Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιδρυτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει... τους Ανεξάρτητους Έλληνες!

Γιατί υποστηρίζω τους Ανεξάρτητους Έλληνες
(παρά τις επιφυλάξεις μου)

1. Γιατί θεωρώ βέβαια την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και την λαϊκή καταδίκη της Κυβέρνησης Σαμαρά και της καταστροφικής πολιτικής της.

2. Γιατί δεν θέλω αυτοδυναμία -ελέω εκλογικού νόμου- του ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν έχω πεισθεί ότι έχει ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση εξουσίας, δεν έχει κατακτήσει ακόμη την απαιτούμενη εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού για να τον οδηγήσει μόνος στους μεγάλους αγώνες για την ανάκτηση της χαμένης του αξιοπρέπειας, την ανατροπή του φαύλου και διεφθαρμένου καθεστώτος που κατέστρεψε τη Χώρα και την οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας, εθνικά ανεξάρτητης, πραγματικά δημοκρατικής και κοινωνικά δίκαιης.

3. Γιατί η είσοδος των ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή θα ανεβάσει σημαντικά το απαιτούμενο ποσοστό του πρώτου κόμματος για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας και τυχόν μη είσοδός τους, αν δεν προκύψει, όπως είναι πιθανόν, αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, θα οδηγούσε σε κυβερνητικό αδιέξοδο εφόσον το ΚΚΕ αρνείται να παράσχει ψήφο ανοχής υπό οποιουσδήποτε όρους ενώ ενδεχόμενη συνεργασία με άλλα κόμματα του Κοινοβουλίου θα ενταφίαζε οριστικά κάθε προοπτική πραγματικής αλλαγής.

4. Γιατί θεωρώ το ΠΟΤΑΜΙ μια παραλλαγή της ΔΗΜΑΡ με παρόμοια αποστολή στήριξης του καθεστώτος και μάλιστα με τη συνδρομή σκληρών νεοφιλελεύθερων στοιχείων.

5. Γιατί συμφωνώ με τις «κόκκινες γραμμές» των ΑΝ.ΕΛ. στα μεγάλα θέματα εξωτερικής πολιτικής όπως το Κυπριακό, το Σκοπιανό, το μειονοτικό της Θράκης, τα ελληνο-τουρκικά, την ΑΟΖ κλπ, καθώς και στο μέγιστο εθνικό ζήτημα της άμεσης διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και θεωρώ αναγκαίο όχι μόνο να ακούγονται οι απόψεις της στη Βουλή αλλά και να δεσμεύουν μια κυβέρνηση εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας.

6. Γιατί πιστεύω ότι χρειαζόμαστε κυβέρνηση εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας που να βασίζεται σε ευρεία συμμαχία κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, κυβέρνηση ικανή να συνάψει τις απαιτούμενες διεθνείς συμμαχίες και να εξασφαλίσει την οικονομική ανασυγκρότηση, την κοινωνική συνοχή και την πολιτιστική αναγέννηση της Χώρας ενάντια σε ισχυρά συμφέροντα, ντόπια και ξένα, συμβάλλοντας έτσι καίρια στη δημιουργία μιας άλλης Ευρώπης, από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια, πυλώνα ειρήνης και συνεργασίας για την ευρύτερη περιοχή μας.

7. Γιατί περιλαμβάνονται στους συνδυασμούς του αξιόλογοι υποψήφιοι, όπως ο Περικλής Νεάρχου και ο Δαμιανός Βασιλειάδης στην Β’ Αθηνών, που εγγυώνται, με το ήθος, τις γνώσεις τους και την αγωνιστική τους συνέπεια, την υπεράσπιση των καλώς εννοουμένων συμφερόντων της Χώρας μας και του Λαού μας.

Γιάννης Μαύρος
Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών
της Γερμανίας προς την Ελλάδα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Για ποιούς Ανεξάρτητους Έλληνες μιλάτε? Για τον Καμμένο δηλαδή χαχαχααα.... το έχει τελείως καμμένο κάντε μια έρευνα σχετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, αγαπητέ, επειδή έχω κάνει την έρευνα, είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω μαζί σου. Το θέμα όμως είναι ότι πάρα πολλοί πολίτες - ψηφοφόροι δεν έχουν κάνει καμία σχετική έρευνα. Και μόνο εκείνο το περίφημο non paper λέει πολλά, χωρίς να συζητήσω την πρόσφατη τούμπα για τους λαθρομετανάστες, που τελικά τους βλέπει σαν μετανάστες, χωρίς να βλέπουμε τα παχιά λόγια για τα εθνικά θέματα και τα μηδενικά έργα πάνω σε αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ΑΝ.ΕΛ τη δεδομένη στιγμή είναι η επιλογή / αντίβαρο σε μια αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.
    Έχει κάποιους ιδιαίτερα αξιόλογους υποψηφίους που θα τιμούσαν με την παρουσία τους τη νέα βουλή και θα ήταν και φρουροί στα εθνικά θέματα (πχ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥ, ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ,....)
    Επίσης έχει αξιόλογους οικονομολόγους (ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟ, Γ.ΒΑΜΒΟΥΚΑ...) και άλλους πχ τον εισαγγελέα ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ, τον ιατρό ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ...
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει ξεκάθαρα κεφάλι, ας μην είναι ανεξέλεγκτος στα εθνικά/μεταναστευτικό κοκ
    ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

    ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥ: υποψήφιος βουλευτής: Μια τυπική περίπτωση Ανεξάρτητης, Σοφής, Εξισορροπητικής ψήφου, Παναγιώτης Ήφαιστος
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/01/blog-post_213.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου οι υποψήφιοι με τους ΑνΕλ μπορεί να είναι αξιόλογοι, ο Καμμένος τι είναι? ΑΝΑΞΙΟΣ

      Διαγραφή
  4. σε λιγο θα μας λεει και ο καμμενος οτι το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του εκει που το παει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]