Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία πίσω από την ισλαμοφασιστική σφαγή;

Η ναζιστική Τουρκία μαζί με το Κατάρ χρηματοδοτούν τις στρατιές των νέων τσετών την ώρα που «λαδωμένοι» από το μαύρο πολιτικό χρήμα πολιτικοί, ταΐζουν τον κόσμο με ψέματα. Ο Ερντογάν άλλωστε το είχε δηλώσει ξεκάθαρα: «Τα τζαμιά είναι τα οχυρά μας, οι τρούλοι τα κράνη μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας».

«Οι μπουτάρηδες, οι ρεπούσηδες, οι συγκαμένοι μιζαδόροι και το συνταγματικό τόξο» θα μπορούσε να συμπληρώσει. Μία εβδομάδα που όλος ο κόσμος θρηνεί τους νεκρούς μίας άθλιας τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, μόνο η Τουρκία βρήκε τρόπο να δικαιολογήσει, ουσιαστικά, την επίθεση, κατηγορώντας την Ευρώπη για ισλαμοφοβία!
Δύο τούρκοι υπουργοί, ο των Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο υπουργός Τουρισμού Ομέρ Τσελίκ, σχολίασαν το φρικιαστικό γεγονός με τον δικό τους, μοναδικό, τουρκικό τρόπο.
«Είμαστε κατά της τρομοκρατίας, όποιος κι αν είναι ο λόγος που την προκαλεί. Ωστόσο, η τρομοκρατία είναι το ένα μεγάλο πρόβλημα της Ευρώπης. Το δεύτερο είναι ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και η ισλαμοφοβία, που αναπτύσσεται στην Ευρώπη και προκαλεί τα τρομοκρατικά κτυπήματα», είπε ο Τσαβούσογλου, δικαιολογώντας, εμμέσως, πλην σαφώς, το τρομοκρατικό κτύπημα. Η Τουρκία, άλλωστε, ως κράτος υποστηρικτής της ισλαμικής τρομοκρατίας σε Συρία και Ιράκ, εδώ και καιρό, δεν μπορεί να πει κάτι περισσότερο.

«Η ελευθερία της θρησκευτικής πίστης πρέπει να τυγχάνει σεβασμού και η πίστη κανενός δεν πρέπει να χλευάζεται. Το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης και δεν πρέπει να συνδέεται με την τρομοκρατία», κατέληξε ο ανεκδιήγητος τούρκος υπουργός.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τούρκος υπουργός Τουρισμού, αφού καταδίκασε την επίθεση, αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο συμβάν στο κέντρο του Παρισιού.
«Και οι μουσουλμάνοι πληγώθηκαν από τα σκίτσα του περιοδικού κατά του προφήτη Μωάμεθ. Η επίθεση όμως δεν πρέπει να συνδέεται με την κριτική των μουσουλμάνων κατά του περιοδικού. Πιστεύω πως άλλα ήταν τα κίνητρα», δήλωσε.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρουσιάστηκε ενώπιον των οπαδών του κόμματός του, τον Ιούλιο του 2012, για να δικαιολογήσει την εμπλοκή της κυβέρνησής του στην κρίση στη Συρία, λέγοντας τα εξής:
«Είμαστε οι απόγονοι των Σελτζούκων και οι συνεχιστές του θείου οθωμανικού κράτους… Το Κόμμα της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης (ΑΚΡ) είναι το κόμμα στο οποίο το πνεύμα των Σελτζούκων και των Οθωμανών βρίσκεται βαθιά ριζωμένο».

Τον Σεπτέμβρη του 2014 πήγε ένα βήμα παραπέρα δηλώνοντας σε μία πολιτική συγκέντρωση ότι:
«Βαδίζουμε στα χνάρια των κατακτητών προγόνων μας, από τον σουλτάνο Αλή Αρσλάν ως τον Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ τον κατακτητή».
Έχοντας έρθει στην εξουσία το 1.046 μ.Χ. ο Αλή Αρσλάν, ο δεύτερος κατά σειρά ηγέτης του κράτους των Σελτζούκων, κατάφερε να επεκτείνει τα σύνορα του κράτους του υποκινώντας σεχταριστικές συγκρούσεις στους πολέμους του κυρίως εναντίον των Φατιμιδών. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του ίδρυσε τις σχολές Νεζαμίγια, οι οποίες κήρυτταν ένα σκληροπυρηνικό δόγμα, που θεωρούσε απίστους τους υπόλοιπους μουσουλμάνους.
Ίσως η κληρονομιά του Αλή Αρσλάν, την οποία τόσο δοξάζει ο Ερντογάν, μας βοηθήσει να καταλάβουμε την τουρκική πολιτική, όχι μόνο σε σχέση με την ανάμιξή της στη συριακή κρίση, αλλά και σε ό,τι αφορά την υποστήριξή της στις οργανώσεις Τακφίρι, με πρώτη και καλύτερη την ISIS.

Την ώρα που οι ηγέτες της Δύσης κλείνουν τα μάτια τους στις κτηνωδίες των ισλαμιστών δολοφόνων, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι με απαράμιλλο θάρρος αποκαλύπτει τη δολοφονική ιδεολογία του Ισλάμ. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μπροστά στους κορυφαίους ισλαμικούς μελετητές του πανεπιστημίου του Αζχάρ (θεωρείται το σημαντικότερο φυτώριο του σουνιτικού Ισλάμ) και σε ένα ακροατήριο, το οποίο αποτελούνταν κυρίως από φονταμενταλιστές μουσουλμάνους, ο στρατηγός Σίσι τόλμησε να μιλήσει για τη ρίζα του κακού: την ισλαμιστική ιδεολογία.

Εν ολίγοις ο Σίσι αμφισβήτησε τις βασικές πεποιθήσεις αυτών των μελετητών, καθώς υποστήριξε ότι το Ισλάμ έχει φτάσει στη σημείο να ανταγωνίζεται ολόκληρο τον κόσμο.

«Είναι αδιανόητο το ότι 1.6 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι επιχειρούν να δολοφονήσουν 5,4 δισεκατομμύρια μουσουλμάνους», ανέφερε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, ενώ πρόσθεσε ότι ο ισλαμικός κόσμος καταστρέφεται και κινδυνεύει να χαθεί από τα χέρια των ίδιων των μουσουλμάνων.

Όσον αφορά την Ελλάδα, ας ελπίσουμε ότι η επόμενη Βουλή δεν θα ελέγχεται από τους άθλιους που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια. Ίσως έτσι ξεκινήσει η κουβέντα για την οριστική πάταξη ισλαμισμού και ναζισμού που έχουν κατασφάξει εκατομμύρια Ελλήνων και άλλων γηγενών λαών από όπου πέρασαν.

Πηγή εφημ. «Ακρόπολη της Κυριακής»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]