Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το "μόριο" του Λοβέρδου

Του Μιχάλη Τζανάκη

Πριν τρία χρόνια οι μαθητές, έψαχναν τα σχολικά τους βιβλία σε πάγκους λαϊκών αγορών από Αφρικανούς μικροπωλητές, διότι η τότε υπουργός δεν «πρόκαμε» να τυπώσει. Σήμερα ο καθηγητής Λοβέρδος προχωρά το θέμα της παιδείας σε επίπεδο… «εθελοντισμού»!!!

Δε λέω καλός ο «εθελοντισμός», αλλά εδώ έχουμε κάτι πιο ενδιαφέρον!!!
Ο υπουργός Λοβέρδος προτείνει μια «σχέση» αμιγώς « αφέντη- σκλάβου» με κάποιους πτυχιούχους Πανεπιστημίων, προτείνοντας αντί αμοιβής «μόρια»!!!
«Μόριο» δικό του, «μόριο» άλλων, εδώ τα καλά «μόρια» για όσους έχουν εμπεδώσει την εθελοδουλία και θέλουν να την αναδείξουν ως παιδαγωγική πρακτική.

Στην πρόταση Λοβέρδου – ανεφάρμοστη στη Ναμίμπια και τη Ζουαζιλάνδη- μπορούμε να του αντιτείνουν και οι καθηγητές κάποια «μόρια».
Να τον «μοριοδοτήσουν» κι αυτή οσονούπω με τον τρόπο τους.
Αλλά εντάξει η υπουργική πρόταση –εκτός από βαθιά «Μπανανίζουζα»- αποτελεί την απόλυτη προσβολή για τη νοημοσύνη και κυρίως την αξιοπρέπεια του συνόλου των Ελλήνων.

Κατανοούμε ότι υπήρξε πριν τέσσερα χρόνια ο εισηγητής της ρήσης «δεν υπάρχει σάλιο», αλλά ότι θα μας υποσχόταν και τα «μόρια» του για να δελεάσει κάποιους εθελόδουλους να διδάξουν αμισθί στο ελληνικό σχολείο πάει πολύ.
Όταν έχει το θράσος- και τη βλακεία παράλληλα- ένας πολιτικός που συναινεί στο απόλυτο «πλιάτσικο» των εισοδημάτων των Ελλήνων, να προτείνει σ’ αυτόν που του παίρνουν τα εισοδήματά του και την περιουσία του να γίνει και εθελοντής-καθηγητής, τότε «τα ύστερα του κόσμου».

Σε λίγο οι απίθανοι αυτοί πολιτικοί άνδρες θα ψηφίζονται και σε αντάλλαγμα θα μας δίνουν κάποια «μόρια»!!!

Πάντως η πρόταση Λοβέρδου θα πατάξει σίγουρα την ανεργία!!!

Πηγή

Σχόλιο ιστολογίου: Πρόταση δική μας είναι, πάντως, οι έλληνες ψηφοφόροι να "μοριοδοτήσουν" καταλλήλως, με την πρώτη ευκαιρία τον κύριο Λοβέρδο και την παρέα του. Δεύτερη πρόταση, είναι, να πληρώνονται με τα "μόρια" του κ. Λοβέρδου και οι Έλληνες βουλευτές, στο σύνολό τους...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]