Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: "Δεν παραδίδουμε ούτε πέτρα από την πατρίδα μας"

Σε μία συγκλονιστική δήλωση προχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όταν του ζητήσαμε να μας πει την προσωπική του σύνοψη για το 2ο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ.:

"Εμείς, οι βουλευτές, πρέπει να είμαστε ένα έντιμο εργαλείο του λαού.
Σε σχέση με εμάς, σημαντικότεροι είναι οι πολίτες αυτής της χώρας. Είναι η ίδια η χώρα, την οποία, όλοι μαζί, ενωμένοι, θα εργαστούμε για να προστατεύσουμε και να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει.
Αυτοί οι απλοί άνθρωποι, οι πολίτες της πατρίδας μας, όλοι οι Έλληνες, έχουν και νιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν από τη μέγγενη της τρόικας και των μνημονίων, έχουν ανάγκη να βγουν από την εξαθλίωση και να αποκατασταθεί η αξιοπρέπειά τους.

Εμείς, είμαστε οι εργάτες, οι υπηρέτες, αυτού του εγχειρήματος. Και στον αγώνα που δίνουμε, αλλά και στην προσπάθεια που θα καταβάλουμε από αύριο, δεν θα είμαστε απλά περισσότεροι, δεν θα είμαστε απλά ανεξάρτητοι, αλλά, κυρίως, θα είμαστε ενωμένοι.

Κι επειδή κάποιοι διερωτώνται για ποιόν λόγο τα βάζουμε με τον γίγαντα που λέγεται τρόικα, θα τους απαντήσω απλά, πιστεύω εκ μέρους όλων όσων βρέθηκαν στον χώρο του συνεδρίου των ΑΝ.ΕΛ: Είναι μικρή η πατρίδα μας και δεν έχουμε δικαίωμα να χαρίσουμε ούτε μία πέτρα από αυτήν.

Σε προσωπικό επίπεδο, έχω μάθει να εργάζομαι, να παλεύω και να μάχομαι. Και μία, εγωιστική μου επιθυμία είναι, μετά από μία σκληρή καριέρα 45 ετών, να νιώθω ήσυχος με τον ίδιο μου τον εαυτό και να μπορώ να λέω ότι ήμουν κι εγώ σε εκείνους που αντιστάθηκαν στους "γίγαντες", που τίμησαν τους προγόνους και που πάλεψαν για τους απογόνους.
Και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν είμαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι.

Είμαστε πολλοί, είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Απευθυνόμενος στους κυβερνώντες θέλω να τους τονίσω πως είμαστε ανεξάρτητοι..."


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]