Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κινδυνολογία και πόλωση μετά το Βατερλό

Μέσω της πόλωσης προσπαθεί ο Αντώνης Σαμαράς να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του και να προλάβει εσωκομματικές διαφοροποιήσεις πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
   
Τo στίγμα των προθέσεων του πρωθυπουργού φάνηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής άκαρπης ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής για την προεδρική εκλογή, όταν τόνισε εμφατικά τρεις φορές ότι είναι εδώ ως εγγυητής για τη χώρα, για το πέρας των διαπραγματεύσεων και την παραμονή στην Ευρώπη.
    
Αμέσως μετά, στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, κάλεσε τους υπουργούς να συνεχίσουν πιστά το κυβερνητικό έργο, και στην τρίτη δημόσια παρέμβασή του, με δήλωση στα διεθνή ΜΜΕ, έδωσε το έναυσμα για νέο γύρο αμφισβήτησης της Ελλάδας και των σχέσεων με την Ε.Ε., τοποθετώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της ήσσονος αντιπολίτευσης στην ίδια κατηγορία με τη Χρυσή Αυγή.
    
Φαίνεται, λοιπόν, ότι το πρωθυπουργικό επιτελείο έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την τακτική της καταστροφολογίας για να πετύχει τον εκλογικό στόχο της Ν.Δ., παραγνωρίζοντας εάν αυτό υπηρετεί τις ανάγκες της χώρας και τα πολιτικά ενδεχόμενα που μπορεί να φέρουν οι κάλπες.
    
Σήμερα η διάλυση της Βουλής
    
Από τη νέα Βουλή, που ενδέχεται να συγκροτηθεί σε Σώμα μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, θα αναδειχθεί τελικά ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
    
Το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, που θα ανακοινώνει και τυπικά τη διάλυση της Βουλής και θα ορίζει την ημερομηνία σύγκλησης της νέας σύνθεσης σε Σώμα, αναμένεται να θυροκολληθεί σήμερα το απόγευμα, αφού θα έχει προηγηθεί η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στον Κάρολο Παπούλια.
Η ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η προτεραιότητα της νέας Βουλής που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, οι διαδικασίες της οποίας μπορούν να εξελιχθούν ακόμη και εάν δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Πηγή efsyn

Σχόλιο ισολογίου: Τι θα γίνει με την υπηρεσιακή κυβέρνηση; Γιατί όλοι ξεχνάνε να αναφερθούν σε αυτήν; Πόσο διασφαλισμένες μπορεί να είναι οι εκλογές με τον Σαμαρά στη θέση του πρωθυπουργού;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κωνσταντινε , οσο διασφαλίσμενες ειναι οι ¨ εκλογες ¨ του καθεστωντος με τον Βαγγέλη γκαβο , άλλο τόσο θα ειναι και με την ¨ υπηρεσιακή ¨ τους κυβερνηση .
    Ολο το κυνοβουλευτικο μεταπολιτευτικό καθεστώς , βρωμάει .
    Ολα , δικαστές , υπάλληλοι , στρατιωτικοί , πολιτικαντιδες , ολοι ειναι βρώμικοι και εχουν μια διαταγή να υπηρετήσουν , την οριστική παντοτινή διάλυση του Εθνους και του γένους .
    Η λύτρωση αυτού του προδομένου λαου , ΔΕΝ θα έρθει με πολιτικό .
    Θα έμαθες πιστεύω ποιοι αγόρασαν την εταιρία του βγενοπουλου που θα μας ανακοινώση τα αποτελέσματα που θελουν οι τοκογλυφοι κατακτητές .
    Ειμαστε αλήθεια χειροποδάρα δεμένοι και η μονη σωτηρία μας ειναι απο τις στάχτες .
    Τις στάχτες που εχουν σχεδιάσει .
    Αλλα ο Θεός των Ελλήνων εχει αλλα σχέδια και εμας περιμένει .
    Μια ευχη μονο , του χρόνου τετοια μερα να ειμαστε ελεύθεροι πολίτες - οπλίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]