Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και λάτρης του Κεμάλ

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναφερθεί ως είδηση, αλλά ως υπενθύμιση, ο σχολιασμός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος με ανάρτηση στον λογαριασμό που διαθέτει στο Facebook (10/11/2014) και επί της ευκαιρίας της επετείου του θανάτου του τούρκου εθνάρχη, ανακοίνωσε την λατρεία του στον σφαγέα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και του Πόντου, Κεμάλ Ατατούρκ.


Η μετάφραση της δήλωσης
"Εάν ακόμη και 75 χρόνια αργότερα οι ιδέες του φωτίζουν τον δρόμο μας, επίσης εάν προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες του και εάν για να προοδεύσουμε και να μπορέσουμε να φθάσουμε το επίπεδο των σύγχρονων πολιτισμών, ακολουθούμε δρόμο υπό το φως του, τότε η 10η Νοεμβρίου δεν είναι η επέτειος θανάτου του Ατατούρκ, αλλά η μέρα που κρατάμε τις επαναστάσεις του στις καρδιές μας"
Χωρίς να έχουμε καμία διάθεση να υπενθυμίσουμε το "πνεύμα" του Κεμάλ Ατατούρκ απέναντι στους Έλληνες, καταγράφουμε την δήλωση θαυμασμού και λατρείας, ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προς εκείνον που αποφάσισε, διέταξε και εκτέλεσε την σφαγή 1,5 εκατομμυρίου (και πλέον) Ελλήνων, ενώ δεν δίστασε να εμπορευτεί και τα κόκκαλα των νεκρών με εμπορική συμφωνία με σαπουνοποιΐα της Μασαλίας.

Τα σχόλια για την ποιότητα του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, την ελληνοφροσύνη αλλά και την θρασύτητά του, ίσως θα έπρεπε να γίνουν μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά πρωτίστως μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, στο κόμμα που τον φιλοξενεί και του παρέχει την δυνατότητα να επιτίθεται με τις εκάστοτε δηλώσεις του στο σύνολο του Ελληνισμού, εκφράζοντας την επιθυμία του να ακολουθήσει το φως του δρόμου των επαναστάσεων του Κεμάλ Ατατούρκ...

Τέλος, θυμίζουμε πως ο θαυμασμός και η υποταγή στο "πνεύμα Ατατούρκ" από τον συγκεκριμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελεί έκπληξη, αφού κατά το παρελθόν υπήρξαν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις - ευκαιρίες στις οποίες ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (γνωστός πολύ καλός φίλος του ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ και πιστός οπαδός του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής) "έτρεξε να καταθέσει τα προσωπικά του "διαπιστευτήρια" τουρκοφροσύνης...

Πηγή GrCitizen


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]