Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάκερ στην Τουρκία σβήνουν τα χρέη των πολιτών

Η Τουρκική ομάδα χάκερ RedHack, μπήκε μέσα στην σελίδα της τουρκικής ΔΕΗ και διέγραψε χρέη από λογαριασμούς πολιτών, αξίας 1,5 τρισεκ. τουρκικών λιρών.

Η εφημερίδα Χουριέτ ισχυριζεται ότι το ποσό είναι ύψους 1,5 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών.

Σε κάθε περίπτωση τα ποσά είναι μεγάλα και έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην Τουρκία όπου η ομάδα των χάκερς θεωρείται τρομοκρατική για την κυβέρνηση, ενώ στα μάτια του λαού είναι ήρωες.

Οι RedHack διάλεξαν να σβήσουν τα χρέη των πολιτών στην Σόμα, όπου συνέβη η μεγάλη τραγωδία στο ανθρακωρυχείο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 300 εργαζόμενοι και σε άλλες δύο περιοχές με τεράστια περιβαλλοντικά ζητήματα.

Την Γίρτσα (στα παράλια του Αιγαίου) ένα μέρος όπου η εταιρεία παραγωγής ενέργειας έκοψε χιλιάδες ελιές από τις οποίες ζούσαν οι πολίτες για να δημιουργήσει μια νέα κατασκευή και το Ούσκουνταρ (Σκούταρι) όπου η κυβέρνηση θέλει να καταστρέψει το τελευταίο μεγάλο πάρκο της περιοχής για να ξεκινήσει τη δημιουργία ένος τεράστιου τζαμιού που θα φαίνεται από όλη την Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα των χάκερ πάντως την ώρα που… «αποπλήρωνε» τα χρέη των πολιτών έδωσε και τους κωδικούς στο twitter προκειμένου όποιος ήθελε να μπει μέσα και να διαγράψει τα δικά του χρέη.


Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μπραβο στους χακερ αυτους, επιτελουν κοινωνικο εργο, υπαρχει αραγε τετοια ομαδα χακερ στην Ελλαδα να κανει αντιστοιχο σβησιμο χρεων Ελληνων πολιτων που δεινοπαθουν για την επιβιωση;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]