Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι δικαστές καταγγέλλουν την κυβέρνηση για «συνταγματική εκτροπή»

Aλλά ο λαός δεν τους ακούει...

Οι δικαστές κατήγγειλαν την κυβέρνηση για «απροσχημάτιστη παραβίαση του Συντάγματος» και για «κατ’ επανάληψη συνταγματική εκτροπή», με αφορμή την καταβολή από την κυβέρνηση μόνο το 50% τώρα των αυξήσεων, των αναδρομικών και των φοροαπαλλαγών που οι ίδιοι οι δικαστές αποφάσισαν για τον εαυτό τους, καθώς και εκείνα των ενστόλων.

Μάλιστα πολλοί (δικαστές και δημοσιογράφοι) αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν, έπειτα από μια τέτοια σοβαρότατη καταγγελία των ίδιων των δικαστών για παραβίαση του Συντάγματος από την κυβέρνηση, να μην εξεγείρεται κανένας Έλληνας.

Θα πρέπει όμως οι δικαστές:

Πρώτον, να συνειδητοποιήσουν πως με το μνημόνιο δεν είναι πλέον η ελληνική κυβέρνηση αυτή που κυβερνάει την Ελλάδα αλλά η τρόϊκα. Εκεί λοιπόν να πουν τα παράπονά τους και

Δεύτερον, να σκεφτούν πως ήταν οι ίδιοι οι δικαστές που έβγαζαν συνταγματικό το μνημόνιο, με το οποίο καταλυόταν η εθνική κυριαρχία, αλλά και τους εφαρμοστικούς νόμους και τις ΠΝΠ που το υλοποιούν, όταν όλος ο λαός τους εκλιπαρούσε, ως το τελευταίο καταφύγιό του, να τα κηρύξουν αντισυνταγματικά, δεν το έκαναν.

Τώρα λοιπόν δεν πρόκειται να βρουν λαό που θα τους υποστηρίξει.

Πέτρος Χασάπης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ!!! ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!! ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δικαστες στην Ελλαδα αποδεικνυουν δυστυχως τα τελευταια χρονια οτι εχουν προδωσει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για να παραμενουν βολεμενοι, δουλοπρεπως εκτελωντας τις βρωμικες πολιτικες εναντιον του λαου. Εχουν χασει το κυρος τους και την εμπιστοσυνη του κοσμου και προκαλουν ΑΗΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δικαστές σε ρόλο συμβούλων της κυβέρνησης, για το πώς θα αποκλεισθεί η ΧΑ από τις εκλογές(!):

    «Η κυβέρνηση πρέπει να σπεύσει» (απόσμασμα άρθρου)

    "Το μήνυμα της ηγεσίας της Δικαιοσύνης άλλωστε είναι σαφές: Αν η κυβέρνηση επιθυμεί να παραμείνουν έγκλειστοι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου, αλλά και οι πιθανές πρόωρες εκλογές, τότε η διαδικασία αυτή θα πρέπει να επισπευσθεί τουλάχιστον για έναν μήνα.

    Και όπως εξηγούν δικαστικές πηγές, αν η διαδικασία εκλογής ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου, τότε ακόμη και στην πιθανότητα πρόωρων εκλογών οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραμείνουν προφυλακισμένοι ως και την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Σε διαφορετική περίπτωση, οι τρεις πρώτοι τουλάχιστον που προφυλακίστηκαν θα αποφυλακιστούν στη χειρότερη δυνατή στιγμή, τουλάχιστον για τα κόμματα που διεκδικούν και προσεγγίζουν τους ψηφοφόρους της. Στις πιέσεις λοιπόν που ασκούν στην κυβέρνηση οι ίδιοι οι βουλευτές της για επίσπευση των διαδικασιών, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει μια ώρα αρχύτερα και το πολιτικό σκηνικό, προστίθενται τώρα και οι προειδοποιήσεις των δικαστών για τις αποφυλακίσεις που έρχονται..."


    Κατά τ' άλλα, η δίωξη δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα, ούτε κομματικά κίνητρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέα εσχάτη προδοσία των δικαστών εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού ΑΛΛΑ υπέρ των βρώμικων πολιτικών συνενόχων τους, αποτελεί η αποδοχή αναβολής της δίκης του ΚΛΕΦΤΗ Παπαντωνίου και η γελοία ΔΗΘΕΝ οικονομική ποινή που του επέβαλλαν, έναντι των εκατομμυρίων που καταχράσθηκε, όταν αποφασίζουν να φυλακίζουν άμεσα έντιμους πολίτες που λόγω πραγματικής δυσχέρειας και αδυναμίας να πληρώσουν μικροποσά για ΦΠΑ και άλλες οφειλές στο Δημόσιο, διατάσσουν την άμεση καταδίκη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δικαστες στην Ελλαδα βιαζουν κατ' εξακολουθησιν την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!! Ποιος θα τους δικασει για το εγκλημα αυτο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]