Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα δίνει τη μάχη της ζωής της

Του Παναγιώτη Τραιανού

Από το 1990, που η Γερμανία "ξαναμπήκε" στο παιχνίδι τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρχισε να "θυμάται" τον παλιό της "εαυτό". "Ξέχασε" τις υποκριτικές συγνώμες των "θαυμάτων" και μας θύμισε τον λόγο που την μισούσαν ακόμα και οι "πέτρες" στην Ευρώπη. Άρχισε να βάζει "χέρι" σε όλους τους Ευρωπαίους και κυρίως στην Ελλάδα. Στην "ευέξαπτη" Ελλάδα, την οποία δεν την είχε αποζημιώσει από την προηγούμενη "φασαρία" που προκάλεσε η ίδια. Πάλι το ίδιο σενάριο. Η Γερμανία τής Siemens και των Ναζί αδίκησε ολόκληρη την Ευρώπη, και την Ελλάδα πιο πολύ απ' όλους. Μπήκε μέσα στην Ελλάδα με το "άλλοθι" του Ευρωπαίου Εταίρου και διέλυσε τα πάντα...

Διέφθειρε τους πάντες, λεηλάτησε τα πάντα και μετά βγήκε στο "δρόμο" να καταγγέλλει τη "διεφθαρμένη" Ελλάδα.
Τώρα, που η Ευρώπη καταλαβαίνει τον ρόλο τής Γερμανίας, άρχισαν να "τρέχουν" τα γνωστά σενάρια. Τώρα, που η Ευρώπη "βλέπει" την αδικία τής Γερμανίας, ετοιμάζονται να την "σκεπάσουν" με την "αμαρτία" τής Ελλάδας, που θα την κάνει να ξεχαστεί μέσα σε μια στιγμή. Αυτό είναι το σχέδιο: Οι Αμερικανοβρετανοί "βλέπουν" το "δίκιο" τής Ελλάδας, για να "καπαρώσουν" εξ' αρχής τον ρόλο τού "καλού". Βλέπουν ότι την "κατέστρεψαν" οι Γερμανοί. Όμως, τώρα το κάνουν εκ του ασφαλούς και εις βάρος άλλων. Το δίκιο της πλέον δεν τους αφορά, γιατί αυτοί πληρώθηκαν την τοκογλυφία τους από την Ελλάδα. Το δίκιο της τώρα το στρέφουν εναντίον των Ευρωπαίων φορολογούμενων, οι οποίοι δάνεισαν αναγκαστικά στην Ελλάδα, για να πληρώσει τους τοκογλύφους. Το άδικο το πληρώθηκαν οι ίδιοι μέσω της Γερμανίας και τώρα τον λογαριασμό για το "δίκιο" τον στέλνουν στους Ευρωπαίους.

Γιατί; Για να έρθει η ώρα που οι λαοί θα "ξεχάσουν" τη Γερμανία και όλοι μαζί θα μισήσουν την Ελλάδα. Για να στοχοποιηθεί και πάλι η Ελλάδα. Να μείνει μόνη της σε μια γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, όπου δεν περνάει ο λόγος της. Να αισθάνεται αδικημένη και μόνη απέναντι στον γερμανικό γίγαντα, ο οποίος την προκαλεί καθημερινά Αυτός είναι ο στόχος τους τώρα: Να βάλουν τους λαούς τής Γερμανίας και της Ελλάδας στο μίσος. Να βάλουν απέναντι στη Γερμανία την Ελλάδα.

Γι' αυτόν τον λόγο - εντελώς "τυχαία" - τώρα, μετά από εβδομήντα χρόνια, οι "αμερικανικές" μυστικές υπηρεσίες "πούλησαν" στην Ελλάδα τα μυστικά αρχεία των Ναζί για τα εγκλήματά τους στην Ελλάδα. Η Γερμανία εφήμερα - και εις γνώση της - θα επωμιζόταν και πάλι τον ρόλο τού "κακού", ο οποίος θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να "επιστρέψουν" και πάλι στην Ευρώπη με τον γνωστό ρόλο τού "σωτήρα".

Θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να έλθουν με "χρήματα" και να εξουδετερώσουν την ευρωπαϊκή "βόμβα" χρέους, έστω κι αν δεν προλάβαιναν την "έκρηξη" του ελληνικού προβλήματος. Ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση - εκτός της Ελλάδας - σε ένα ενιαίο ΓιγαΜνημόνιο. Ένα Μνημόνιο, το οποίο θα επέτρεπε στους Γερμανοεβραίους τοκογλύφους να λεηλατήσουν τα πάντα στην Ευρώπη. Από τα χωράφια και τα εργοστάσια μέχρι τον πύργο τού Άιφελ και το Κολοσσαίο. Ξανά "μπλοκ" Αμερικανοβρετανών στον ρόλο τού "καλού" εναντίον των "κακών" Γερμανών, για να μην απειληθεί η Ευρώπη από τις εσωτερικές της συγκρούσεις ...Εξ αρχής κερδισμένοι οι Αμερικανοί και οι τοκογλύφοι και εξ’ αρχής χαμένοι οι Γερμανοί και δυστυχώς χαμένοι και οι ευρωπαϊκοί λαοί, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αυθαίρετα στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο δήθεν θα υπερασπιστεί ο χαφιές Σόιμπλε. Στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο θα "χάσει" και θα "κουρευτεί", για να μπει σε "τροχιά" καταστροφής.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες, έχοντας πλήρη άγνοια των σχεδιασμών, βλέπουν τη φιλορωσική στάση τής Ελλάδας και ήδη την αντιπαθούν. Βλέποντας μάλιστα ότι πάει να "δραπετεύσει" από την "καταστροφή", την οποία έχουν πειστεί ότι την έχει προκαλέσει η ίδια, είναι έτοιμοι να τη μισήσουν. Είναι ταυτόχρονα καί τρομοκρατημένοι από τον "εχθρό" καί έτοιμοι να δεχθούν την αμερικανική βοήθεια πάλι. Η Γερμανία δεν έπαψε ποτέ να κάνει κακό στην Ελλάδα. Πάντα παρούσα σε ρόλο απολύτως αρνητικό σε κάθε κρίσιμη καμπή τής ελληνικής ιστορίας. Ένας κανονικός "αλήτης" τής ευρωπαϊκής γειτονιάς, ο οποίος "μισθώνεται" για να περιμένει στη "γωνία" να χτυπήσει, να κλέψει ή να κατηγορήσει αυτόν που του έχουν υποδείξει τα αφεντικά του. Ο εξωσχολικός "αλήτης" με το βεβαρημένο παρελθόν και την παροιμιώδη βίαιη συμπεριφορά, που έχει στοχοποιήσει τον πιο καλό και πιο φημισμένο "μαθητή" τής γειτονιάς. Το τελευταίο έγκλημα αυτού του "αλήτη" κατά της Ελλάδας είναι το σημερινό. Η Γερμανία σε ανύποπτο χρόνο - και εκμεταλλευόμενη την έννοια της εταίρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση - "μόλυνε" και στη συνέχεια "άλωσε" ένα ανεξάρτητο κράτος. Στην πραγματικότητα επανέλαβε τον εαυτό της. Αφού κατέκλεψε το θύμα της, άρχισε και πάλι τη γνωστή προτεσταντική πρακτική τής "καταγγελίας"...

Και πάλι καταγγέλλει ότι "βοηθά" αχάριστους ...Όπως τότε, που "βοηθούσε" την απελευθερωμένη Ελλάδα, στέλνοντας τους "μπράβους" τού Όθωνα, για να υποδουλώσουν τους Έλληνες στους τοκογλύφους ...Όπως τότε, που "βοηθούσε" την ανάπτυξή της, στέλνοντας τις ορδές τού Χίτλερ να την κατακτήσουν από "θαυμασμό" στους αρχαίους Έλληνες και έχοντας ως κρυφό στόχο μέχρι και τον εποικισμό της από Γερμανούς. Όπως πρόσφατα, που, αφού μας εξόπλισε με πανάκριβα άρματα - χωρίς βλήματα - και μας φόρτωσε με πανάκριβους "τσίγκους" - για την "πράσινη" ενέργεια - , μας άφησε μια "τρύπα" χρεών απίστευτη.

Η Ελλάδα έχει πέσει επανειλημμένως θύμα βιασμού από μια Γερμανία η οποία εμφανίζεται αμετανόητη. Αμετανόητη, σοβινίστρια και αλαζών. Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε σήμερα, είναι ένα τρομερό "Bullying" ενός μεγάλου κράτους εις βάρος ενός μικρότερου. Το κατά παραγγελία "Bullying" ενός "αλήτη". Το "Bullying" ενός μεγάλου αλλά θρασύδειλου κράτους, το οποίο εκμεταλλεύεται τις "πλάτες" των ισχυρών για να ωθήσει τον μικρότερο στην αντίδραση και το "λάθος", που θα του επιτρέψει να το "βιάσει" τιμωρητικά.

Μιλάμε για έγκλημα άνευ προηγουμένου. Η Γερμανία καθημερινά επιβεβαιώνει αυτούς, οι οποίοι μετά το τέλος τού Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου ήθελαν σκληρά μέτρα εναντίον της. Επιβεβαιώνει αυτούς, οι οποίοι εξ' αρχής έβλεπαν ως μέγα κίνδυνο για την Ευρώπη όχι απλά την επανένωσή της, αλλά την ίδια τη βιομηχανική ανάπτυξή της. Η Γερμανία καθημερινά υποτροπιάζει και εξελίσσεται σε έναν πραγματικό καλπάζοντα "καρκίνο" τής Ευρώπης, θέτοντας και πάλι την ασφάλειά της σε κίνδυνο. Μια Γερμανία, η οποία έχει ήδη κοστίσει στην Ευρώπη εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών και δεν δείχνει σημάδια μετάνοιας. Μια Γερμανία, η οποία καθημερινά δοκιμάζει την ανοχή των Ευρωπαίων με το θράσος της και, όσο δεν αντιδρά κανένας, γίνεται όλο και πιο προκλητική.

Αφού έκαναν τη δουλειά τους με τους δωσίλογους γόνους των παλιών τους συνεργατών και έβαλαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο, στη συνέχεια επένδυσαν στη φτώχεια και την απελπισία τού ελληνικού λαού, για να περάσουν στην επόμενη "φάση". Άνοιξαν, μέσω της Ελλάδας, τον "δρόμο" του ΔΝΤ και για τους υπόλοιπους λαούς τής Ευρώπης και τώρα πρέπει να "σπρώξουν" την Ελλάδα στην καταστροφή, για να τους βάλουν όλους αυτούς σε Μνημόνιο. Για να μην "κάψουν" τους ντόπιους συνεργάτες τους, βγήκαν στη "γύρα" να ψάχνουν κορόιδο να πάρει τον "μουντζούρη" στα χέρια του. Έψαχναν έναν νέο "Ζαχαριάδη" για να τους κάνει τη δουλειά και να οδηγήσει την Ελλάδα στην "αγκαλιά" τής Ρωσίας.

Είναι πλέον ορατό σε όλους ότι θέλουν επειγόντως ένα GRexit, το οποίο όμως να μην είναι φυσιολογικό ...Ένα GRexit, το οποίο να συνδέεται με μια "ανάρμοστη" σχέση με τη Ρωσία, ώστε να μην αποτελεί επιλογή για κανέναν άλλο στην Ευρώπη. Με το GRexit επιθυμούν να οδηγήσουν σε "ομηρία" την ευρωπαϊκή οικονομία, προκειμένου να της "πουλήσουν" σωτηρία" και ταυτόχρονα να καταστρέψουν ολοσχερώς την Ελλάδα, ώστε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να βλέπουν το Μέγα Μνημόνιο της Ευρώπης σαν "ευλογία". Με ένα "αιματηρό" GRexit θέλουν να αφαιρέσουν απ' όλους ως επιλογή την έξοδο από το ευρώ. Το GRexit σκοπεύουν να το κάνουν το αντίστοιχο του ελληνικού Εμφυλίου τής προηγούμενης εποχής.

ΟΙ ΗΠΑ, δηλαδή, ζητάνε από την Ελλάδα δήθεν να επισπευστούν οι διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση τα δίνει "όλα" και αυτές οι διαπραγματεύσεις καθυστερούν εξαιτίας τής Γερμανίας, η οποία - σημειωτέον - δεν κάνει τίποτε χωρίς εντολή ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ, δηλαδή, πάλι στο ίδιο "κόλπο" τού τζάμπα μάγκα. "Καλοπιάνουν" την Ελλάδα και βάζουν τη Γερμανία να την "κλωτσάει" ..."Καλές" με την Ελλάδα και με δική τους εντολή "κακή" η Γερμανία. Μιλάμε για "τζάμπα" μαγκιές, γιατί είναι φανερό ότι την επαφή με την Ελλάδα την έκαναν μόνο και μόνο για χάρη των "καλών" εντυπώσεων, οι οποίες θα τους χρειαστούν όταν στο μέλλον θα πρέπει να "τακτοποιήσουν" εκ νέου το ελληνικό "ζήτημα". Μέχρι να συμβεί αυτό οι ΗΠΑ θα "κρύβονται" πίσω από την προκλητική στάση τής Γερμανίας, η οποία "σπρώχνει" την Ελλάδα προς τη Ρωσία.

Οι ΗΠΑ στην κυριολεξία "καίγονται" αυτήν τη στιγμή. Γιατί; Γιατί το δημόσιο χρέος τους ξεπέρασε ήδη τα 18.200 δις δολάρια. Ποσό απίστευτο για τις ευρισκόμενες σε κοινωνική παρακμή ΗΠΑ. Απόλυτη παρακμή για ένα κράτος με πληθυσμό 320.000.000 ανθρώπων, του οποίου η παραγωγή έχει καταρρεύσει. Ένα κράτος με 50.000.000 πολίτες να επιβιώνουν χάρη στο κρατικό συσσίτιο. Ένα κράτος με 6.000.000 καταδικασμένους εγκληματίες. Ένα κράτος με δεκάδες εκατομμύρια ανασφάλιστους, οι οποίοι πεθαίνουν για λόγους που συναντάμε μόνον στις υποσαχάριες "Μπανανίες". Ένα κράτος, το οποίο δεν μπορεί πλέον να μοιράσει ούτε παυσίπονα στους καρκινοπαθείς του. Ένα κράτος, που το χρέος, το οποίο αναλογεί στον κάθε φορολογούμενο πολίτη του, μπορεί να ξεπερνάει τις 300.000 δολάρια.

Η οικονομία αυτού του κράτους, εξαιτίας των τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης, είναι μια τεράστια "φούσκα". 13.000 δις είναι μόνον τα στεγαστικά τους δάνεια. 1.300 δις είναι μόνον τα φοιτητικά τους δάνεια. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο "σκάσει" κάποια απ' αυτές τις "φούσκες", θα καταρρεύσουν όλα γύρω τους και θα τους "πνίξει" ο Ατλαντικός. Θα χάσουν τον έλεγχο της Ευρώπης. Γιατί; Γιατί δεν μπορεί ο χρεοκοπημένος να χρηματοδοτεί "Μνημόνια" χρεοκοπημένων. Αν "σκάσει" πρώτη η αμερικανική οικονομία, θα φύγουν οι Αμερικανοί με τις "κλωτσιές" από την Ευρώπη. Η μόνη πιθανότητα των ΗΠΑ να διατηρήσουν τον παγκόσμιο ρόλο τους είναι να "σκάσει" πρώτη η ευρωπαϊκή οικονομία, ώστε να έρθουν αυτοί και να την "σώσουν", χρηματοδοτώντας την με τις "φωτοτυπίες" τής FED. Όμως, για να γίνει αυτό, χρειάζεται να μεθοδευτεί ένα πιστωτικό γεγονός, το οποίο θα την "εκτροχιάσει" οργανωμένα και εξ' αρχής κοστολογημένα, και σε αυτό τους είναι χρήσιμη η Ελλάδα.

Όλα αυτά είναι επικίνδυνα για την Ελλάδα, αλλά είναι πρωτίστως επικίνδυνα και γι' αυτούς που θα κάνουν τα σφάλματα. Είναι πρωτίστως επικίνδυνα για τον Τσίπρα και τους συμβούλους του. Αυτό, το οποίο θα του προτείναμε εμείς, είναι να "φάει" κι άλλον χρόνο από τον λίγο που απέμεινε στη "συμμορία". Να πάει στη Μόσχα, όπως επιβάλει ο σχεδιασμός, αλλά να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία υπέρ των συμφερόντων τής Ελλάδας. Να πάει εκεί και δηλώνοντας την αγάπη του και τον σεβασμό του για τους αδερφούς Ρώσους, να δηλώσει δημοσίως ότι η Ελλάδα θεωρεί τη Ρωσία αγαπημένη της "αδερφή", αλλά ότι η ίδια έχει καθήκοντα και ως "μητέρα"...

Να διεκδικήσει τον ρόλο που της ανήκει ιστορικά και κάποιοι της τον αφαίρεσαν με τις συκοφαντίες τους. Να δηλώσει στο παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό κοινό ότι η Ελλάδα είναι "μητέρα" τής Ευρώπης και παραμένει όχι απλά πιστή σ' αυτήν, αλλά αποφασισμένη να δώσει τη μάχη της υπέρ αυτής, παραμένοντας μέσα στους μηχανισμούς της. Αυτό μπορεί να γίνει μόνον αν η Ευρώπη παραμείνει ενωμένη και "απομονώσει" τη Χαφιεδογερμανία, η οποία λειτουργεί με τον μόνιμα αντιευρωπαϊκό τρόπο. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν "λυσσάξει" τα γερμανικά "σκυλιά" των τοκογλύφων. Δεν έχουν χρόνο, και τα αφεντικά πέρα από τον Ατλαντικό ήδη τα "μαστιγώνουν", γιατί "καθυστερούν". Με 18 τρις χρέος, τι χρόνο να έχουν οι τοκογλύφοι των ΗΠΑ; Χαρτονομίσματα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων να τυπώσουν, θα πρέπει να έχουν 18.200 τέτοια χαρτονομίσματα. 18.200 "κομμάτια", όταν ο πλουσιότερος Αμερικανός, που είναι ο Γκέιτς, έχει "μόνο" 40. Πόσους "Γκέιτς" μπορεί να αντέξει να "χρωστά" ένα κράτος σαν τις ΗΠΑ;

Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα όλοι οι λαοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ελλάδα. Έστω και ενστικτωδώς γνωρίζουν ότι η Ελλάδα θα είναι και πάλι το "μέτρο" που θα "μετρηθεί" το δικό τους μέλλον. Ο δικός της "πόνος" θα είναι ο "πόνος" που και οι ίδιοι θα γευτούν. Η δική της "αιμορραγία" θα είναι αυτήν, η οποία θα τους προετοιμάσει για τη δική τους "αφαίμαξη". Γνωρίζουν ότι, αν δεν τα καταφέρει η Ελλάδα, δεν έχουν ελπίδες ούτε οι ίδιοι να τα καταφέρουν. Ειδικά οι λαοί τής Μεσογείου, οι οποίοι έχουν υποφέρει τα πάνδεινα στην εποχή των Προτεσταντών. Αυτοί βλέπουν τώρα το ελληνικό δράμα "παγωμένοι" από τον τρόμο των τοκογλύφων και των αντιποίνων που τους περιμένουν σε περίπτωση που υπερασπιστούν δημοσίως την "αμαρτωλή".

Η Ελλάδα, δυστυχώς, παρά το μικρό της μέγεθος, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας κολοσσιαίας σύγκρουσης συμφερόντων. Είναι πολύ "χρήσιμη" για τους ισχυρούς ως "σφάγιο", και τώρα πρέπει να δώσει τη μάχη της ζωής της για να επιβιώσει...

Πηγή ΕΑΜ Β'


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Απίστευτα συγκλονιστικό άρθρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκλονιστικό .... είναι τεράστιας σημασίας να δημοσιεύονται τέτοια άρθρα για να έχουμε επιγνωση του τί συμβαίνει στην πραγματικότητα και όχι να οδηγούμαστε σε λάθος μονοπάτια. Να γνωρίζουμε τι πρέπει να ζητούμε από μία κυβέρνηση και να αποκωδικοποιούμε τα "πισωγυρίσματά της" που ίσως τελικά είναι προς το συμφέρον της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]