Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαθρομετανάστευση: Ουαί… υποκριτές, κάποτε φωνάζατε

Με την ενοικίαση από το κράτος άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων, θα απαντήσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου στο θέμα της φιλοξενίας των λαθρομεταναστών που θα φεύγουν από τα κέντρα κράτησης, σύμφωνα με συνέντευξη που έχει δώσει στη Real News.

Για το θέμα αυτό, για να γίνει δηλαδή πράξη η νέα μεταναστευτική πολιτική, θα πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Επειδή αυτό το «αστείο» έχει όμως παρατραβήξει…

Η ευαίσθητη κυρία μήπως έχει την καλοσύνη να μας πει την άποψή της για το τι ακριβώς δικαιούνται οι Έλληνες που έχουν μείνει άστεγοι για τον οποιονδήποτε λόγο; Θα τύχουν ανάλογης στήριξης και φιλοξενίας, ή όχι διότι δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά κονδύλια;

Κι επειδή ορισμένα θέματα άπτονται της κοινής λογικής, μήπως μπορεί να μας πει η κυρία που κόπτεται για τις ευρωπαϊκές αποφάσεις που παραβιάζει η χώρα μας και τις επιβάλλονται συνεχώς πρόστιμα, εάν επαληθευθούν όσοι προβλέπουν ότι η χώρα θα διαλυθεί καθώς θα καταστεί πόλος έλξης της λαθρομετανάστευσης, τι θα πρέπει να γίνει μετά; 

Διότι δεν μπορεί το κόμμα της κυρίας, να φωνάζει για την ανθρωπιστική κρίση και να απειλεί με δημοψήφισμα εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη που θα καταστρέψει για σημαντικό χρονικό διάστημα την οικονομία της, αλλά επειδή το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης εντείνεται διαρκώς, να συνεχίζει να… δεσμεύεται από όσα αποφάσισε το διευθυντήριο των Βρυξελλών, χωρίς να αντιλαμβάνονται κάποιοι, λόγω ιδεοληψίας, το πρόβλημα ασφαλείας που δημιουργείται.

Και μια ερώτηση προς τον «αγριεμένο» τόσα χρόνια Πάνο Καμμένο, που είχε κάνει σημαία του όλα αυτά τα θέματα φωνάζοντας σε όλους τους τόνους.
Για ποιον λόγο τώρα που εξασφαλίστηκε η καρέκλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας και ένα ακόμα κυβερνητικό πόστο για τον επίσης λαλίστατο και μονίμως ζοχαδιασμένο (στη φάτσα!) στις δηλώσεις του Τέρενς Κουίκ, δεν έχουμε ξανακούσει τη φωνούλα τους;

Δε χρειάζεται να φωνασκούν, όμως έχει καταντήσει σκανδαλώδες να μη μιλάνε πλέον καθόλου για όσα είχαν επί χρόνια αναδείξει σε σημαία προσέλκυσης προεκλογικής πελατείας.
Σκοπεύουν να αφήσουν υπεράνω κριτικής την κυρία που έβαλαν να μας «λύσει» τα προβλήματα με τη μετανάστευση;

Να μας το πουν τουλάχιστον για να το ξέρουμε. Διότι και η υποκρισία έχει τα όριά της. Δεν μπορεί να ζητούσαμε εμείς και τότε και τώρα μια λογική αντιμετώπιση, χωρίς κραυγές και συνθήματα, ενώ όσοι χρησιμοποίησαν την τακτική της πόλωσης στα θέματα αυτά να συνυπάρχουν αρμονικά με αυτό που αντιμάχονταν τόσα χρόνια και όσοι συνεχίζουμε να μεμφόμαστε τους ακραίους της μιας ή της άλλης πλευράς, να παραμένουμε φωνή βοώντος…

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Δεν φταίνε αυτοι που σας κοροϊδεψαν και πάλι !

    ´ Εαν με κοροϊδέψεις μια φορα εισαι παλιάνθρωπος εαν δυο τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ ειμαι ηλιθιος ¨
    300+1 οι προδότες .
    ΕΜΠΕΔΩΣΤΕΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόπο στα νιάτα! Αυτό σκέφτομαι όταν βλέπω τις φωτο με την γριά!
    Αξιοκρατία πάνω απ' όλα, ένα ανδρόγυνο σε 2 Υπουργεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ανελ δυστυχως εσβησαν ηδη 2 "κοκκινες γραμμες"!!

    Περι λαθρομεταναστων και συνθετης ονομασιας των Σκοπιων!

    Περιμενω την τριτη!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]