Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι πρέπει να τεθούν μπροστά στις ευθύνες τους

Μη μασάτε από λόγια τυχάρπαστων τσιπροσκουρλέτηδων. Αν η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν αποφασισμένη να σηκώσει ψηλά τη σημαία της Εθνικής αξιοπρέπειας, αυτή τη στιγμή, αυτές τις ώρες που η Ελλάδα ταπεινώνεται και ο πρωθυπουργεύων πολιτικός καραγκιόζης προκαλεί με φιέστες που προσβάλουν το Ναύπλιο…

Το Σύνταγμα δε θα ήταν περικυκλωμένο από κάγκελα αλλά από εκατοντάδες χιλιάδες λαού, που θα ζητούσε – εμπνευσμένος και από την αξιωματική αντιπολίτευση – επί πίνακι την κεφαλή των πρωταγωνιστών της εθνικής τραγωδίας.

Πολιτικό αντάρτικο τώρα λοιπόν, για την άμεση αποκαθήλωση των δωσιλόγων. 
Η οποία αποκαθήλωση, προφανώς και πρέπει να συνδυαστεί με δεσμεύσεις σαφέστατες για την παραδειγματική τους τιμωρία. Κι αυτό το αντάρτικο μπορεί εν δυνάμει να πυροδοτήσει και ταυτόχρονα να στηριχτεί, σε μια κοινωνία μαχόμενη που θα ξαναβγεί στους δρόμους διεκδικώντας τη χαμένη της αξιοπρέπεια…
  • Είναι ντροπή, συνιστά κορυφαία εθνική προσβολή αυτό που έγινε σήμερα, και ο θλιβερός κομπάρσος που πρωταγωνίστησε σ αυτήν, το πρώτο πράγμα που απέδειξε, είναι πως είναι ανίκανος να σεβαστεί τα ιερά και  τα όσια του τόπου.
  • Είναι ντροπή και απόλυτη εθνική ξεφτίλα, ο πρωθυπουργός που ταπεινώνεται αυτές τις ώρες, όσο δεν έχει ίσως ταπεινωθεί άλλος άνθρωπος σ αυτό τον πλανήτη (πλην ίσως του Καντάφι που υπεβλήθη επιπροσθέτως και στο μαρτύριο του σοδομισμού) να χρησιμοποιεί το Ναύπλιο, δηλαδή την... πρώτη πρωτεύουσα του απελευθερωμένου Ελληνικού κράτους, για να τιμήσει σ αυτήν τη δουλοφροσύνη του ιδίου αλλά και την επανακατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας, αυτές τις μαύρες ημέρες της απροκάλυπτης γκεσταπίτικης Κατοχής.
Υποτίθεται σήμερα πως όλοι κάθονται σ αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τις αντιδράσεις της τρόϊκας στο απαντητικό mail των ελληνοφώνων. Όποια και να είναι όμως αυτή η αντίδραση, ελάχιστη σημασία έχει πια, διότι οι σελίδες ντροπής έχουν ήδη αποτυπωθεί στο βιβλίο της ιστορίας. Η δουλοπρέπεια των προσκυνημένων, εντυπωσίασε με την αμεσότητα της αντίδρασής της, ακόμη και τους υπαλληλίσκους των συμμοριτών.

Από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και ωρών, τρία πράγματα είναι αυτά που έχει σημασία να συγκρατήσουμε:
  • Η μαφία των δανειστών που πλασάρονται ως «φίλοι και εταίροι», απέδειξε πως δε μασάει γιατί τους έχει όλους στο χέρι. Ανεξάρτητα λοιπόν από το ποια θα είναι η αντίδρασή της στο mail των δουλοφρόνων, η ουσία είναι πως αυτή η συμμορία με τη στάση της τους θύμισε γι ακόμη μια φορά ποιος είναι το αφεντικό. Τους ταπείνωσε, τους τσαλάκωσε, τους ξεβράκωσε, και τώρα απλά απολαμβάνει ήσυχη τον ξεπεσμό τους, έχοντας δεμένο το δικό της το γάιδαρο.
  • Το τσίρκο των Σαμαροβενιζέλων, απέδειξε πως μέσα στον απόλυτο κατήφορο που έχει συρθεί, δε διαθέτει ούτε ίχνος στοιχειώδους εθνικής αξιοπρέπειας, για να πει έστω ένα ΟΧΙ σε όλα όσα του υπαγορεύουν οι αδίστακτοι. Στο εσωτερικό της χώρας πλειοδοτεί σε θρασύτητα, σε πολιτικό ψεύδος και σε πολιτική ξετσιπωσιά, ενώ γι ακόμη μια φορά αποδεικνύεται δουλικό και ταπεινωμένο, πρόθυμο να δώσει τα πάντα για λίγα καντάρια εξουσίας και για τον όρκο ντροπής που έδωσε.
  • Η κατά τα λοιπά λαλίστατη αξιωματική αντιπολίτευση, αρκείται σε αφορισμούς για την κλωτσοπατινάδα των ξεπεσμένων, αρνείται όμως να υψώσει στεντόρεια φωνή αντίστασης καθιστώντας σαφές μέσα κι έξω από τη χώρα, πως τίποτε απ όσα υπογράφονται δεν πρόκειται να τηρηθεί.
Μη μασάτε από λόγια τυχάρπαστων τσιπροσκουρλέτηδων. 
Αν η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν αποφασισμένη να σηκώσει ψηλά τη σημαία της Εθνικής αξιοπρέπειας, αυτή τη στιγμή, αυτές τις ώρες που η Ελλάδα ταπεινώνεται και ο πρωθυπουργεύων πολιτικός καραγκιόζης προκαλεί με φιέστες που προσβάλουν το Ναύπλιο,  το Σύνταγμα δε θα ήταν περικυκλωμένο από κάγκελα αλλά από εκατοντάδες χιλιάδες λαού, που θα ζητούσε – εμπνευσμένος και από την αξιωματική αντιπολίτευση – επί πίνακι την κεφαλή των πρωταγωνιστών της εθνικής τραγωδίας.

Όλα δείχνουν πως η ώρα έχει σημάνει...
Τεράστια η ευθύνη των φοβικών και των άτολμων που επιμένουν να αρνούνται να το δουν. Δεν είμαστε αντιμέτωποι με μια ιστορική ευκαιρία, αλλά με μια κορυφαία ιστορική πρόκληση.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση, οφείλει να οργανώσει σήμερα κιόλας, πριν χαράξει η αυγή, το πολιτικό της αντάρτικο που θα σηματοδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις, που θα πυροδοτήσει ντόμινο ξεσηκωμών σε ολόκληρη την Ευρώπη, και θα εγκαινιάσει μια νέα σελίδα στην πολιτική δυναμική για ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης οφείλουν να αναλάβουν απόψε κιόλας,  μια κορυφαία εθνική πρωτοβουλία, και να στείλουν έτσι σαφέστατο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση εντός και κυρίως εκτός της χώρας. Αυτή η κορυφαία εθνική πρωτοβουλία, θα πρέπει να περιλαμβάνει τρία πράγματα: (Δείτεαναλυτικότερα ΕΔΩ)

Το εθνικό   μέτωπο που την καλούν τα παπαγαλάκια του συστήματος να συγκροτήσει για να προσδώσει μέσο αυτού νομιμότητα σε συμφωνίες ντροπής και εθνικές τραγωδίες, οφείλει να το συγκροτήσει άμεσα, για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Όχι για να στηρίξει τις κατοχικές επιλογές αλλά για ν ανατρέψει τα ανδρείκελά της κατοχής.

Τι θα περιλαμβάνει αυτή η πρωτοβουλία??? 
Διαβάστε αναλυτικά τη σχετική μας ανάρτηση με τίτλο: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ»

Πηγή «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»
Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η πολιτική Λερναία Ύδρα εχει τόσα πολλά κεφάλια, που την καθιστούν πλειοψηφία, κι έτσι θα πρέπει εγώ να φύγω από τον τόπο, γ@μ# την ατυχία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]