Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κι αν όλα τελειώσουν;

Από σήμερα μέχρι την επόμενη Δευτέρα υποτίθεται ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα ανέβει το Γολγοθά της και σε κάθε βήμα της στην ανηφόρα, έχοντας στην πλάτη το σταυρό των συμφωνιών που έκαναν τα καθίκια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, θα τρώει αβέρτα κλωτσιές και ροχάλες που θα της ρίχνουν οι αγαπητοί μας… εταίροι.

Ο στόχος όλης αυτής της φασαρίας είναι στο τέλος της ημέρας να βγει ο Πρετεντέρης, το βράδυ της Δευτέρας στην «Ανατροπή», και να ανακοινώσει με χαρά πως οι αγαπητοί μας… εταίροι ξέσκισαν τη νέα ελληνική κυβέρνηση που αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με το πρόγραμμα της φτωχοποίησης των πολλών καλών ανθρώπων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Σκέψου του και θα δεις τον αγαπητό μας… Πρετεντέρη να κάνει πρόβες όλο το Σαββατοκύριακο μπροστά στον καθρέφτη του. Στο μυαλό όλων των καθικιών παίζει και ξαναπαίζει η δήλωση του Σόιμπλε, το απόγευμα της Τρίτης από την Πόλη, όπου τόνισε πως: «Αν η Ελλάδα δεν θέλει νέο πρόγραμμα τότε όλα τελείωσαν»…

Όπως και να το δεις είναι ένα ενδεχόμενο καθώς το «νέο πρόγραμμα» για το οποίο μιλάει ο Σόιμπλε δεν είναι τίποτα άλλο από τη συμφωνία που… πέτυχε η προηγούμενη κυβέρνηση, αυτή η ελεεινή κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς, μέσα από την ανταλλαγή email μεταξύ του Χαρδούβελη και των ανθρώπων της Τρόικας. Αυτό το «νέο πρόγραμμα» η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να το δεχτεί, κανένας δεν τη ψήφισε και κανένας, από τους πολύ περισσότερους, δεν τη στηρίζει για να κάνει αυτόν το… συμβιβασμό, που εδώ που τα λέμε δεν είναι συμβιβασμός αλλά αυτοκτονία.

Μην ξεχνάς πως στην εποχή του ζούμε τίποτα, ή σχεδόν τίποτα, δεν είναι αυτό που μοιάζει να είναι και το τι θα τελειώσει, και για ποιον, αν η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν συμβιβαστεί με το «νέο πρόγραμμα» της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας, θα το δούμε, δεν είναι καθόλου βέβαιο. Όπως και να έχουν τα πράγματα, αν όλα τελειώσουν, ότι και να σημαίνει αυτό, θα αρχίσουμε ξανά από την αρχή. Μαζί. 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]