Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΑΝΕΛ: Μήνυμα ενότητας και ισχύος

Ανεξάρτητοι και ενωμένοι Έλληνες δείχνουν τον δρόμο για την ολική επαναφορά... 
Τέρενς Κουίκ: "Είναι μικρή η πατρίδα μας και δεν έχουμε δικαίωμα να χαρίσουμε ούτε μία πέτρα από αυτήν"

Το Συνέδριο των ΑΝΕΛ που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες και ολοκληρώνεται σήμερα (23/11/2014), στέλνει το πλέον αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη ημέρα και την πολιτική εισβολή των ανεξάρτητων αλλά και ενωμένων Ελλήνων.

Ενώ τα ΜΜΕ της χώρας ακολουθούν την παγιωμένη τακτική απαξίωσης (και εξαφάνισης) των ΑΝΕΛ από τις τηλεοπτικές οθόνες (και την ό,ποια επιλογή των πολιτών της χώρας), το συνέδριο των ΑΝΕΛ εμφάνισε τα πλέον αισιόδοξα πολιτικά μηνύματα. Δεκάδες κινήματα πολιτών, αλλά και μικρά κόμματα τα οποία μετείχαν στις ευρωεκλογές, καθώς και προσωπικότητες όπως ο κ. Καραμπελιάς, αλλά και το ΕΠΑΜ, εμφανίστηκαν στο συνέδριο των ΑΝΕΛ και δημιούργησαν μία ενωτική πολιτική γραμμή και ουσιαστική πρόταση, απέναντι στην αναγκαιότητα της διάσωσης της χώρας, τόσο σε οικονομικό και κοινωνικό, αλλά κυρίως σε επίπεδο πρόταξης της διασφάλισης της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας και των εθνικών θεμάτων εν όψει των τεράστιων ανακατατάξεων (γεωπολιτικών, γεωοικονομικών και γεωστρατηγικών) που ταλανίζουν τον πλανήτη και ειδικότερα την περιοχή μεταξύ Ουκρανίας και Ιράν, έχοντας τοποθετήσει την Ελλάδα στο «κέντρο της καταιγίδας».

Τα πολιτικά μηνύματα ενότητας απέναντι στα υπαρκτά προβλήματα και σε ορατούς (έως αισθητούς) κινδύνους που απειλούν άμεσα την χώρα, δημιουργούν πλέον μία ουσιαστική πολιτική πρόταση, απέναντι στο μέχρι σήμερα καταστροφικό δίπολο Ανατολής και Δύσης, το οποίο δημιούργησε συνθήκες «απόλυτης καταστροφής» για την Ελλάδα (και όχι μόνο), δήλωσε ο κ. Καραμπελιάς, συμπληρώνοντας πως είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίο να δημιουργηθεί αρχικά μία πανίσχυρη γραμμή άμυνας που θα εγγυηθεί τα ουσιώδη και αυτονόητα αλλά και την ολική ανάκαμψη της Ελλάδας.

Οι εκπρόσωποι των κινημάτων και μικρών κομμάτων (που κινήθηκαν στις ευρωεκλογές σε μικρά ποσοστά, που τώρα αθροίζονται) αισθανόμενοι την ανάγκη παραμερισμού των ό,ποιων μικροδιαφορών και διαπιστώνοντας την ειλικρινή (και ουσιαστική) πρόταση των ΑΝΕΛ, δήλωσαν πως συμπαρατάσσονται και θα εργαστούν απέναντι στην λαίλαπα των πολιτικών του μνημονίου και, φυσικά, προς την κατεύθυνση μεταφοράς του μηνύματος της ένωσης των Ελλήνων στην πολύ-επίπεδη και πολυμέτωπη επίθεση την οποία δέχονται από κυβερνήσεις που θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η παρουσία του κ. Μελά (βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος έγινε γνωστός μετά τις θέσεις του για ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας) έγινε αισθητή μετά την «θερμή» (με αποδοκιμασίες) υποδοχή του κατά την είσοδό του στον χώρο του Συνεδρίου, ο οποίος στη συνέχεια έγινε «αόρατος», αφού επέλεξε να παρακολουθεί και να μην συμμετέχει ενεργά στις συνεδριακές διεργασίες.

Σε αποκλειστική του δήλωση ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Τέρενς Κουίκ μας είπε:
"Εμείς, οι βουλευτές, πρέπει να είμαστε ένα έντιμο εργαλείο του λαού.
Σε σχέση με εμάς, σημαντικότεροι είναι οι πολίτες αυτής της χώρας. Είναι η ίδια η χώρα, την οποία, όλοι μαζί, ενωμένοι, θα εργαστούμε για να προστατεύσουμε και να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει. Αυτοί οι απλοί άνθρωποι, οι πολίτες της πατρίδας μας, όλοι οι Έλληνες, έχουν και νιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν από τη μέγγενη της τρόικας και των μνημονίων, έχουν ανάγκη να βγουν από την εξαθλίωση και να αποκατασταθεί η αξιοπρέπειά τους.
Εμείς, είμαστε οι εργάτες, οι υπηρέτες, αυτού του εγχειρήματος. Και στον αγώνα που δίνουμε, αλλά και στην προσπάθεια που θα καταβάλουμε από αύριο, δεν θα είμαστε απλά περισσότεροι, δεν θα είμαστε απλά ανεξάρτητοι, αλλά, κυρίως, θα είμαστε ενωμένοι. Κι επειδή κάποιοι διερωτώνται για ποιόν λόγο τα βάζουμε με τον γίγαντα που λέγεται τρόικα, θα τους απαντήσω απλά, πιστεύω εκ μέρους όλων όσων βρέθηκαν στον χώρο του συνεδρίου των ΑΝ.ΕΛ: Είναι μικρή η πατρίδα μας και δεν έχουμε δικαίωμα να χαρίσουμε ούτε μία πέτρα από αυτήν.
Σε προσωπικό επίπεδο, έχω μάθει να εργάζομαι, να παλεύω και να μάχομαι. Και μία, εγωιστική μου επιθυμία είναι, μετά από μία σκληρή καριέρα 45 ετών, να νιώθω ήσυχος με τον ίδιο μου τον εαυτό και να μπορώ να λέω ότι ήμουν κι εγώ σε εκείνους που αντιστάθηκαν στους "γίγαντες", που τίμησαν τους προγόνους και που πάλεψαν για τους απογόνους.
Και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν είμαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι.
Είμαστε πολλοί, είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Απευθυνόμενος στους κυβερνώντες θέλω να τους τονίσω πως είμαστε ανεξάρτητοι..."
Μία νέα κοπέλα, που βρισκόταν ανάμεσα στους μετέχοντες του Συνεδρίου των ΑΝΕΛ, η οποία ήρθε από την Θράκη, καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι μας είπε:
"Ήρθα εδώ, σε αυτό το συνέδριο, γιατί εδώ μπορώ να αισθάνομαι ελεύθερη και ίση ανάμεσα σε ίσους... Ήρθα από την Θράκη. Από την Θράκη από την οποία καθημερινά απομακρύνεται η Αθήνα. Από την Θράκη, που επιμένει να ζει και να αναπνέει ελληνικά. Από την Θράκη που είναι το μόνιμο θύμα της ελληνοτουρκικής φιλίας. Δεν ήρθα για να παρακολουθήσω απλώς το Συνέδριο. Ήρθα για να μετέχω, για να συμμετέχω στην προσπάθεια των Ελλήνων που είναι αποφασισμένοι και ενωμένοι, που θα αντισταθούν και θα ξανακάνουν την χώρα άξια σεβασμού, που θα εγγυηθούν όχι με την παρουσία αλλά με τη συμμετοχή τους, ότι η Ελλάδα θα ανακάμψει και θα έχει το αύριο που αξίζει, για όλους τους εντός και εκτός Ελλάδας Έλληνες που σήμερα προσβάλλονται και υποβιβάζονται ηθικά, ενώ ταυτόχρονα απειλείται η κάθε οικογένεια, αλλά και ολόκληρη η πατρίδα μας με εξανδραποδισμό εξαιτίας ορισμένων φαιδρών πολιτικών λαγών. Αν και είμαι εγκλωβισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, κανένας από αυτούς δεν μπορεί να με εγκλωβίσει για να πάψω να σκέφτομαι ελεύθερα. Ούτε το μυαλό μου, ούτε η καρδιά μου έχουν φυλακιστεί. Λυπάμαι, όμως, επειδή αρκετοί συμπατριώτες μου, με δική τους θέληση είναι ανάπηροι στο μυαλό, στην καρδιά και στην ψυχή και δεν μπορούν, δεν τολμούν ή δεν θέλουν να νιώσουν ελεύθεροι άνθρωποι και επιλέγουν να παραδίνουν την ελευθερία τους με αντάλλαγμα ομιχλώδεις υποσχέσεις για την ασφάλειά τους... Ήρθα εδώ για να συμμετέχω, για να ενωθώ μαζί με άλλους που έχουν το ίδιο "πύρωμα" στην καρδιά τους για την πατρίδα..."
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο των ΑΝΕΛ παρακολουθούν και αντιπροσωπείες πολιτικών κινημάτων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τα μέλη των οποίων δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένα με όσα διαπίστωσαν από τις θέσεις που αναπτύχθηκαν και τους στόχους που τέθηκαν στο συγκεκριμένο συνέδριο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

  1. ψαχνουν δεκανικι να σωθουν, τωρα περιμενουν το τσυριζα να τους απορροφησει. ουτε μεχρι τα χριστουγεννα δε θα φτασει το μόρφωμα του καμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα υποθέσω ότι δεν διάβασες τίποτε από το άρθρο. Απλά επαναλαμβάνεις, παπαγαλιστί, τον τίτλο από το πιό πρόσφατο άρθρο του πρωθυπουργικού φίλου. Άντε συμμαζευτείτε. Η ΝΔούλα αποδείχθηκε απλή δούλα των συμφερόντων. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει σιγά αλλά σταθερά ότι μεταλλάσσεται σε ένα ναο-μόρφωμα του ΠΑΣΟΚ. Εσένα σε ενοχλεί το ότι οι Έλληνες (μικρά κόμματα και κινήματα) δείχνουν να κατανοούν τον κίνδυνο της υπάρχουσας πολιτικής πολυσπερμίας. Προφανώς είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε δεν θέλεις να καταλάβεις ότι οι "προτασσόμενοι", "πολυδιαφημιζόμενοι", "πολυπροβεβλημένοι" και "αποδεκτοί" είναι μεταμορφώσεις του συστήματος που σε θέλει δούλο. Άντε λοιπόν, φόρα εσύ τις αλυσίδες σου στα χρώματα που έχεις επιλέξεις και άσε τους άλλους να παλέψουν για την δική σου αξιοπρέπεια και ελευθερία. ¨Ετσι κι αλλιώς γεννημένος δειλός είσαι. Γέννημα θρέμα του πολιτικού φαστφουντάδικου και ετοιματζίδικου. Μόνο μάθε να σέβεσαι, τουλάχιστον, εκείνους που προσπαθούν εκεί που εσύ δεν τολμάς να σηκώσεις κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια νουδου κυριος, πιωμενος εισαι. μη με βριζεις σε παρακαλω. όταν εσυ ησουν στη νουδου εγω την ειχα κανει γιατι τους πηρα χαμπαρι νωρις. από το 93 τους εχω χαιρετισει. τωρα για τους αγωνες του καμενου να κονομησει 9 δις δραχμες από το χρηματηστηριο μιλας; η τους αγωνες που κανει με το σκαφος το καλοκαιρι; χαχα γιατι σας εγκατελειψαν ολοι ; σιγα μη παλευεις εσυ κ το αποκομα σου για την αξιοπρεπεια μου. αγωνες για την πατριδα κ τους ελληνες μονο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγαπητε κανει..ειτε σου αρεσει ειτε όχι αυτό είναι.

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη που παρεμβαίνω στην συζήτηση, αλλά νομίζω ότι πρέπει. Δηλαδή, ρε βλακάκο, εσυ και η Χρυσή Αυγή έχετε μονοπώλιο και αντιπροσωπεία τον πατριωτισμό; Ξέρεις, ρε βλακάκο τι ακριβως είναι φασισμός; Μάθε σε παρακαλώ, γιατί είσαι ακριβώς επάνω του... και φοβάμαι ότι θα βγάλεις και ρίζες

      Διαγραφή
    3. πιπιλιστε την καραμελιτσα σας κ οι δυο περι φασισμου κ ναζισμού κ η ληστοσυμμορια καλα κυβερνα. ετοιμοι για το τσυριζα ειστε. εχετε μαθει βλεπω κ την φρασεολογια νουμερα. οι μισοι θα πατε στο τσυριζα κ οι αλλοι μισοι στο παλιο μαντρι, τη ΝΟΥΔΟΥ. Θα παρακαλατε να σας δεχτουν σαν το ΜΕΛΑ. ΔΕΝ καπηλεύομαι ουτε αντιπροσωπευω τον πατριωτισμο, οποιος θελει αντιστέκεται χωρις κωλοτουμπες όμως.ΟΚ ΜΕΓΑΛΕ???

      Διαγραφή
    4. Τι έγινε ρε ομορφάντρα; Σε ενόχλησε το ότι οι Έλληνες προσπαθούν να ενωθούν, αλλά όχι κάτω από "ομπρέλες" που μπάζουν; Συμμαζέψου και κατάλαβε ότι σε θέλουν πρόβατο, με αυτήν ακριβώς τη συμπεριφορά που έχεις, για να μας κρατάνε χώρια. Ξεκίνα από το ότι εσύ είσαι αυτός που χρησιμοποιεί την φρασεολογία εκείνων που ξεβολεύονται από την ύπαρξη των ΑΝΕΛ

      Διαγραφή
    5. ΝΑ ενωθείτε με αυτους που βγαζουν τις αφισσες τους στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ στην ΞΑΝΘΗ;
      με αυτους θα κανετε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ;
      δεν την συνεχιζω την λογομαχια εδώ, για θυματα ψάχνετε.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

      Διαγραφή
    6. Ποιός θα ενωθεί με ποιόν ρε βλακάκο; Τα δημοσιεύματα της προπαγάνδας του Σαμαρά και των φερέφωνών του στον Τύπο, έρχεσαι να τα αναμασήσεις ως επιχείρημα; Ή τις απαντήσεις των ΑΝΕΛ ότι "προτιμάμε να συγκυβνερνήσουμε με το ΣΥΡΙΖΑ για να εγγυηθούμε τα εθνικά θέματα", τα θεωρείς ως ένωση; Άντε πήγαινε στο δικό σου το μαντρί που (ειδικά) στα εθνικά θέματα παπαγαλίζετε, αναμασάτε και δεν είστε σε θέση να προτάξετε καμία καινοτόμο και επί της ουσίας ολοκληρωμένη πρόταση. Πήγαινε στο μαντρί σου και άσε τους Έλληνες να ενωθούν και να κάνουν εκείνα που πρέπει, όπως πρέπει, για να μπορείς εσύ να λες ότι είσαι Έλληνας

      Διαγραφή
    7. Συμφωνώ και επαυξάνω την άποψη του πρώτου σχολιαστή ότι η ΝΔούλα είναι Δούλα συμφερόντων και συμπληρώνω για τον πεφωτισμένο της Χ. Α. ότι η Χρυσή Αυγή είναι Δούλα της Δούλας. Και ελπίζω να μην του πάρει πολύ χρόνο να το καταλάβει.

      Διαγραφή
  3. Δεκανίκια της πολιτικής παράνοιας που μας κυβερνάει, μας εξουσιάζει και μας καταστρέφει είστε όλοι εσείς που επιμένετε να αποκλείεται εκείνους που ποτέ δεν σας επέτρεψαν να ακούσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟ(ΥΛΗ) ΚΑ(Υ)ΜΜΕΝΟΥ(ΛΗ)... ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ... ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω ότι εσύ ανήκεις στους μη σοβαρούς που υποστηρίζουν τους Σαμαροβάζελους. ευτυχώς που είσαι ειλικρινής στην αυτοκριτική σου, στην εποχή του μνημονίου

      Διαγραφή
    2. Να υποθέσεις πως αντιμετωπίζεις μία ακόμη περίπτωση εγκεφαλικά νεκρού

      Διαγραφή
  5. Μπράβο για την ενωτική προσπάθεια. Οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Μπράβο και στον Τέρενς που με συγκίνησε και με άγγιξε στην καρδιά. Όμως, όλα τα μπράβο στην κοπέλα αυτή που μας έδειξε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε και μας δίδαξε το σπουδαιότερο, ότι οι αδούλωτες καρδιές μπορούν να σηκώσουν στον αέρα ολόκληρα βουνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έγραψα και αλλού, αλλά θα το επαναλάβω. Να αφήσω και το δικό μου σχόλιο, απέναντι στον -προφανώς- "ειδικό σχολιαστή" που ασχολείται μόνο με τον Καμμένο. Εγώ διάβασα στο άρθρο την προσπάθεια ένωσης των Ελλήνων εκείνων που είναι αποφασισμένοι να αφαιρέσουν όσα τους χωρίζουν και να προσθέσουν όσα τους ενώνουν. Και πολύ καλά κάνουν, γιατί αυτή είναι η μοναδική λύση για να πάει αυτή η χώρα μπροστά, για να μπορέσουμε να βρεθούμε εκεί που μας αξίζει. Διάβασα, επίσης, το σχόλιο του κ. Κουίκ, που ήταν αυτό που αισθάνεται ένας Έλληνας. Τέλος, διάβασα και όσα είπε αυτή η κοπέλα από το αναπηρικό της καροτσάκι και ντράπηκα επειδή είμαι πολύ μικρός μπροστά σε όσα αυτή αποφάσισε να κάνει, όσα εγώ δεν τολμώ να κάνω. Προφανώς, το "τρολάκι" δεν βολεύεται να σχολιάσει αυτή την κοπέλα, προφανώς το τρολάκι ζορίζεται να βρεθεί αντιμέτωπο με το "Είναι μικρή η πατρίδα μας και δεν έχουμε δικαίωμα να χαρίσουμε ούτε μία πέτρα από αυτήν" που ειπε ο κ. Κουίκ. Προφανώς, στην σύγχρονη Ελλάδα, όπου η έλλειψη της λογικής και η απώλεια του βασικού ενστίκτου επιβίωσης, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι η αντίδραση, η ομόνοια και η εκκίνηση μιάς πορείας προς τα πάνω, μιάς πορείας που θα μας βγάλει από τον τάφο που μας έριξαν και μας έθαψαν ζωντανούς. Προφανώς, κάποιοι δεν βολεύονται με το να ξανασταθεί ο Έλληνας στα πόδια του και χρησιμοποιούν γελοίους τύπους και γελοία επιχειρήματα για να παρατείνουν την λάθρα εξουσία τους. Λυπάμαι πολύ, όταν διαπιστώνω πως για κάποιους συμπατριώτες μου η παράνοια γίνεται μόνιμη συγκάτοικος και η εθελοδουλεία γίνεται τρόπος ζωής ή και πρόσοδο επιβίωσης. Λυπάμαι πολύ για την κατάντια ορισμενων, αλλά εάν αυτοί αποφάσισαν να σκάψουν στον λάκκο που μας έριξαν και να βοηθήσουν να πάει βαθύτερα την χώρα, εγώ είμαι αποφασισμένος να πάω προς τα επάνω, προς την ελευθερία. Η συκοφαντία στο διαδίκτυο είναι ένα καθεστώς, δυστυχώς παγιωμένο, που δύσκολα θα αντιστραφεί. Όμως, το διαδίκτυο και οι επιτήδειοι που σε αυτό κυκλοφορούν, είναι μία εικονική πραγματικότητα, μία στρεβλή πραγματικότητα, που κάποιοι επιμένουν να μας επιβάλουν σαν τρόπο ζωής. Ε, λοιπόν, εγώ σε αυτή την εικονική πραγματικότητα λέω όχι. Όποιος θέλει να σκάψει τον λάκκο, μπορεί να το κάνει για τον εαυτό του και δεν του επιτρέπεται να το κάνει εις βάρος κανενός άλλου. Αν κάποιος θέλει να είναι δούλος, ας γίνει. Όμως να μην γίνεται εμπόδιο σε εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν την ελευθερία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ιστορικό πρόβλημα αυτής της χώρας είναι ότι ποτέ δεν έλειψαν οι μικρόψυχοι και ποτέ δεν έλειψαν οι πρόθυμοι για τα αργύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]