Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δέχεται απειλές επειδή έκανε τα στήθη της να κινούνται σε ρυθμούς... Μότσαρτ

Σε μπελάδες έμπλεξε η πρώην στρίπερ Sara X Mills, η οποία αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κινεί τα στήθη της στους ρυθμούς της σύνθεσης Eine kleine Nachtmusik του Μότσαρτ.

Στο βίντεο διάρκειας 90 δευτερολέπτων η γεμάτη τατουάζ Sara κινεί τα δύο στήθη της - προϊόν αισθητικών επεμβάσεων - ακουλώντας τον ρυθμό της μελωδίας του μεγάλου μουσουργού.

Αυτό που δεν περίμενε η πρώην στρίπερ ήταν να ακολουθήσει σειρά απειλών σε βάρος της. «Δεν καταλαβαίνουν ότι το βίντεο έγινε για χιουμοριστικούς λόγους αλλά νομίζουν ότι το μόνο που ήθελα ήταν να δείξω τα στήθη μου» λέει η 27χρονη.

Οι επικριτές της υποστηρίζουν επίσης ότι η ιδιόμορφη αυτή «παράσταση» πραγματοποιήθηκε είτε με τη βοήθεια μικρών ηλεκτροσόκ είτε με τη βοήθεια σχοινιών. Η ίδια απαντά ότι το κατάφερε μόνο με τη βοήθεια των γυμνασμένων της μυών.






 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΙΜΑΕΣΤΡΟ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ; ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]