Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελεσίγραφο Τσίπρα σε Σόιμπλε...

Τσίπρας: Ξέρουμε τις θέσεις του Σόιμπλε και αυτός την απάντηση των Ελλήνων


Ανεβαίνει το "θερμόμετρο", σε καθημερινή βάση, μεταξύ Ελλάδας και ευρω-ιερατείου. Την πιό πρόσφατη "πινελιά" στο συγκρουσιακό περιβάλλον την έβαλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υπενθύμισε στον κ. Σόιμπλε την απόφαση του Ελληνικού λαού, όπως αυτή καταγράφηκε μέσα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Με το δικό του τελεσίγραφο απαντάει ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημειώνοντας ότι ο ελληνικός λαός μίλησε και επέλεξε την κυβέρνησή του.

Ειδικότερα το σχόλιο της κυβέρνησης στο τελεσίγραφο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας είναι ότι «είναι γνωστές οι απόψεις του. Πλέον έχει γίνει γνωστή και ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

«Η πραγματική διαπραγμάτευση έχει αρχίσει και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αφορά την ΕΕ στο σύνολό της» τονίζεται στο σχόλιο της κυβέρνησης.

Αναλυτικά:

«Οι θέσεις του Σόιμπλε και του επιτελείου του είναι γνωστές. Πλέον έχει γίνει διεθνώς γνωστή και η ετυμηγορία του ελληνικού λαού για διέξοδο από το τέλμα της τοξικής λιτότητας.

Η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις για την εξεύρεση αμοιβαίας επωφελούς λύσης. Η πραγματική διαπραγμάτευση έχει αρχίσει και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αφορά την ΕΕ στο σύνολό της».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Γιατί δεν ζητά Δημοψήφισμα για εκείνο το καταγέλαστο Διάγγελμα ΓΑΠ από Καστελόριζο και την, στη συνέχεια, αντισυνταγματική ψήφιση Μνημονίου (και Μνημονίων) από τα ανδρείκελα Σαμαρο-ΓΑΠ, ύστερα από Παπαδήμα και τέλος από την τριανδρία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.Χριστοδουλιδη,

      στον εχθρο σου δεν δειχνεις τι οπλα διαθετεις,τοσο σε ποιοτητα οσο και σε ποσοτητα.

      Κι ουτε φανερωνεις ποτε θα τα χρησιμοποιησεις.

      Θελω να πιστευω οτι θα πραγματοποιηθει λογιστικος ελεγχος του χρεους και συσταση

      εξεταστικης επιτροπης για το μνημονιο,πρωτιστως, αλλα για λογους τακτικης δεν βγαζεις

      ολα τα οπλα σου στο τραπεζι.

      Ποσο μαλλον στην αρχη ενος πολεμου,διοτι περι πολεμου προκειται .


      ΥΓ: Χαιρομαι που τα ξαναλεμε


      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι για τη συνάντηση, ευχαριστώ σας για το σχόλιο επί των γραφομένων. Ίσως, συναντηθούμε και πάλι.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]