Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περίπου 550 Γερμανοί έχουν ενταχθεί στις τάξεις των τζιχαντιστών

Περίπου 550 Γερμανοί έχουν ενταχθεί στις τάξεις των πολεμιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ, ένας αριθμός που είναι σαφώς μεγαλύτερος σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αρχών μέχρι σήμερα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις που διαθέτουμε, ο αριθμός έχει περαιτέρω αυξηθεί. Υπολογίζουμε ότι έχει ανέλθει στους περίπου 550. Πριν από κάποιες ημέρες είχαμε κάνει λόγο για 450» επισήμανε ο Μεζιέρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix.

«Σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, πρόκειται για μια μεγάλη αύξηση» προσέθεσε ο υπουργός, που διευκρίνισε ότι αν και η πλειονότητα των υποψηφίων τζιχαντιστών που φεύγουν για τις περιοχές αυτές είναι άνδρες, υπάρχουν αρκετές γυναίκες που επίσης έχουν ταξιδέψει προς τη Συρία και το Ιράκ.

«Αυτοί οι νέοι […] έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί στη Γερμανία στους κόλπους αυτής της κοινωνίας. […] Για αυτό ακριβώς η πρόληψη πρέπει να συνοδεύει την καταστολή» συνέχισε ο ίδιος.

Στη γερμανική επικράτεια, περίπου 230 άνθρωποι θεωρούνται αυτή τη στιγμή από τις αρχές ως ενδεχόμενες απειλές, περιλαμβανομένων ορισμένων για τους οποίους «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο- κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επίσης πολύ πιθανόν- να προετοιμάζουν μία επίθεση» εκτίμησε ο Τόμας ντε Μεζιέρ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Χιλιαδες μουσουλμανοι εκμεταλλευονται τα επιδοματα της Γερμανιας συνηθως με παρανομους τροπους, χωρις να εργαζονται, ουτε να ψαχνουν για δουλεια, περνωντας τον χρονο τους στην απολυτη τεμπελια, στα τζαμια καλλιεργωντας φανατισμο και μισος εναντιον της χωρας που τους εκτρεφει. Ας ανοιξει τα ματια της η Μερκελ γιατι εχει ευθυνη που κραταει ζεστα φιδια στο γερμανικο εδαφος. Οι εχθροι της Γερμανιας δεν ειναι οι Ρωσοι και ο Πουτιν, ειναι το ισλαμ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]