Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Ρίζες» απλώνει η ΝΔ μέσα από το νέο κόμμα του Μπαλτάκου

Η άτυπη απόπειρα δημιουργίας πυλώνα στήριξης και διάσωσης Σαμαρά, μόλις ξεκίνησε... 

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Σε συνέντευξή του, στην πρωινή εκπομπή του Star, ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, κ. Π. Μπαλτάκος, αποκάλυψε ότι ιδρύει κόμμα με το όνομα «Ρίζες».
Το νέο κόμμα θα το φτιάξει όπως δήλωσε μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία και την εκκλησία.
«Η ΝΔ ήταν πάντα κεντροδεξιό κόμμα, είχε κεντρώες πολιτικές και δεξιές πολιτικές, είχε κεντρώους πολιτικούς και δεξιούς πολιτικούς. Τώρα, λόγω των συνθηκών, επειδή αναγκάζεται να συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ, αναγκαστικά κινείται προς πιο κεντρώα σχήματα. Όταν κινείται προς πιο κεντρώα σχήματα, χάνει τη δεξιά της πτέρυγα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κατονόμασε μάλιστα τους κ.κ. Ζώη και Καπερνάρο ως συμφωνούντες με την κίνηση αυτή.
Ως προς τις σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό είπε ότι «καταλαβαινόμαστε και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω».

Η συγκεκριμένη κίνηση του κ. Μπαλτάκου, «κραυγάζει» πως μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη εξέλιξη, άρχισε η διαδικασία απόπειρας υποκλοπής ψήφων από τον χώρο της καθεαυτού δεξιάς (που έχει εγκαταλείψει τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά), αλλά και της ακροδεξιάς. Η δημιουργία ενός «δοχείου υποδοχής διαφυγόντων ψήφων», είναι όμως τόσο εξόφθαλμη, που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους που είναι πια πολύ υποψιασμένοι ως προς τις «αφανείς» σκοπιμότητες και τις μεθοδεύσεις του Αντώνη Σαμαρά και του κ. Μπαλτάκου, ο οποίος ήταν το «δεξί χέρι» του «πρωθυπουργού», ενώ ταυτόχρονα αρχίζει και επίσημα η απόπειρα πλήρους διάλυσης των ΑΝΕΛ, των οποίων τα ποσοστά είναι πλέον πάρα πολύ δελεαστικά για το καταρρέων κόμμα της Νέας Δημοκρατίας...

Φυσικά, το επόμενο διάστημα θα «απολαύσουμε» μία καταιγίδα διαφήμισης των θέσεων του κ. Μπαλτάκου (και των όψιμων «ανεξάρτητων» συνεργατών του), όπως ακριβώς συνέβη και με το «Ποτάμι» του κ. Θεοδωράκη.
Το ζητούμενο, πλέον, είναι να δημιουργηθούν εκείνες οι «ρίζες» που θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ως βασικοί πυλώνες στήριξης του καταρρέοντος Αντώνη Σαμαρά (το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη πάρει τον δρόμο της ολοκληρωτικής καταστροφής που «χάραξε» το ΠΑΣΟΚ), ο οποίος με τη σειρά του από τούδε και στο εξής αποσκοπεί αποκλειστικά στην προσωπική του διάσωση, αφού η μοναδική συνέπεια που εμφάνισε ως (κρυπτόμενος) «πρωθυπουργός» ήταν η ασυνέπεια λόγων και έργων του ως προς την υποστήριξη των συμφερόντων των πολιτών και κατ’ επέκταση ολόκληρης της χώρας.

Τα βασικά όπλα της «πολιτικής εκστρατείας» του κ. Μπαλτάκου είναι όλα όσα αγνόησε ή πολέμησε ο Αντώνης Σαμαράς. Με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», με θέσεις κατά της λαθρομετανάστευσης, αλλά και με συνθήματα στήριξης του χώρου των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο κ. Μπαλτάκος θέτει μία δελεαστική ατζέντα προς τους ψηφοφόρους, υποσχόμενος πως αυτός (που έχει και γιό αξιωματικό στις υποβρύχιες επιχειρήσεις και καταστροφές) είναι σε θέση να υπερασπιστεί όλα όσα η πολιτική Σαμαρά αγνόησε επιδεικτικά…

Η αυλαία του πολιτικού θεάτρου έχει ανοίξει, παρουσιάζοντας την παράσταση «Παραπλάνηση και εξαπάτηση», με σκηνοθεσία Αντώνη Σαμαρά, πρωταγωνιστή τον κ. Μπαλτάκο, συμπρωταγωνιστές διάφορους «ανεξάρτητους» και θεατές (αλλά και καλοπληρωτές) τους Έλληνες πολίτες. Το έργο θα έχει καθημερινές παραστάσεις έως ότου γίνουν εκλογές (εάν γίνουν και δεν υπάρξει μία συμφωνία για συγκυβέρνηση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με Σαμαρά εκτός πρωθυπουργικού άμβωνος, αλλά διασωζόμενου όπως ακριβώς συνέβη με τον ολετήρα Γ. Παπανδρέου και τους «κηπουρούς» του) και θα προβάλλεται με ιδιαίτερη ένταση από όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης της χώρας.

ΥΓ: Ίσως να είναι σύμπτωση, αλλά με την γνωστοποίηση του κόμματος Μπαλτάκου, έγινε γνωστή και η ανεξαρτητοποίηση του κ. Π. Μελά (το προαναγγελθέν διαζύγιο ολοκληρώθηκε, αφού προφανώς υπήρξαν σοβαροί και εμφανείς λόγοι "απιστίας"), ο οποίος εγκατέλειψε τους ΑΝΕΛ. Το πόσο πιθανό είναι ο κ. Μελάς να καταλήξει στις «Ρίζες» Μπαλτάκου, θα το αποκαλύψουν οι επόμενες ημέρες (αν όχι οι επόμενες ώρες)…

Πηγή GrCitizen


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η συνεχιση της παραπλανησης και εξαπατησης του Ελληνικου λαου συνεχιζεται αδιαντροπα απο ολους τους!!! Ας μην πεσουμε σε νεες παγιδες, ο Μπαλτακος ηταν και παραμενει φερεφωνο του Σαμαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ τρέφει η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, τι να λέμε... Αν δεν ήξεραν τι μπορούν να μας περάσουν, ούτε που θα τολμούσαν να γίνουν ρόμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]