Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα ΔΟΛιοκρατία: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αγαστή συνεργασία με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των ''εθνικών νταβατζήδων'' κάθε είδους, ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης!

Και βέβαια δεν εννοούν αυτό.
Τόσο ηλίθιοι δεν είναι!
Παλιάνθρωποι, ναί! Ηλίθιοι, όχι.
Εκείνο που εννοούν είναι να παραιτηθεί ο λαός!

Να παραιτηθεί ο λαός από κάθε ελπίδα κάθαρσης του κρατικού και δημόσιου βίου.
Να παραιτηθεί από κάθε αξίωση καλυτέρευσης της ζωής του, που θα προέλθει και από την  ''εξόντωση'' του πλέγματος διαπλοκής.
Να παραιτηθεί απ' την ιδέα ότι μπορεί να εκλέξει και να στηρίξει μία κυβέρνηση φιλική προς τον πολίτη και αποτελεσματική για την χώρα.

Στέλνει πρώτα η Νέα ΔΟΛιοκρατία τα δημοσιογραφικά στρατεύματα της ψευτιάς, της διαστρέβλωσης και της συσκότισης των πραγματικών απατεώνων, να ρίξουν προγεφυρώματα προπαγάνδας στο θυμικό των πολιτών και μετά εμφανίζεται η ίδια ως άγγελος φύλακας της ηθικής του πολιτικού κόσμου!
Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για οργή!

Οι κιτρινοφυλλάδες του συστήματος, δουλάκια κι αφέντρες μαζί κάθε καλολαδωμένου πολιτικού, χρόνια και χρόνια καταπίνουν την Miesens, δεν βλέπουν πουθενά κανέναν συνήγορο-υπουργό της απάτης Energa, δεν ξέρουν τίποτα για την συμμετοχή και τις μετοχές πρώην πρωθυπουργών σε μεγάλες ελληνικές και ξένες εταιρείες-ανταγωνιστές του Δημοσίου, ενώ διυλίζουν τις φωτογραφίες, το ντύσιμο, το φαϊ στο πιάτο, και τις ψευδείς καταγγελίες κάθε κρυφοκομματόσκυλου, εναντίον των πολιτικών που θέλουν (ή θάθελαν) να εξοντώσουν.

(Επίσης ''ξεχνάνε'' κάτι ειδήσεις σαν και αυτή που λέει πως με νομοσχέδια που θα κατατεθούν ταυτόχρονα στις αρχές Απριλίου ο κατώτατος μισθός προβλέπεται να επανέλθει στα προ μνημονίου επίπεδα σταδιακά, με πρώτο σταθμό τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν και θα φθάσει τα 654 ευρώ. Επίσης, με τη νομοθετική κατοχύρωση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) του 2012, ανοίγει ο δρόμος για την ολική επαναφορά των κατώτατων συλλογικών συμβάσεων εργασίας, και των συλλογικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των ''κοινωνικών εταίρων'')

Εδώ και δύο μήνες το blog έχει γίνει ίσως κουραστικό με το να επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους
Η κάθαρση πρέπει να ξεκινήσει από τις εφημερίδες και τα ΜΜΕ!

Αν δεν γίνει αυτό, πολεμάμε σκιές και χίμαιρες.
Αν δεν γίνει αυτό, στο μέλλον κινδυνεύουμε να δούμε κυβερνήσεις (και πρωθυπουργούς) πολύ χειρότερες από αυτή του καλόπαιδου (το ''α'' με ''ω'') εκ Καλαμάτας!

Λαλάμε, λαλάμε και ''αμαρτίαν ουκ έχομεν''!
Μυαλό όμως;...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Κάνεις νέα εταιρεία μία ημέρα πριν γίνεις υπουργός στο υπουργείο που είναι υπεύθυνο για διορισμούςκαι μετά φταίνε τα διαπλεκόμενα .
    Πότε θα καταλάβετε ότι η διαφθορά δεν έξαρτάται από κόμματα αλλά από το ποιόν των ανθρώπων. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν καλοί και κακοί.
    Αυτά που λένε περί ηθικής υπεροχής του Σύριζα είναι στάχτη στα μάτια.
    Μόνο όπου υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας και αυστηρές τιμωρίες μπορεί να γίνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ρε, τι εγινε,βρηκανε και σας πλερωσανε επιτελους στη Συγγρου και αρχισατε να ξανασχολιαζετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Μανταφόρε σας πληροφορώ τέλος το αντιμνημονιακό κίνημα. Σήμερα με το γράμμα που διέρρευσαν οι FT,έδειξαν ότι ο αγαπητός σου Αλέξης, σε πρόδωσε και σε (μας) φλόμωσε στα ψέμματα.
    15 Μαρτίου ζητιανεύει στη Μερκελ και την ίδια στιγμή το παίζει νταής στη Βουλή.
    Αρχίζει ο αγαπητός Αλέξης να συνειδητοποιεί ότι δ ε ν μπορεί να δανειστεί από πουθενά αλλού(πχ Ρωσία ,Κίνα κλπ) και αυτός με τη σειρά του θα εφαρμόσει το μνημόνια,σύμβαση ή όπως αλλιώς θέλει να το πει.
    Επιτέλους να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε μνημονιακών-αντιμνημονιακών,προδοτών-πατριωτών και να προχωρήσουμε μπροστα γιατί όλοι τα ίδια κάνουν, και απλώς χάνουν χρόνο!
    Και εν τω μεταξύ δ ε ν έχει διαγραφεί το χρέος,δ ε ν έχουν αυξηθεί οι μισθοί-συνταξεις,αντίθετα έχει στεγνώσει η αγορά, έχει γεμίσει μετανάστες η Ομόνοια,έχει βαφτεί το Πολυτεχνείο,μερικά αγάλματα έχουν αποκεφαλιστεί,στη Νομική έκαναν "εκδηλώσεις" κάποιοι φιλομαθείς νέοι ,και στη λήξη των εκδηλώσεων καίνε και κανένα αυτοκίνητο,κανένα μαγαζί για πλάκα.
    Και καλά οι Συριζαίοι,οι ΑΝΕΛ τι έχουν να πούν για τα παραπάνω?Αλλά ξέχασα τώρα παίζει με φρεγάτες αντί για τρενάκια και δεν έχει καιρό να δει τη χώρα που βουλιάζει.Δυστυχώς ό λ ο ι για τη καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξ όσων σχολίων διαβάζω στις διάφορες αναρτήσεις, φοβούμαι πως ο "ευρωπαϊκός στρατός" θα βρει πλείστους συνεργάτες άμα τη εμφανίσει του στην ελληνική επικράτεια... Ζήτω οι γερμανοτσολιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μάθουμε να περιμένουμε και να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα , διότι αυτή η εμμονή μας για γρήγορα συμπεράσματα και η προπαγάνδα που εδώ και μερικές δεκαετίες ζεί και βασιλεύει μας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα . Ελεος πιά και ας αφήσουμε στην άκρη τα ελατωματάς μας στην άκρη και ας μην κάνουμε τα χατήρια στην εσωτερική τρόικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zήτω οι γερμανοτσολιάδες ανεφώνισε ο Τσίπρας μετά την συνομιλία με την Κα Μέρκελ!
    Αφού στη τελική (όπως ανέφερε στη συνέτευξη) κ α ι θα κρατήσει όσα καλά έκαναν οι προηγούμενοι
    κ α ι θα κτίσει πάνω σε αυτά κ α ι θα κάνει αποκρατικοποιήσεις κ α ι θα μειώσει τις συντάξεις κ α ι θα αυξήσει τα όρια ηλικίας κ α ι γενικώς θα κάνει, ότι έκαναν οι προηγούμενοι,γιατί μας έβαλε η ηλίθια φιλοδοξία του σε αυτή την περιπέτεια?Γιατί πήγαμε πάλι πίσω και θα φάμε και τρίτο μνημόνιο?
    Ο λόγος είναι απλός . Τώρα πια είμαστε ό λ ο ι και εσείς οι Συρανελ μνημονιακοί!
    Όσο πιο γρήγορα το χωνέψατε τόσο το καλύτερα για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσεις ολοι που λετε λετε λετε και τίποτα δεν λετε ψηφισατε διοτι νομίζατε οτι οι εκλογες ελεύθερωνουν !
    Νομίζετε ακομη οτι η οποία ελευθερία λόγου και οι εκλογες ειναι δήμο- κρατια ;

    Άντε να καμαρώνετε αύριο τα σκλαβάκια σας και αφήστε τις πορδοπολιτικες αναλύσεις ραγιάδες ...Ε ΡΑΓΙΑΔΕΣ που μάθες θέλετε και δημοκρατίες με κατοχικα κοινοβούλια και 300+1 προδότες αντιπροσωπους ΣΑΣ .
    ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]