Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πραξικόπημα του 2009 μπορεί να ανατραπεί μόνον από τον λαό!

Το πραξικόπημα που οργάνωσε η Ευρώπη κατά της Ελλάδας πέτυχε, φυσικά με τη βοήθεια της ίδιας της κυβέρνησης της χώρας. Την ευκαιρία στην Ε. Ε και ιδιαίτερα στη Γερμανία την έδωσαν Έλληνες προδότες κι αυτό αποδεικνύεται από την προετοιμασία που είχε καταστρώσει η Γερμανία και φυσικά από τα πλαστά στοιχεία που δόθηκαν από την Ελληνική στατιστική υπηρεσία. Εξάλλου κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης το 2005 το ομολόγησε χωρίς καμία ντροπή και χωρίς κανένα ενδοιασμό στον ίδιο τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα ήταν ενήμερος αφού υπηρέτησε την κυβέρνηση Σημίτη ως υπουργός εξωτερικών.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς για να γίνει ένα τέτοιο εγχείρημα κατά κράτους εν καιρώ ειρήνης χρειάστηκε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις και μελέτες ώστε ο Ελληνικός λαός που δέχτηκε αυτή τη βρώμικη επίθεση να μην αντιληφθεί αμέσως του τι ακριβώς συνέβαινε και ποιος ήταν ο στόχος των Γερμανών και γενικότερα της Ευρώπης.

Έχοντας υπόψη ότι την Ελλάδα την κυβερνούσαν Έλληνες ευάλωτοι και εύκολοι στη χειραγώγηση και το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού προσωπικού ήταν βουτηγμένο στα σκάνδαλα και τη διαφθορά δημιούργησαν μια προπαγάνδα με ΜΜΕ και της Ευρώπης και της Ελλάδας η επιτυχία της οποίας ήταν απόλυτη, ότι η χώρα είναι διαλυμένη από τη μια και από την άλλη κατοικείται από τεμπέληδες και λωποδύτες.

Παπανδρέου πρωθυπουργός της Ελλάδας: ΚΥΒΕΡΝΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ

Φυσικά χειρότερο πραξικόπημα εν καιρώ ειρήνης δε θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό γιατί όπως αντιλαμβάνεται κανείς, στόχος δεν ήταν μόνο ο οικονομικός έλεγχος αλλά πλήρης κατοχή και χειραγώγηση της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, λοιπόν, η Ελλάδα δεν υφίσταται ως χώρα, οι Έλληνες θα είναι υποχείρια και ελεγχόμενοι πλήρως από την Ευρώπη και ιδιαίτερα από τη Γερμανία, η δε επιβίωσή τους θα γίνεται κάθε χρόνο και χειρότερη μέχρι την πλήρη εξαθλίωσή τους.

Προφανώς κάποια στιγμή θα ζητήσουν η Ελληνική γλώσσα να γίνει δεύτερη Γλώσσα στα σχολεία και τον παγκοσμίως αναγνωρίσιμο Ελληνικό πολιτισμό θα τον διαμοιράσουν ως ιμάτια σε άλλες χώρες γιατί και αυτός παράγει οικονομικό όφελος. Για να επιτύχουν δε την ολοσχερή διάβρωση της συνοχής του Ελληνικού λαού και να εξουδετερώσουν κάθε δυνατότητα αντίδρασης εντείνουν τις προσπάθειές τους να αλλοιώσουν τον Ελληνικό πληθυσμό μέσου της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών. Το τελικό χτύπημα θα είναι ο εξαναγκασμός της μείωσης του Ελληνικού στρατού σε όλα τα όπλα και δημιουργίας στρατού καταστολής από μισθοφόρους. Αμέσως μετά θα βάλουν μπρος το τελικό σχέδιο αρπαγής όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν η Ελλάδα θα υφίσταται ως κουτσουρεμένο κρατίδιο στη Μεσόγειο δε θα έχει καμία δυνατότητα στην ανάπτυξη και στην προοπτική αξιοπρεπούς επιβίωσης του εναπομείναντος Ελληνικού λαού.

Τέλος να μη ξεχνάμε υπαίτιοι ολόκληρης της καταστροφής είναι οι κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση και μετά και ιδιαίτερα οι κυβερνήσεις απ’ το 1990 μέχρι σήμερα.

Υπάρχει τρόπος να αντιστραφεί το παρόν κλίμα;
Και βέβαια υπάρχει. Αρκεί να υπάρξει θέληση και ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.

Δήμος Μαγκλάρας
Πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν συμφωνώ αλλά δεν διαφωνώ με το άρθρο. Πράγματι ο Κ. Παπανδρέου έχει την απόλυτη ευθύνη για την υπογραφή των μνημονίων με τους δανειστές . Από την στιγμή που προσφεύγεις σε τέτοιους μηχανισμούς τα πάντα μπορούν να συμβούν.Οι Έλληνες δεν είμαστε διεφθαρμένοι ,διεφθαρμένοι είναι αυτοί που αποφάσισαν να διαλύσουν την χώρα μας και να την ξεπουλήσουν. Θέλω να μάθω εάν παγκόσμια οι άνθρωποι δεν δανείζονται για να επενδύσουν ,να καταναλώσουν, να αγοράσουν . Έρχεται στο τέλος κάποιος πολιτικός και ανοίγει την πόρτα στους διεφθαμένους και τότε αρχίζει το πανηγύρι με το ξεπούλημα ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας στους ξένους . Πίσω από τα γεγονότα είναι κριμένη η Γερμανία. Δεν με φοβίζει η πολιτική της Γερμανίας , διότι η ιστορία με δίδαξε ότι αυτή η χώρα κάθε 40 χρόνια κάνει ένα περίπατο στην Ευρώπη και μετά ηττάται και εξαφανίζεται. Παγκόσμιο λάθος η ένωση των δύο Γερμανιών, η συνθήκη του Μααστριχτ και η διεύρυνση της ΕΕ με πρώην κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού. Τα λάθη πληρώνονται. Οι πολιτικοί μας πρέπει το συντομότερο να αναθεωρήσουν την πολιτική τους απέναντι στην Γερμανία και να αποκλείσουν από τους συνδιασμούς των κομμάτων τον ΓΑΠ ως κύριο υπεύθυνο της σημερινής κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]