Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΔΝΤ υπεύθυνο για τον Εμπόλα, εδώ ο Υπουργός Υγείας έκανε τον "μεταρρυθμιστή" (βίντεο)

ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Το ΔΝΤ υπευθυνο για τον Εμπολα, εδώ «μεταρρυθμιστής» ο Αδωνις !

Το Russia Today επανήλθε στο θέμα με αφορμή της συνεντεύξεως της Κριστίν Λαγκαρντ στο Bloomberg.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι υπεύθυνο για την διάλυση των συστημάτων Υγείας σε όλες τις χώρες που εφάρμοσε το Πρόγραμμα «Μεταρρύθμισης» και αυτό ήταν η κύρια αιτία έξαρσης του Ιού Εμπόλα.
Στην Ελλάδα ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης ήταν ο μεγαλύτερος οπαδός των «μεταρρυθμίσεων» που στέρησαν στην Δημόσια Υγεία δισεκατομμύρια με το PSI και διέλυσε νοσοκομεία πληρωμένα με το υστέρημα του Ελληνικού για να εφαρμόσει τις ντιρεκτίβες της Τροικας!
Το ΔΝΤ αφού ήπιε το αίμα των οικονομιών της Αφρικής (όπως και της Ελλάδας) μετά επέστρεψε ψίχουλα ως «φιλανθρωπία» που φυσικά δεν είναι αρκετά ούτε για τους ελάχιστους εμβολιασμούς για ιάσιμες ασθένειες.
Το αποτέλεσμα των μεταρρυθμίσεων του ΔΝΤ είναι να πεθαίνουν στον 21 αιώνα παιδιά ακόμη κι από ιάσιμες ασθένειες κι ως εκ τούτου όταν έφτασε ο ιος Εμπόλα ήταν αδύνατον να εμποδιστεί η εξάπλωση του.
Το βίντεο από το RT



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]