Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Κίνα συνέλαβε τούρκους πράκτορες

Η Κίνα συνέλαβε 10 τούρκους ως συνεργάτες των Ουϊγούρων ισλαμοφασιστών!
Η ναζιστική Τουρκία πίσω από την ισλαμική τρομοκρατία! 

Η σύλληψη έγινε στην Σαγκάη. Οι τούρκοι δρούσαν με την κάλυψη των διπλωματικών αρχών, της επίσημης Τουρκίας δηλαδή και προμήθευαν στους τρομοκράτες – ισλαμοφασίστες Ουϊγούρους πλαστά διαβατήρια.
Συνελήφθησαν και 11 Ουϊγούροι ισλαμοφασίστες που είχαν προμηθευτεί την τελευταία φουρνιά διαβατηρίων.


Οι συλλήψεις έγιναν στο αεροδρόμιο της Σαγκάης την ώρα που οι τούρκοι επιχειρούσαν να εγκαταλείψουν την χώρα με διαφορετικούς τόπους προορισμού: Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν κλπ.
Ο ένας από αυτούς, ταυτοποιήθηκε από τις κινέζικες υπηρεσίες ασφάλειας ως ο άνθρωπος που δίεδιδε υλικό μίσους, ρατσισμού και «ανωτερότητας της τουρκικής φυλής»!

Είναι η πρώτη φορά που η Κίνα συλλαμβάνει αλλοδαπούς ως άμεσα εμπλεκόμενους με την τρομοκρατία στην χώρα. Δεν είναι όμως κρυφό ότι το ρατσιστικό μίσος των Ουϊγούρων πηγάζει από την τουρκική φυλετική προπαγάνδα, ενώ η Τουρκία στηρίζει ανοιχτά τους ισλαμοφασίστες της Κίνας με όλα τα λόμπι που επηρεάζει.

Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες Ουϊγούροι – ύποπτοι τρομοκρατίας έχουν συλληφθεί σε όλη την Ασία, ταξιδεύοντας με τουρκικά διαβατήρια. Πολλοί από αυτούς, μετά την σύλληψη ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Είναι δεδομένη η σκληρή αντίδραση της Κίνας απέναντι στην Τουρκία, άγνωστο όμως πως θα εκφραστεί… Το μόνο βέβαιο είναι πως η Τουρκία του σουλτάνου Ερντογάν απέκτησε επίσημα έναν εχθρό που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]