Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα επιχειρήσουν με προβοκάτσιες την ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα

Όπως γράφει ο Γιώργος Κατσίγιαννης στα Παραπολιτικά, τα μεγάλα εμπόδια του Μεγάρου Μαξίμου συνδέονται όχι μόνο με την εσωστρέφεια που προκάλεσαν οι επώδυνοι συμβιβασμοί και οι υποχωρήσεις που έκανε στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, αλλά και με την ανάπτυξη ενός ποικιλόμορφου σχεδίου σε βάρος της κυβέρνησης, ώστε το προσεχές διάστημα να καταστεί ανυπόληπτη απέναντι στο εκλογικό σώμα και να εγκλωβιστεί στην παγίδα μιας ομηρίας που της στήνουν εγχώρια και διεθνή συμφέροντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Κατσίγιαννη, θα επιχειρηθεί η ανάπτυξη ενός «προβοκατόρικου σχεδίου» σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα ώστε ή να εξαναγκαστεί σε παραίτηση, αναζητώντας λύση με την προσφυγή στον λαό, ή να υποχρεωθεί σε συμβιβασμό, με την αποδοχή σεναρίων για τη συγκρότηση μιας νέας κυβέρνησης με οικουμενικά χαρακτηριστικά.

Ηδη τις τελευταίες ημέρες από το Μέγαρο Μαξίμου διακινούνται ευρέως πληροφορίες που αποκαλύπτουν το παιχνίδι που γίνεται στο παρασκήνιο, με αναφορές περί «προβοκατόρικων ενεργειών» από παρακρατικούς μηχανισμούς και ύποπτα κομματικά «σταγονίδια» του βαθέος μεταπολιτευτικού συστήματος, που μοναδικό στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης της Αριστεράς, ώστε να βρεθεί εκτεθειμένη σε κινδύνους με απρόβλεπτες εθνικές συνέπειες.

Προς επίρρωση αυτής της υπόγειας κινητικότητας προβάλλονται τα ακόλουθα γεγονότα.
Η δολοφονία του αρχιφύλακα στον Δομοκό.
Η διαταγή του στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. για απελευθέρωση των κρατουμένων από την Αμυγδαλέζα.
Οι αναταραχές που προκλήθηκαν στα Εξάρχεια.
Οι αντιρρήσεις υπηρεσιακών παραγόντων σε διάφορα υπουργεία, όπως το Οικονομικών, να εργαστούν με τις νέες πολιτικές ηγεσίες.
Η εχθρική στάση συγκεκριμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που επιδιώκουν να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε καθεστώς ομηρίας, ώστε να έρθει στο προσκήνιο η συζήτηση περί συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι να πει κανείς! Αν το εκλογικό σώμα είναι έρμαιο των "συμφερόντων" που είναι ενάντια στο δικό του συμφέρον και δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη του, ας καταποντιστούμε επιτέλους να γλυτώσουμε και το μαρτύριο του εικονικού πνιγμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]