Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέλεις να νιώθεις εξασφαλισμένος;

Η ζωή είναι μια πάρα πολύ σοβαρή "επιχείρηση" γι΄αυτό αν αφήσουμε την "διαχείρισή" της στην τύχη, τότε είναι τεράστιες οι πιθανότητες να βιώσουμε πολύ δύσκολες έως και τραγικές εμπειρίες.
Αν π.χ δεχτούμε ότι ένα τμήμα αυτής της "επιχείρησης" είναι το σώμα μας, τότε ποιός θα θεωρούσε ως σοφή την απόφαση να αφήσουμε την τύχη να φροντίσει για αυτό;
Προφανώς κανείς.

Πράγματι στα απλά αλλά και στα πιό δύσκολα, η τύχη δεν μπορεί να φροντίσει π.χ για την διατροφή, την ένδυση, την θεραπεία μιας ασθένειας, ή την αποκατάσταση της υγείας μας μετά από ένα μικρό ή σοβαρό ατύχημα.

Αν λοιπόν σοφά δεν αφήνουμε την τύχη να αποφασίσει για το τι θα φάμε, τι θα πιούμε,τι θα φορέσουμε, πως θα αποκαταστήσουμε την υγεία μας σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος, τότε γιατί αφήνουμε στα χέρια της το που θα βρούμε χρήματα εκείνη την δύσκολη στιγμή;

Η αποστολή μας είναι λοιπόν να εξασφαλίσουμε ότι στην περίπτωση που θα εμφανιστεί απροσδόκητα ένας κίνδυνος, εμείς θα αναλάβουμε να πληρωθεί το κόστος των συνεπειών που θα προκαλέσει,είτε αυτό αφορά στη νοσηλεία, είτε στο ατύχημα, είτε στην φωτιά,στον σεισμό, στην κλοπή, στην αμέλεια, στο αυτοκίνητο, στο σκάφος, στην απώλεια εισοδήματος, στην μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, και γενικά σε ότι απειλεί ή θα απειλήσει το βιοτικό μας επίπεδο.

Η ασφάλιση απο μόνη της είναι ένα "εργαλείο" που όμως για να είναι αποτελεσματικό και πάντα χρήσιμο, ώστε να μας εξασφαλίζει την σταθερότητα του βιοτικού μας επιπέδου,πρέπει να είναι στα χέρια των ειδικών, δηλαδή των ασφαλιστικών συμβούλων.

Εμείς έχουμε τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τα μέσα ώστε να χρησιμοποιούμε με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε περίπτωση και διαρκώς το εργαλείο που λέγεται "ασφάλιση".

Αν λοιπόν έχετε καταλάβει ότι η τύχη και η αναβλητικότητα δεν είναι σύμμαχός σας στην δύσκολη στιγμή, τότε επικοινωνείστε μαζί μας για να σας συμβουλεύσουμε πως θα πείτε με σιγουριά στον εαυτό σας και στους γύρω σας "επιτέλους είμαι πραγματικά εξασφαλισμένος".



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]