Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Spiegel: Η Ελληνορωσική φιλία εξοργίζει την ΕΕ

To Spiegel, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα «Να ολοκληρώσει τη λίστα των μεταρρυθμίσεων, τη στιγμή που η χώρα αγωνίζεται να αποφύγει την πτώχευση, αντί να σπαταλά χρόνο κι εμπιστοσύνη».

Εν συνεχεία, τονίζει: «Δημιουργεί δυσαρέσκεια στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να εξασφαλίσει βοήθεια από τη Ρωσία εν μέσω των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές».

«Ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει μια πολύ επικίνδυνη στρατηγική», δήλωσε, στο Spiegel online ο Manfred Weber, Πρόεδρος της συντηρητικής Ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην πλάτη του ελληνικού λαού ο Τσίπρας παίζει τα ρέστα του στην Ευρώπη αναφέρει το δημοσίευμα του Spiegel καταλήγοντας: «Το φλερτ του με τη Ρωσία περιπλέκει τη διαδικασία εξεύρεσης μιας εποικοδομητικής λύσης στην Ευρώπη», δήλωσε ο Weber σύμφωνα με το Spiegel.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]