Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ου ΓΑΠ οίδασι τι ποιούσι...

Και ο ΓΑΠ στο Παραβάν ΠΑΣΟΚ;

Στο email μου έλαβα σήμερα την παραπάνω φωτογραφία με τον ΓΑΠ να μπερδεύεται στο παραβάν και να επιλέγει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου είναι: "έξις δευτέρα φύσις".
Η δεύτερη (ακόμη πιο τραβηγμένη) ότι ξαφνικά απέκτησε ηθική και δεν προδίδει το κόμμα που τον ανέδειξε πρωθυπουργό.
Μια τρίτη σκέψη, είναι ότι είδε το διαφημιστικό του ΠΑΣΟΚ; "Τελικά τι;" "Τελικά ΠΑΣΟΚ" και λύγισε! Άλλωστε και στο twitter, που αγαπά ο Γιωργάκης κυκλοφορεί από χθες η καμπάνια της ομάδας φίλων του κόμματος #stoparavanPasok, ως ενωτικό κάλεσμα που δεν αποκλείει τους πρώην.

Όλοι όσοι ζήσαμε τον ΓΑΠ από τη διακυβέρνηση του 2009, ξέρουμε ότι μόνο "κατά λάθος" δεν μας έβαλε στο μνημόνιο.
Αν λοιπόν θέλει τώρα να μας ξεγελάσει πάλι με το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών, δήθεν ότι "άλλαξε ο ΓΑΠ και έβαλε τα ρούχα του ανάποδα", δεν έχει ελπίδες.
Κανείς πλέον δεν εμπιστεύεται τον άνθρωπο που "σήκωσε το πιστόλι από το τραπέζι" και πυροβόλησε μια χώρα.

Αλλά θα μου πείτε από την άλλη, ο πολιτικός ηγέτης που κάνει σαρδάμ ακόμα και με μονοσύλλαβες λέξεις, έχει αν όχι το "ακαταλόγιστο", τουλάχιστον τη... συμπάθεια μας: Ου ΓΑΠ οίδασι τι ποιούσι...
Εμείς πάντως δεν τον εμπιστευόμαστε ξανά!

Γιάννης Φ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ: "Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ"... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΧΑΣΙΚΛΟΝΤΙΝΤΙΔΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις. Άντε να δούμε το ποσοστό ηλιθίων της χώρας...

      Διαγραφή
  2. Θάματα και πράγματα. Την Δευτέρα πατωσμε πατωσε αλλαλαζοντες το 1, 5 εκ.άνεργοι θα προσληφθούν στο δημόσιο. Σε μία νύχτα τέρμα η ανεργία. Ασφαλιστικά ταμεία ότι έχει απομένει, νέα εκκαθάριση. Οι λαμβάνοντας 1.200 € μηνιαίως, διά του τρία, από 400 €.Μισθοί στο δημόσιο 2-3 χιλιάδες.Στο ιδιωτικό τομέα 400 €.Πράγματα πού έχουμε ξαναζήσει, με τον στρατό κατοχής από προηγούμενες κυβερνήσεις, του πελατειακού φασισμού, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Επειδή τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κρύβονται στον ΣΥΡΙΖΑ και παρέμειναν ατιμώρητα, με βίλες πισίνες κοτερα, της ΝΔ δεν τα έχουν μετρήσει ακόμα, θα έχουμε νεα νομενκλατούρα πολιτική, πού θα κάνει καινούργια άλματα προόδου. Αφού έχουν καταργηθεί δικαιοσύνη, και αυτό το ίδιο το σύνταγμα. Δύο φασίστες σε συσκευασία του ενός. Ερυθρός φασισμός και πελατειακος. Θα ξεσκιστουμε στην μάσα. Η ΕΕ θα κάνει πειράματα εκ νέου, θα εφαρμόζει πατέντες προηγμένες από όπου θα γεννηθεί ξανά το αυγό του Κολόμβου. Λόγου ηλιθιότητας. Και άλλα ατελείωτα. Ο λαός θα περιοριστεί στο ελάχιστο, και θα πρέπει να συντηρεί 15 εκατομμύρια ανθρώπων. Μαζί με τούς ξένους. Εμ θα αντέξει;, δεν θα σκάσει.;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]