Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Γκρίζοι Λύκοι»: Στη φάκα και οι υπόλοιποι…

Εντοπίστηκαν τελικά στην πλατεία Συντάγματος και οι υπόλοιποι τέσσερις «Γκρίζοι Λύκοι» που είχαν μπει με διαφορετικές πτήσεις στην Ελλάδα και απελάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου.

20 και πλέον παραστρατιωτικοί της διαβόητης εξτρεμιστικής «Επιτροπής Ταλάτ Πασά» των «Γκρίζων Λύκων» επρόκειτο να εμφανιστούν έξω από τη Βουλή και να προκαλέσουν με στημένη διαμαρτυρία για το νόμο που αφορά την άρνηση των Γενοκτονιών Ποντίων και Αρμενίων.

Η πρώτη ομάδα από αυτούς είχε εντοπιστεί την Παρασκευή στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ήταν ένα γκρουπ έως και 18 τούρκων αξιωματούχων και πρώην αξιωματούχων, στρατιωτικών, πολιτικών, δήθεν συγγραφέων κ.α. που αποτελούν μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης «Επιτροπή Ταλάτ Πασά», ένα παρακλάδι ουσιαστικά των «Γκρίζων Λύκων»).

Οι θρασύτατοι Τούρκοι, μερικοί εκ των οποίων μάλιστα έχουν κατηγορηθεί για πολλές ύποπτες υποθέσεις δολοφονιών, ήρθαν εδώ για να «απαιτήσουν» από το ελληνικό κράτος να πάρει πίσω αυτό το νόμο και ήθελαν να οργανώσουν σχετική διαμαρτυρία σήμερα έξω από τη Βουλή.

Κατόπιν συνεννόησης με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, τα άτομα αυτά χαρακτηρίστηκαν μη επιθυμητά πρόσωπα στη χώρα μας και επικίνδυνα για διατάραξη της ειρήνης και απελάθηκαν προτού προλάβουν καν να περάσουν τις πύλες εξόδου του αεροδρομίου.

Οι τελευταίοι τέσσερις τελικά εντοπίστηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, οδηγήθηκαν στο αεροδρόμιο και απελάθηκαν.

Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»

Σχόλιο ιστολογίου: Μακάρι να συνέβαινε το ίδιο και για άλλες περιπτώσεις επικίνδυνων τούρκων που εισέρχονται στην Ελλάδα, όπως του Sunusi Misiroglou, που είναι διαπιστωμένα πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και εισέρχονται με διπλωματικά έγγραφα σε ευαίσθητες εθνικά ελληνικές περιοχές (Θράκη, Δωδεκάνησα) με σκοπό να ενισχύσουν την εικόνα του τουρκισμού και να αναπτύξουν μία αίσθηση ισχύος της Άγκυρας στους μουσουλμάνους κατοίκους συγκεκριμένων γεωγραφικών ακριτικών περιοχών..., προσδοκώντας τελικά στην δημιουργία ανώμαλων συνθηκών που θα έχουν τα χαρακτηριστικά διατάραξης δημιουργίας κινδύνων για την εσωτερική ασφάλεια...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]