Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ολλανδία: Έδιωξαν τουρκικής καταγωγής βουλευτές!

Στην αποπομπή δύο τουρκικής καταγωγής βουλευτών προχώρησε το κυβερνών Εργατικό Κόμμα της Ολλανδίας. Οι βουλευτές Τουναχάν Κουζού (αριστερά) και Σελτζούκ Οζτούρκ (δεξιά στη φωτογραφία), εκδιώχθηκαν, όταν καταφέρθηκαν δημόσια κατά του νομοσχεδίου που προωθούσε η ολλανδική κυβέρνηση και αφορούσε την επιτήρηση τεσσάρων τουρκικών, ισλαμικών οργανώσεων που δρουν στην Ολλανδία και τις πιθανές διασυνδέσεις τους με το Ισλαμικό Κράτος. 

Οι τουρκογενείς βουλευτές κατηγόρησαν την κυβέρνηση του κόμματος με το οποίο εξελέγησαν, ότι ασκεί πολιτική διακρίσεων. Η κυβέρνηση ζήτησε από τους δύο βουλευτές να υπογράψουν δήλωση ότι αποδέχονται το νομοσχέδιο. Όταν αρνήθηκαν, αποπέμφθηκαν. 

Η ολλανδική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ελέγξει τις τέσσερις τουρκικές οργανώσεις νεολαίας, καθώς αποδείχθηκε από σχετική έρευνα, ότι το 80% των Τούρκων της Ολλανδίας υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος
Η έρευνα αυτή προκάλεσε σοκ στην Ολλανδία και η κυβέρνηση, εκφράζοντας τον παλμό της κοινής γνώμης, αποφάσισε να προχωρήσει στο εν λόγω μέτρο, το οποίο αρνήθηκαν να προσυπογράψουν οι δύο τουρκικής καταγωγής βουλευτές. 

Η ίδια έρευνα αποκάλυψε ότι το 90% των Τούρκων της Ολλανδίας θεωρούν όσους μάχονται κατά του προέδρου Άσαντ της Συρίας ως «ήρωες» και το 50% των νέων Τούρκων της Ολλανδίας εμφανίζεται πρόθυμο να πολεμήσει στο πλευρό των ισλαμιστών στην Συρία.

Πηγή "Defence-Point"

Σχόλιο ιστολογίου: Στην Ελλάδα, οι "τουρκόφρονες" βουλευτές, παρά του ότι μετέχουν σε ομάδες που κινούνται εξόφθαλμα προς την κατεύθυνση δημιουργίας κλίματος εσωτερικής ανωμαλίας και διατάραξης της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, απολαμβάνουν της εκτίμησης των κομμάτων τους και -φυσικά- την ατιμωρησία από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Αν, τώρα, τολμήσουμε να αναφέρουμε πως η Ολλανδία είναι χώρα φίλα προσκείμενη προς την Τουρκία και συμπεριφέρθηκε δια της αποπομπής στους δύο τουρκογενείς Ολλανδούς βουλευτές, δεν τολμούμε να αντισταθμίσουμε πως θα έπρεπε να κινηθεί η ό,ποια ελληνική κυβέρνηση στις συνεχείς οχλήσεις Ελλήνων βουλευτών που δηλώνουν Τούρκοι και συκοφαντούν συνεχώς την Ελλάδα. Αλήθεια, γιατί δεν έχει γίνει κάποια έρευνα για τους μουσουλμάνους της Ελλάδας και την πιθανή φιλική τους στάση προς τους τζιχαντιστές; Ή, μήπως, τέτοια έρευνα έχει γίνει, αλλά δεν ανακοινώθηκε επειδή τα αποτελέσματά της πλησιάζουν τα αποτελέσματα της Ολλανδικής έρευνας;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συγχαρητηρια στην κυβερνηση της Ολλανδιας, προστατευουν την χωρα τους και τον λαο τους εμπρακτως στις δυσκολες και επικινδυνες συγκυριες!!! Ας τα βλεπουν αυτα οι πουλημενοι εθνοπροδοτες της πολιτικης εξουσιας στην Ελλαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]