Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετέθεσαν τον επικεφαλής των ΟΥΚάδων στην παρέλαση!

Το ένα λάθος μετά τ΄ άλλο στο ΥΠΕΘΑ με το θέμα του συνθήματος που φώναξαν οι άνδρες της ΜΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος, μετατέθηκε στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας . Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα την ψυχολογία αυτών που έχουμε συνηθίσει να λέμε ΟΥΚάδες, είναι κατανοητό τι σημαίνει μια τέτοια μετάθεση.

Η διάσταση που έχει δοθεί στο θέμα είναι δυσανάλογη του γεγονότος. Το οποίο έχουν σπεύσει να εκμεταλλευθούν με τρόπο υπερβολικό πολιτικές παρατάξεις. Δυστυχώς η ΜΥΚ μοιάζει να είναι απροστάτευτη από την φυσική της ηγεσία.

Αλλά για να πάμε και παραπάνω -γιατί κάθετη διοίκηση έχουμε σ΄ όλες τις περιπτώσεις- σιωπή επικρατεί και στο ΓΕΕΘΑ. Καλά τα tweets για ευχαριστίες και έκφραση ευαρέσκειας όταν όλα πάνε καλά. Θα αναμενουμε λίγο ακόμη μήπως και ο Α/ΓΕΕΘΑ πάρει θέση για το θεμα που έχει δημιουργηθεί. Και το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει οδηγήσει σε τρικυμία την πιο επίλεκτη μονάδα των ΕΔ.

Τα απαξιωτικά σχόλια που ακούγονται από “τηλεπαράθυρα” είναι ασύλληπτα. Γνωστός παρουσιαστής είπε σήμερα το πρωί ότι “οι Ειδικές Δυνέμεις είναι εκτροφείο χρυσαυγιτών”! Θα απαντήσει κάποιος σ΄ όλες αυτές τις ανοησίες; Έστω και μέσω twitter;

Η σιωπή πλέον είναι εκκωφαντική.

Πηγή OnAlert

Σχόλιο ιστολογίου: Εάν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο πολιτικός προϊστάμενος του μετατεθέντος αξιωματικού των ΟΥΚ, δεν είναι σε θέση να υπερασπίσει τον έντιμο αξιωματικό, τότε, ως έντιμη πράξη εκ μέρους του κ. Καμμένου είναι η υποβολή της παραίτησής του. Όσο για την φυσική - στρατιωτική- ηγεσία τόσο της ΜΥΚ όσο και του στρατεύματος, καλό θα ήταν κάποιοι να αρχίσουν να διερωτώνται μήπως θα πρέπει να πάψουν να φοράνε παντελόνια.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Προς όλους τους συμπατριώτες μας, θα ήθελα να ρωτήσω ένα πράγμα: Για ποιο λόγο να θυσιαστούμε και για ποιους; Το μόνο που βλέπω μέχρι στιγμης είναι η κυρά τασία και η κουρούλα κατριβάνου. Άνθρωποι σιτιζόμενοι -μια ζωή- από τους φορολογούμενους. Όλοι αυτοί που τους κριτικάρουν πού υπηρέτησαν και τι έχουν προσφέρει εδώ. Το μόνο που βλέπω είναι δολιότητα και προσωπικό συμφέρον. Όντως οι ευθύνες του Υπουργού είναι τεράστιες...
    Σε περίπτωση πολέμου να πάνε τα παπαγαλάκια και οι ιδιοκτήτες των μμε να πολέμήσουν, οι καλλίτεροι συνεργάτες του Δ' Ράιχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυσιαζομαστε για αξιες και ιδανικα που ξεπερνουν ακομα και τα ανθρωπινα ορια!

      Ολοι αυτοι οι ρουφιανοι που συκοφαντουν τις Ενοπλες Δυναμεις ειναι περιστασιακοι!

      Οι αξιες και τα ιδανικα μας ειναι διαχρονικα και δεν πωλουνται ουτε με ολο τον υλικο

      πλουτο που υπαρχει στον πλανητη!

      Δολιοτητα και προσωπικο συμφερον υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα, ομως δεν

      τσουβαλιαζουμε ποτε εναν λαο με τα σκουπιδια- πολιτικαντηδες του!

      Και εδω χρειαζεται πολλη προσοχη γιατι αυτα τα λαμογια- πολιτικαντηδες προσπαθουν να

      βρουν την "αφορμη" για να καταργησουν τις παρελασεις!!

      Ειναι τοσο ανιστορητα ζωα που οχι μονο δεν σεβονται το αιμα των προγονων μας, αλλα

      θυμουνται οποτε θελουν τη "δημοκρατια" τους!!

      Μην τσιμπαμε στη φθηνη προπαγανδα τους και στον ψυχολογικο πολεμο ουτε κατα

      διανοια!


      ΓΜ

      Διαγραφή
  2. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ 9ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ) ΥΠΗΡΕΤΕΙ.
    ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ Η "ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ" ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.
    ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ.
    ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΠΟΛΥ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ
    ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αγαπητος Κωνσταντινος αγωνια για τη πατριδα. Κι αυτος και γω και χιλιαδες αλλοι προσπαθουσαμε να βρουμε στα δυσκολα αυτα χρονια καποιον να εμπνεει λιγη εμπιστοσυνη, λιγακι καλυτερο απο τους αλλους. Σ αυτη τη πορεια καναμε πολλα λαθη επηρεαζομενοι ο καθενας απο τα βιωματα του. Οπως εχουμε προειδοποιηθει. Αυτος που θα σωσει την Ελλαδα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Αυτους (τους πολιτικους) αφου πρωτα ξεφτιλιστουν, θα τους παρουμε με τις πετρες......
    Πρεπει λοιπον να περασουν ολοι απο το γκουβερνο γιατι αλλιως θ αναρωτιομασταν.....
    Ομως οι αντοχες μας και η υπομονη μας θα περασουν σκληρες δοκιμασιες. Κουραγιο και πιστη και λιγο αλλαγη στις κακες μας συνηθειες. Γολγοθα περναμε, ακολουθει η Ανασταση, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]