Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και το βραβείο Γκαίμπελς πάει στον...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Και καλά. Τα μνημονιακά-εργολαβικά κανάλια και οι ''έγκριτοι'' δημοσιογράφοι, το καταλαβαίνουμε. Παλεύουν για το παντεσπάνι τους!   
Εμείς οι υπόλοιποι όμως;

Το blog αναρωτιέται, αν όσοι πέφτουμε στην παγίδα της αρνητικής προπαγάνδας των ΜΜΕ, προτιμούσαμε τον Γιάννο για υπουργό Οικονομικών ή το ΧριστοΔουλάκι, ή το Στουρνάρι, ή την ΑλογοΣκούφια, ή τον ΒεληΓκίκα, ή τον Χοντρό Χυδαίο, ή τον δωσίλογο γιο του μαυραγορίτη και συνεργάτη των Γερμανών της Κατοχής, που βρίσκεται σήμερα στο Ειδικό Δικαστήριο (εδώ ταιριάζει απόλυτα το ''αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα'', αφού αν είχε οδηγηθεί ο πατέρας μαυραγορίτης στο δικαστήριο, θα είχε γλυτώσει μάλλον ο γιός που εξελίχτηκε κι αυτός σε συνεργάτη των Γερμανών της Νέας Κατοχής), αν θα προτιμούσαμε λοιπόν όλους αυτούς απ' τον σημερινό, λίγο ''νάρκισσο'' είναι η αλήθεια και λίγο εξαντρίκ, υπουργό των Οικονομικών.

Πού εκείνη η βρωμιά και η ανηθικότητα εκείνων και πού η λίγη εκζήτηση και το κάποιο ''ύφος'' του σημερινού, ''ύφος'' που στο κάτω-κάτω τα π@πάρια του Σόϊμπλε (αν έχει ακόμα) και των ευρωπαίων ''εταίρων'' τσακίζει!

Το blog αναρωτιέται επίσης αν όσοι από εμάς γκρινιάζουμε με τα δίμηνα πεπραγμένα τούτης της κυβέρνησης, θεωρούμε ότι πέρσι τέτοιον καιρό οι προοπτικές μας ήταν καλύτερες.

Αν δηλαδή είμασταν  σε καλύτερη μοίρα ως καρπαζοεισπράχτορες και ''τα καλά δουλάκια'' των τοκογλύφων και των Εταίρων της Ενωμένης εταίρας ή σήμερα που είμαστε τα ''κακά παιδιά'' και αυτοί που γυρεύουν ν' ανακατέψουν την κόλαση!

Το blog δεν αναρωτιέται για την ευπείθεια του λαού και την τάση του προς χειραγώγηση, αφού είναι ο ίδιος λαός που μόλις πριν δυό μήνες και με το ένα πόδι στον τάφο, έδωσε ένα ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ συνολικό 40% σε ΝΔ, ΠαΣοΚ, Ποτάμι και ΓΑΠ!

Να υπενθυμίσουμε μόνον προς τους διαγωνιζόμενους για τα βραβεία Γκαίμπελς πως η λάσπη κολλάει πρώτα στα χέρια αυτών που την ρίχνουν.

Κι αν μάλιστα, όπως συμβαίνει με αυτούς, η λάσπη αυτή είναι ανακατεμένη με περιττώματα, τότε με τα λασπωμένα μ' αυτήν την λάσπη χέρια, ό,τι και να φας, σκ@τά θα μυρίζει!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Όπως πάντα, απλώς καί περιεκτικός. ΕΥΓΕ!!!
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς για εμάς όταν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της πρόσκαιρης ευδαιμονίας των δήθεν επαναστατών της κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ που τάχα μου φράφουν στα παπάρια τους τους δανειστές και μας κάνουν υπερήφανους θα είναι πάλιμ αργά και θα κλαίμε πάλι με μαύρο δάκρυ όπως επί ΓΑΠ... Και ναι κύριοι αν βγείτε έξω από τα κομπιούτερ των blog σας πέρυσι δυστυχώς ήμασταν καλύτερα... Και ο γελοίος σαλτιμπάγκος των ευρωπαικών σαλονιών και άρχων που λάιφ στάιλ ο νέος Κωστόπουλος της πολιτικής, υπουργός Μπαρουφάκης, ναι είναι πολύ πιο επικίνδυνος απο όλους σχεδόν όσους αναφέρατε...Άλλωστε κάποιους από αυτούς τους πήρε ως συμβούλους του ή τους έβαλε σε θέσεις κλειδιά οργανισμών του δημοσίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το κομμάτι ή με την ώρα πληρώνεσαι;

      Διαγραφή
    2. με το μηνα.Δεν μπορει η Συγγρου να σηκωνει λεφτα καθε λιγο και λιγακι- εχει προκαλεσει θεμα ρευστοτητας με τις μαλακιες της βλεπεις και την παιρνει και αυτην η μπαλα βλεπεις

      Διαγραφή
  3. 300+1 οι εφιάλτες μας καθ´ ολα τα αλλα ειναι για αυτούς που ακομη τρώνε Σανόχορτο .
    Και πολλοι , δεν θα προλάβουν να ξυπνήσουν .....
    Θέατρο η ΔΗΔΕΝ αντιπαράθεση με τους Γερμανούς . Λες και οι Γερμανοί ειναι ανεξάρτητοι .....
    Ενα το αφεντικο και μια η απόφαση .
    Διαλυστε τους Ελληνες και πάρτε τους το οικόπεδο και έπειτα ολα τα αλλα δυτικά Εθνοι ειναι θέμα ημερών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]