Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ουρλιάζουν οι Τούρκοι για την επίσκεψη Καμμένου στα Ίμια

Με εκτενές άρθρο της η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ αναφέρεται στην ενέργεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου να αφήσει στεφάνι στη μνήμη των τριών Ελλήνων αξιωματικών που σκοτώθηκαν στα Ίμια κατά την κρίση του 1996.

«Ο νέος Έλληνας υπουργός ξεκίνησε την θητεία του με την κατάθεση στεφάνου στα νερά του Αιγαίου, κοντά στα νησάκια που οδήγησαν την Άγκυρα και την Αθήνα στο παρά ένα του πολέμου στο παρελθόν», αναφέρει στο άρθρο της, που τιτλοφορείται: «Έλληνας υπουργός αφήνει στεφάνι σε καυτό σημείο του Αιγαίου, προκαλώντας ένταση με την Τουρκία».

Την ώρα που ο υπουργός Πάνος Καμμένος βρισκόταν πάνω από τα Ίμια, επτά πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής αντιμετώπισαν τρία τουρκικά, ενώ αεροσκάφη «παρενοχλούσαν το ένα το άλλο», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Χουριέτ, που αποκαλεί τα νησάκια Ίμια/Καρντάκ, δηλαδή και με την τουρκική τους ονομασία.

Το πρακτορείο ειδήσεων Doğan μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τα παραπλέοντα σκάφη στα Ίμια σήμερα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Οι "γειτονες" εχουν συνηθισει να βλεπουν τους ραγιαδες πολιτικαντηδες να καταθετουν στεφανι στον

    σφαγεα Κεμαλ και μονο, οποτε λογικη η "ενταση".



    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν στηρίζω Καμμενο, αλλα κάλλιστα μπορεί και να αρχίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gitones apo tin moggolia .( imetha ilithioi efoson kai eklegoume giftous giapolitikous stin ellada .APODIXI IDIARKI IPOSTIRIXIMAS PROS AUTOUS TOUS KANIVALOUS PROSTIN EUROPAIKI ENOSI. AUTOUS OPOU KATHIMERINA MASPROKALOUN METIS ILITHIES KINISISTOUS. AUTOUS OPOU EHOUN KATAPATISI LISTEPSI VEVILOSI APROSTATEUTI ELLINIKI GOI . KAI OMOS EMEIS DINOUME SEAUTOUS HIRA VOITHIAS AUTOUS OPOU IPONOMEVOUN KATHIMERINA TIN PATRIDAMAS . VEVEOS DEN NOMIZO POPS OKATHE ELLINAS PERIMENI PERISOTERA APO DIMOSIOGRAFOU, ATHLITES KINITOGRAFISTES KAI ASHETOUS KOMATIKOUS KATHIGITES OPOU EKLEGONTE SAN POLITIKI . ANIDEOI AUTOU TOU EPANGELMATOS KAI GIAUTO VRISKOMETHA SIMERA EKEI OPOU VRISKOMETHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]