Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επείγον σήμα της Europol στην ΕΛ.ΑΣ. για επίθεση τζιχαντιστών στην Ευρώπη

Από 4-5 ισλαμιστές με δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα ως τις 17/1 
Στόχοι πιθανώς σε Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία 
Έρευνες πραγματοποιούνται και από την ΕΛ.ΑΣ.

Κατεπείγον απόρρητο σήμα της Europol για σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης σε ευρωπαϊκή χώρα από ομάδα 4-5 ισλαμιστών με δύο παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα έλαβε το περασμένο Σάββατο το βράδυ και η ΕΛ.ΑΣ. με ενημέρωση και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Πρόκειται για την άγνωστη συνέχεια του θρίλερ που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα με τις διαδοχικές φονικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Με βάση αυτό το σήμα στελέχη των ελληνικών διωκτικών αρχών αναζήτησαν τις τελευταίες 60 ώρες τους αναφερόμενους ισλαμιστές στο ελληνικό έδαφος, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Όμως το «ανθρωποκυνηγητό» συνεχίζεται -με κάθε μυστικότητα- σε όλη την Ευρώπη με τον φόβο ενός χτυπήματος που προσδιορίζεται μέχρι τις 17 Ιανουαρίου (δηλαδή το ερχόμενο Σάββατο).

Στο σήμα που στάλθηκε με κατεπείγουσες διαδικασίες και βασίζεται σε ειδική πληροφόρηση της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας περιγράφεται η δραστηριότητα των πέντε ισλαμιστών -στο έγγραφο αναφέρονται τα ονόματά τους- που φέρεται να έχουν διασυνδέσεις με ιδιώτες από τον Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία αλλά και τη Ρωσία. Πιθανολογείται ότι οι αναφερόμενες σχέσεις με τον ιδιώτη από τη Ρωσία αφορά τσετσένο ισλαμιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έγγραφο μνημονεύεται ότι ορισμένοι από τους αναζητούμενους ισλαμιστές είχαν εκπαιδευθεί στην Υεμένη - όπως φέρεται να είχε συμβεί και με τους δράστες της επίθεσης στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo».

Όπως σημειώνεται στο έγγραφο, «ως πιθανές χώρες εκδήλωσης της επίθεσης είναι η Βρετανία, το Βέλγιο και η Ολλανδία», χωρίς όμως να μπορεί να επαληθευθεί η ακριβής στόχευση των υπόπτων τα ίχνη των οποίων έχουν εξαφανισθεί…

Σύμφωνα με έρευνα του πολύ καλού GreekAmericaNewsAgency, από τις 16 Νοεμβρίου 2014 σε παγκόσμια αποκλειστικότητα είχε μεταδώσει αποκλειστικά πληροφορίες και φωτογραφίες που διακινούνταν στα γραφεία των δυτικών και ρωσικών (αλλά και των ελληνικών) μυστικών υπηρεσιών για τους 15 καταζητούμενους πιο επικίνδυνους Φανατικούς Ισλαμιστές Τζιχαντιστές που είχαν εισέλθει σε χώρες/α της Δύσης, μεταξύ των οποίων, τελικά σύμφωνα, με τα όσα μέχρι τώρα έχουν αποκαλυφθεί είναι και ένας εκ των δραστών που αιματοκύλισαν το Γαλλικό σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo!

Πρόκειται για τον Said Kouachi, τον ένα εκ των δυο αδελφών που η απουσία του από το θέατρο των επιχειρήσεων σε Συρία , Υεμένη και στα σύνορα του Ιράν, όπου που τον είχαν καταγράψει πράκτορες δυτικών υπηρεσιών το κρίσιμο διάστημα μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο όπου και χάθηκαν τα ίχνη τους. Τότε ήταν που ξέσπασε ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό σε 10αδες χώρες προκειμένου να καταγράφονται τα ίχνη και οι κινήσεις του.

Οι πληροφορίες για τα 15 αυτά άτομα που η δράση τους είχε επισημανθεί από τις δυτικές υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας των ΗΠΑ της Γερμανίας αλλά και της Αυστραλίας είχαν φτάσει και σε έλληνες πράκτορες των κρατικών μυστικών υπηρεσιών στην Αθήνα από το περασμένο καλοκαίρι. Οι ελληνικές αρχές είχαν ήδη πλήρη φάκελο και στοιχεία για το κάθε ένα από αυτά τα άτομα όπως αυτές είχαν έλθει αρμοδίως με ασφαλή οδό. Όπως αποδείχθηκε από τις πληροφορίες που είχαμε μεταδώσει ένα με δυο άτομα που εμπλέκονταν στο αιματοκύλισμα στο Παρίσι.

Τα πρόσωπα των 15 ακραίων ισλαμιστών του ISIS που (πιθανότατα) να κυκλοφορούν ανάμεσα μας!

Ένα απίστευτα άγριο «μυστικό» ανθρωποκυνηγητό, μεταξύ κυρίως των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, και των κρατικών αρχών ασφαλείας των ΗΠΑ, της Μ.Βρετανίας, της Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος) του Καναδά και της Αυστραλίας από την μια και από την άλλη του πολύ καλά οργανωμένου, όπως φαίνεται εδώ και καιρό, Ισλαμικού Χαλιφάτου, βρίσκεται σε εξέλιξη, εδώ και δυο μήνες τουλάχιστον.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, από τα τέλη Αυγούστου, οι δυτικές μυστικές και κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου γιγάντια κοινή μυστική επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστούν 15 –κατά άλλες πληροφορίες 17- άτομα άκρως επικίνδυνα για την δημόσια ασφάλεια αυτών των περιοχών του πλανήτη που προαναφέρθηκαν, τα οποία (άτομα) όπως πιστεύεται έχουν φύγει από τα όρια του ισλαμικού μορφώματος με συγκεκριμένες εντολές και ειδική αποστολή.

Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν πως σύμφωνα με ανθρώπους (πράκτορες) της δύσης που επιχειρούν με κίνδυνο της ζωής τους εντός των περιοχών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, οι άνθρωποι αυτοί (ακραίοι ισλαμιστές) τελευταία φορά που θεάθηκαν εντός της επικράτειας του ΙSIS, ήταν ο περασμένος Αύγουστος (του 2014) και εκ τότε δεν έχουν εντοπιστεί για αυτό και εικάζεται πως έχουν περάσει μέσω Τουρκίας σε εδάφη της ευρωπαϊκής επικράτειας και από εκεί ενδεχομένως και να «επιχειρούν» στο έδαφος κάποιας από της παραπάνω εθνικές επικράτειες.

Οι 15 αυτοί φανατικοί ακραίοι Ισλαμιστές οπαδοί και μαχητές του ISIS, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές από τις πληροφορίες που έχουν καταφέρει να περισυλλέξουν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες, είναι απεσταλμένοι εξ ονόματος του νεοσύστατου κρατικού μορφώματος , στο πλαίσιο ειδικής αποστολής που έχουν αναλάβει.

Τα άτομα αυτά, τα πρόσωπα των οποίων για πρώτη φορά αποκαλύπτονται, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και αποκαλύπτει το GreekAmericaNewsAgency, τελευταία φορά που εμφανίστηκαν να δρουν το εσωτερικό των ορίων που ελέγχουν οι Τζιχαντιστές ήταν ο Αύγουστος του 2014.

Οι φωτογραφίες τους έχουν ληφθεί, από κινητό, εννοείται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες, αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες από μυστικούς πράκτορες της δύσης – όχι απαραίτητα των ΗΠΑ- που βρίσκονται στις ευαίσθητες φλεγόμενες περιοχές που ελέγχονται από τους φανατικούς ισλαμιστές.

Καλά πληροφορημένες πηγές που παρακολουθούν την υπόθεση, η οποία προκαλεί ανατριχίλα στις αρχές ασφαλείας όλων αυτών των χωρών (Αμερικής, Καναδά, Αυστραλίας, Μ. Βρετανίας και Ευρώπης) ανέφεραν ότι αν δεν έχουν κάποια άλλη ειδική αποστολή θανάτου, τότε είναι βέβαιο πως έχουν σταλεί με βασική αποστολή την στρατολόγηση στις τάξεις των ακραίων φανατικών δολοφόνων του αυτοαποκαλούμενου, Ισλαμικού Χαλιφάτου, «νέου αίματος».

Οι ελληνικές κρατικές μυστικές υπηρεσίες και αρχές ασφαλείας της χώρας έχουν λάβει και αυτές με κατεπείγον σήμα εδώ και δυο μήνες τις φωτογραφίες των επικίνδυνων ισλαμιστών και έχουν εξαπολύσει ένα «αόρατο» μυστικό ανθρωποκυνηγητό στα στέκια που συχνάζουν κάθε είδους Μουσουλμάνοι οποιασδήποτε εθνικότητας ή θρησκευτικής σέχτας (Σιήτες Σαλαφιστές Σουνίτες) που βρίσκονται στην Ελλάδα. Οι Ελληνικές αρχές ασφαλείας κινούνται με πολύ προσοχή και διακριτικότητα ενώ έχουν αυξηθεί η έλεγχοι σε όλες τις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρας, λιμάνια και αεροδρόμια , παράλληλα το ίδιο επαυξημένοι είναι και οι έλεγχοι σε άτομα που εμφανίζονται ως μετανάστες και πρόσφυγες στην χώρα μας σε όλη την επικράτεια. Τα μέχρι στιγμής «ευρήματα» των ελληνικών αρχών δεν φαίνεται να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία παρά το alert που είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό στο εσωτερικό της Ελλάδος.

Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας και οι μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται ήδη σε συνεργασία με κέντρα πληροφοριών της δύσης και τις γνωστές μυστικές υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται ειδικότερα εναντίον των αιμοσταγών δολοφόνων του ISIS.

Οι έρευνες των ελληνικών αρχών ασφαλείας έχουν επεκταθεί σε όλη την εθνική επικράτεια ενώ στα ελληνικά αεροδρόμια υπάρχει ειδικό μεικτό κλιμάκιο των ελληνικών κρατικών αρχών ασφαλείας έτοιμο να δράσει στην περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο από τα άτομα αυτά είτε να επιχειρεί να εξέλθει είτε να εισέλθει στην χώρα!

Εννοείται πως για την σοβαρότητα της κατάστασης έχει εδώ και καιρό ενημερωθεί και ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έχει ζητήσει διαρκή ενημέρωση για αυτή την πολύ σοβαρή υπόθεση.

Η ίδια ετοιμότητα υπάρχει και στην Ευρώπη που ο δείκτης επικινδυνότητας είναι στο κόκκινο εξ αιτίας αυτής της άκρως επικίνδυνης ομάδας ακραίων ισλαμιστών, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν σταλεί από του πράκτορες της δύσης που επιχειρούν στην ενδοχώρα του Ισλαμικού Χαλιφάτου, πολύ πριν «εξαφανιστούν» από τα όρια του ισλαμικού μορφώματος, δρούσαν ως «διαφωτιστές» και εκπαιδευτές νεοεισερχόμενων στις τάξεις του ISIS.

Ορισμένοι εξ αυτών, πλην εκείνων που είναι εμφανή η εθνικότητα και η θρησκευτική προέλευση τους, είναι προσήλυτοι στο Ισλάμ (φωτο 10 και 12) το οποίο έχουν ασπαστεί τελευταία με τους γνωστούς τρόπους (κυρίως μέσω διαδικτύου) και μάλιστα θεωρούνται και οι πιο ενεργοί! Γενικότερα οι προσήλυτοι και νεοεισερχόμενοι σε κάθε θρήσκευμα πάντα –και στο χριστιανικό δόγμα – είναι πάντα πιο θερμοί στις εκδηλώσεις τους.



Στις ελληνικές αρχές ασφαλείας –κρατικές και μυστικές υπηρεσίες, έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και άνδρες της κρατικής ασφάλειας κυκλοφορούν έχοντας μαζί τους τις φωτογραφίες των επικίνδυνων ακραίων ισλαμιστών.

Πηγές πολύ καλά διασταυρωμένες ανέφεραν στο GreekAmericanNewsAgency πως αν και η Ελλάδα θεωρείται σταθμός διαμετακόμισης λόγω Τουρκίας, καθώς είναι η κύρια πύλη εισόδου των Ισλαμιστών του ISIS– με το οποίο η Τουρκία πάντα συνεργαζόταν και τροφοδοτούσε με όπλα στην μάχη εναντίον των Κούρδων μαχητών – προς τις άλλες χώρες της Δύσης, εν τούτοις δεν είναι βέβαιον πως δεν έχουν δημιουργηθεί πυρήνες δράσης ενεργών φανατικών ακραίων Σουνιτών –κυρίως Πακιστανικής, Αφγανικής, Συριακής καταγωγής αλλά και Αιγύπτιων της Μουσουλμανικής αδελφότητας η οποία φαίνεται να επαναδραστηριοποιείται και να ανασυντάσσεται οργανωτικά έχοντας ως βάση χώρες της Δύσης – οι οποίοι πυρήνες όμως δρουν εντός της χώρας πολύ προσεχτικά και με κάλυψη πάντα το ένδυμα του πρόσφυγα μετανάστη πολιτικά διωγμένου...

Δείτε και προσέξτε πολύ καλά τις φωτογραφίες και τα πρόσωπα τους, συγκρατήστε τα χαρακτηριστικά τους και αν εντοπίσετε κάποιον εξ αυτών ειδοποιείστε αμέσως τις αρχές ή το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας. Δείτε και τυπώστε τις φωτογραφίες που δίδονται για πρώτη φορά στην δημοσιότητα από το πρακτορείο μας και αν εντοπίσετε κάποιον που είτε προσομοιάζει με τα χαρακτηριστικά κάποιου από τους 15 είτε είστε σίγουροι και ειδοποιείστε το πλησιέστερο τμήμα κρατικής ασφάλειας –υπάρχει παράρτημα σε κάθε αστυνομικό τμήμα της χώρας- και αναφέρετε ή δώστε πληροφορίες για το που (αν κάπου ) είδατε ή εντοπίσατε να κυκλοφορεί κάποιος εκ των 15 ατόμων που σήμερα αποκαλύπτονται τα πρόσωπα τους.

Συνήθως όταν εισέρχονται σε χώρες της δύσης οι ακραίοι ισλαμιστές, ειδικά όταν έχουν αναλάβει αποστολή αυτοκτονίας ή άλλη αποστολή, προσπαθούν να αλλάξουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, ώστε να περνούν απαρατήρητοι... δηλαδή μεταμορφώνονται και μεταμφιέζονται, έτσι ώστε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους καταρχήν να μην παραπέμπουν ευθέως σε ισλαμιστή και μάλιστα ακραίο. Δηλαδή πέρα από το ντύσιμο τους που εκδυτικοποιείται ξυρίζουν εντελώς τα γένια ώστε να μην προκαλούν υποψίες προκειμένου να κυκλοφορούν με άνεση.

Περισσότερα στοιχεία (ονόματα, εθνικότητα, περιοχές προέλευσης ή διαμονής κτλ) για τα άτομα αυτά αν και για κάποιους εξ αυτών-όχι γα όλους- υπάρχουν και μάλιστα υπέρ αρκετά, τα πρόσωπα των οποίων για πρώτα φορά «διαρρέονται» παγκοσμίως σε διεθνές επίπεδο, με αυτό αποκλειστικό ρεπορτάζ του GreekAmericanNewsAgency, δεν είναι δυνατόν να δοθούν στην δημοσιότητα καθώς έτσι θα μπορούσαν οι ισλαμιστές, αφενός να ελέγξουν και να αναλύσουν πολλά στοιχεία και δεδομένα τα οποία θα παρέπεμπαν στους πράκτορες της δύσης που επιχειρούν μυστικά στις περιοχές τους θέτοντας έτσι τις ζωές τους σε μεγάλο κίνδυνο, και αφετέρου οι περισσότερες πληροφορίες θα είχαν ως αποτέλεσμα , οι φανατικοί αγριάνθρωποι ισλαμιστές αιμοσταγείς παράφρονες εγκληματίες δολοφόνοι να εξαπολύσουν νέο αιματοκύλισμα στην προσπάθεια τους να αναζητήσουν αυτούς που δρουν μυστικά στα εδάφη και τα όρια που βρίσκονται υπό την κατοχή και τον έλεγχο τους.

Οι μυστικές υπηρεσίες της δύσης, που αναζητούν αυτούς τους ακραίους ισλαμιστές, επεξεργάζονται πολλά – και μάλιστα εφιαλτικά - σενάρια (τρόμου) τα οποία όμως στην παρούσα φάση θα ήταν σφάλμα αν δημοσιοποιούνταν καθώς θα σκορπούσαν πανικό και τρόμο στις κοινωνίες των χωρών που έχουν απειληθεί ανοιχτά από τους αιμοσταγείς δολοφόνους του ISIS... Ήδη σε Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία , Βρυξέλλες και Βερολίνο έχει απλωθεί ένα τεράστιο δίκτυο ανταλλαγής πληροφοριών από την μια και από την άλλη επιχειρείται να απλωθεί ένα δίχτυ ασφαλείας στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού...













Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]