Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα πρόκληση της τρόικας με το Μνημόνιο

Σε δεινή θέση η κυβέρνηση Σαμαρά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός
Έστειλαν πλαστικοποιημένο μνημόνιο «για να μη σκίζεται κάθε τόσο»!

Γιατί δεν χαίρεστε συνάδελφοι;
Γιατί δεν ασπάζεστε ο ένας τον άλλον;
Γιατί μοιρολογάτε σαν μανιάτισσες;
Το σκίσαμε μία, το σκίσαμε δύο… Καλά να πάθουμε…
Να δω τι θα κάνουμε τώρα. Αυτό κι αν είναι αδιέξοδο.


Το πλαστικοποίησαν...
Δεν ήταν poker αυτό. Strip poker ήταν.

Αυτό ήταν παίδες. Τέλος το σκίσιμο του μνημονίου.
Τώρα έμειναν για σκίσιμο μόνο… οι φορολογούμενοι.

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην κυβέρνηση, καθώς ένα νέο αντίτυπο της συμφωνίας με τους δανειστές, έφτασε χθες στο Μαξίμου με την υποσημείωση ότι έχει δεχθεί «τεχνικές βελτιώσεις», προκειμένου να μη φθείρεται.

«Οι δανειστές πάνε να μας στερήσουν τη μόνη ελπίδα που μας απέμεινε: Να σκίζουμε μεταξύ μας το μνημόνιο, για να ξεχαρμανιάζουμε», δήλωσε στέλεχος του Μαξίμου. Μάλιστα, τονίζοντας τον ψυχολογικό πόλεμο που ξεκίνησε η τρόικα δήλωσε απερίφραστα: «Ξένες δυνάμεις προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση, με πρωτοφανείς σε παγκόσμιο επίπεδο μεθόδους».

Άλλο στέλεχος της κυβέρνησης, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, μας είπε ότι ο πρωθυπουργός έχει κλειστεί στο πρωθυπουργικό γραφείο και έχει αρχίσει και πάλι τις συζητήσεις για το Θεό, που τον εγκατέλειψε και δεν του δίνει την ευκαιρία να νιώθει χρήσιμος σκίζοντας τα Μνημόνια…

Εν τω μεταξύ, οι δανειστές φέρονται έντονα δυσαρεστημένοι από την αντίδραση του Σαμαρά, και ανακοίνωσαν πως δεν μπορούν να διαθέτουν λεφτά για "πρωθυπουργικό χαρτοπόλεμο". Μετά την ανακοίνωση αυτή, η οποία είχε τον χαρακτήρα χαριστικής βολής, και διαισθανόμενος το δράμα του πρωθυπουργού, ο Γκίκας Χαρδούβελης μετέβη στο μέγαρο Μαξίμου για να συμπαρασταθεί στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ 7 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, συμπαραστεκόμενοι στο πρωθυπουργικό δράμα, έκαναν δήλωση στην οποία αναφέρουν ότι τελικά θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]