Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Γκρίζοι Λύκοι καταλαμβάνουν μεθοδικά την Θράκη

Το βαμβάκι, ο καπνός και το γκρίζο μέλλον
Η ενοχική σιωπή της Αθήνας καταλύτης δυσάρεστων εξελίξεων στην Θράκη

Η Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παρακολουθώντας ορισμένες πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομική ζωή του τόπου μας θέλει να επισημάνει ένα καινοφανές τοπίο που διαμορφώνεται και το οποίο κρύβει σημαντικούς κινδύνους για την ασφάλεια και τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η προ ημερών απόφαση του ΔΣ της εταιρείας ΜΠΑΣΜΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ, να τοποθετήσει τον Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ ως μάνατζέρ της θεωρούμε ότι είναι μια οικονομική πρωτοβουλία που έχει και άλλες πλευρές, πολιτικού και εθνικού περιεχομένου.

Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο ἀτομο, μόνιμος κάτοικος Τουρκίας και με ολοφάνερα πολιτικό προφίλ, ΔΕΝ είναι ο τυπικός επιχειρηματίας με τον οποίον μπορεί κανείς να έχει απλώς οικονομικές σχέσεις.

Είναι ο κληρονόμος του φανατικού βουλευτή που αναστάτωσε τη Θράκη πριν 25 χρόνια και έχει ηρωοποιηθεί μετά τον τυχαίο θάνατό του σε τροχαίο.

Η συνοδεία του υιού Σαδίκ κάθε χρόνο περιλαμβάνει υπουργούς της Τουρκίας, κατά κανόνα τους φανατικότερους, τη σύζυγο του Ερντογάν, κάποτε και πράκτορες τύπου Μισιρλίογλου (βλ. φωτογραφία).

Το να παραδίνεται – μετά το βαμβάκι – και ο καπνός της περιοχής στα χέρια του για να τον εμπορευτεί, σημαίνει ότι το σύνολο σχεδόν της πρωτογενούς εξαγώγιμης παραγωγής μας εξαρτάται από τις επιλογές κύκλων της γείτονος.

Νιώθει κάποιος ασφαλής σε μια τέτοια προοπτική;

Προφανώς είμαστε τόσο αδρανείς που δεν προνοήσαμε για να αποφευχθεί μια τέτοια εξέλιξη.
Αλλά είμαστε και τόσο αφελείς που είτε δεν βλέπουμε κάτι περίεργο είτε περιμένουμε απλώς να δούμε πού θα μας βγάλει;

Καλούμε κάθε Έλληνα αρμόδιο να δράσει με τρόπο που θα αποκλειστούν τυχόν παρενέργειες και τον κόσμο της Θράκης να βρίσκεται σε εγρήγορση.
Και ο γκρίζος λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Δημοτική Παράταξη Κομοτηνής "Σπάρτακος"
Πηγή Αντιφωνητής

Διαβάστε επίσης: Μπορεί η Θράκη «να πάρει φωτιά»;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]