Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παρακολουθήσεις - Πάλι "πέφτουν από τα σύννεφα" οι υπεύθυνοι...

Άρχισαν οι διαρροές

Μέγα θέμα, όπως είναι λογικό, έχει ξεσπάσει με τη δημοσιοποίηση τμήματος υποκλαπείσας συνομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, από πλευράς της Χρυσής Αυγής.

Το τι λέει, τι εννοεί και αν το έχει πει δια ζώσης σε κάποιον συνεργάτη του ή τηλεφωνικά, είναι αντικείμενο έρευνας αλλά εμείς εδώ θα σταθούμε σε αυτή καθ’ αυτή την υποκλοπή.

Όλοι «έπεσαν από τα σύννεφα» και άρχισαν οι διαρροές και οι ανώνυμες πληγές να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι δεν είναι δυνατό να έχει γίνει παρακολούθηση του πρωθυπουργικού τηλεφώνου από «κρατικό κοριό», ούτε να έχει παγιδευτεί το Μαξίμου με μικρόφωνα.

Μόνο που δεν έχει περάσει πολύς καιρός που βούιξαν τα δημοσιογραφικά γραφεία από την πληροφορία ότι ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ σκανάρισε το Μαξίμου λόγω «υποψίας» που υπήρχε για την παγίδευση του χώρου με μικρόφωνα, αλλά και το ξήλωμα από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική αξιωματικών που χειρίζονταν τα συστήματα παρακολούθησης διότι, όπως ανέφεραν οι σχετικές πληροφορίες της εποχής, υπήρχαν υπόνοιες ότι γίνονταν παράνομες παρακολουθήσεις για λογαριασμό επιχειρηματιών και άλλων εξωθεσμικών παραγόντων.

Άρα κανένας δεν έπεσε στην πραγματικότητα από τα σύννεφα και οι γνωρίζοντες μάλλον περίμεναν το πότε και όχι το εάν θα εμφανιστούν τα DVD.

Πηγή "KontraNews"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ... Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΦΩΤΗΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΑΔΕΣ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]