Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο χρησμός του Παπούλια

Πρόκειται για μια κρίσιμη αναμέτρηση. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τους καλύτερους» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στα Ιωάννινα, επισημαίνοντας ότι μας περιμένουν δύσκολα χρόνια και γι' αυτό απαιτείται ομοθυμία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Τον προβληματισμό του για την επόμενη μέρα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος ψήφισε στο 293-ο εκλογικό κέντρο στο Νησί των Ιωαννίνων. Τόνισε ότι τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα, γι' αυτό ο λαός οφείλει όπως είπε να επιλέξει τους καλύτερους, ενώ υπογράμμισε ότι απαιτείται ομοθυμία για την αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Εξέφρασε πάντως την εκτίμηση, ότι ο ελληνικός λαός, έχει την γνώση, την σοφία και την αποφασιστικότητα για να πράξει το σωστό:

«Είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ελπίζω ο ελληνικός λαός, ένας λαός που έχει μακρά πείρα, θα επιλέξει τους καλύτερους, για να τους στείλει στο Κοινοβούλιο. Αλλά επειδή προβλέπω τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα, θα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει μια ομόθυμη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση.
Πιστεύω, και πάλι το επαναλαμβάνω, ότι αυτός ο λαός, ο ελληνικός λαός, και σοφία έχει και γνώση έχει και αποφασιστικότητα έχει».

Κι επειδή η δήλωση αυτή του κ. Παπούλια μας θυμίζει τις δηλώσεις της κυρίας Μπενάκη (όταν αναλάμβανε τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας για πρώτη φορά ο κ. Παπούλιας, εμείς αναρωτιόμαστε και σημειώνουμε: Κανένας δημοσιογράφος δεν ζήτησε από τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, να διευκρινήσει τι είδους προβλήματα θα αντιμετωπίσει η χώρα και ποιά είναι η οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπίσουμε...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Άντε ρε με τον πουστογερο που θα μας συμβουλεψει ο γερό αλήτης .
    Κατάσχεση ΟΛΗΣ της περιουσίας του σαν περάσει και τούτη η μπόρα των φανερών ανθελληνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους τελειώνους, φασίστα. Και εξαιτίας σου υποφέρουμε τα τελευταία χρόνια...
    Ο Ελληνικός λαός αν είχε γνώση, σοφία και αποφασιστικότητα, εσένα δανειστή και τους ομοίους σου ούτε μια ώρα δεν θα σε ανεχόταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι υπέροχες στιγμές, τι ανέμελη παρέα, μέσα στην βάρκα του Αντρέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]