μειοψηφία εντός του ΣΥΡΙΖΑ και να λάβει αποφασιστικά μέτρα, για την αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών:

«Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των ‘έξαλλων’ ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς, συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες; Με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει είναι το θέμα» αναφέρει.

Τονίζει μάλιστα, ότι για τον ίδιο η επιλογή της παραίτησης δεν είναι εκτός συζήτησης: «Εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια», σημειώνει.

Επιβεβαιωτική των επισημάνσεων Πανούση, είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των ταραχών στην περιοχή πέριξ του Πολυτεχνείου. Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου έκανε την εμφάνισή του βίντεο από τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, με κουκουλοφόρους να καίνε την ελληνική σημαία, αλλά και να ρίχνουν μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς από τον χώρο του Πολυτεχνείου.

Ο καθηγητής του ΕΜΠ Κίμωνας Χατζημπίρος έκανε λόγο για μετατροπή του Πολυτεχνείου σε ορμητήριο και καταφύγιο των κουκουλοφόρων. «Είναι και κρησφύγετα και είναι και χώροι παρασκευής υλικών που χρησιμοποιούνται εκτός των κτιρίων του Πολυτεχνείου. Είναι ορισμένοι θύλακες μέσα στο ίδρυμα. Ενδεχομένως έχουν ευθύνη για το πως επωάστηκε αυτή η κατάσταση εδώ και χρόνια” υποστηρίζει και λέει ότι η όλη κατάσταση “είναι ευθύνη της εκτελεστικής εξουσίας».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η δυναμική των μειοψηφιών στα χέρια της μειοψηφίας των Δυτικών εμπνευστών της παγκόσμιας αυτοκρατορίας

    Διαβάσαμε ότι :

    "Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, κάνοντας ευθέως λόγο για απόπειρα αναβίωσης του Δεκέμβρη του 2008 και για επίτευξη αυτού του στόχου είπε : «οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό», αν και ξεκαθαρίζει, ότι η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική."

    κχ
    Ασφαλώς και οι κουκουλοφόροι επιδιώκουν και επιθυμούν να υπάρξει νεκρός. Το Πολυτεχνείο δεν πέθανε, ζει και αυτό μας οδηγεί (τους κουκουλοφόρους). Οι Παπαδόπουλος και Ιωαννίδης πετάχτηκαν σαν άχρηστα ξυραφάκια Bic. Ήταν γνωστές οι διασυνδέσεις τους με CIA. Και τότε, όταν τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο της παγκόσμιας Δυτικής αυτοκρατορίας (του ενός νομίσματος, της μιας λεγόμενης διακυβέρνησης, της μιας Τράπεζας) και ανακαλύφθηκε η δυναμική των μειοψηφιών, θα ήταν μεγάλο λάθος τα εμβόλιμα αγγλοαμερικανικά καθεστώτα τύπου Παπαδόπουλου να εξακολουθούν να υπάρχουν.
    Ύστερα είχαμε την κατάρρευση της σοβιετικής ένωσης και τα "ορφανά" της, την μειοψηφία των αντιεξουσιαστών αναρχοαυτόνομων και παρεμπιπτόντως νεαρών και άνεργων. Αυτή απετέλεσε τον καλύτερο εκθεμελιωτή του κοινωνικού ιστού - εννοοώ κάποιας στοιχειώδους και απαραίτητης κοινωνικής γαλήνης και τάξης. Ακολούθως, προστέθηκε η αθρόα είσοδος (εισβολή) των λαθρομεταναστών, η εγκληματικότητα άρχισε να δείχνει κόκκινο και ο μεγάλος αδελφός του Όργουελ να καθίσταται ολοένα και περισσότερο απαραίτητος. Οπωσδήποτε, με δημοκρατικές διαδικασίες, αφού τα καθεστώτα τύπου ξυραφάκι Bic (Παπαδόπουλου-Ιωαννίδη και συναφή άλλα άλλων) θα καθιστούσαν απόλυτα ευδιάκριτο τον ολοκληρωτικό χαρακτήρα των εμπνευστών της νέας παγκόσμιας τάξης. Της τάξης που προσπαθεί να επιβάλλει το ένα νόμισμα μιας παγκόσμιας Τράπεζας νοητικά υστερούντων ανθρώπων. Της τάξης μιας μειοψηφίας εγκληματιών που χρησιμοποιεί, εδώ, μια σπείρα άνεργων και επιδοτούμενων ταραχοποιών δολοφόνων. Τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές αναρχοαυτόνομους, της αριστεράς-δεξιάς του τίποτα ή της δεξιάς-αριστεράς του μηδενός. Αμφότερους χαρακτηρίζει το υπαρξιακό τους κενό, που κάποιοι το αναπληρώνουν με τις επιδοτήσεις από το δημοκρατικότατο (!) Human Rights Campaign.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]